Zakon o otimačini
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zakon o otimačini
Regoč wrote:Živjel Zlatko!!!
jebo te Zlatko i Zlatica :) ona krumpirova
Guest- Guest
Jebal tebe boškarin!Gnječ wrote:Regoč wrote:Živjel Zlatko!!!
jebo te Zlatko i Zlatica :) ona krumpirova
hebote deboto, dis njega nasao, ajd da si rekao longija al debota, zast me mrzis :Dmarcellus wrote:pa nisu samo ratničke boje i vigvami, meni prvo padaju na pamet skvo i vatrena voda
tiš bit zagor a debota uzmi za čika
i nemamo skvo a vatrena voda j eu umjerenim kolicinama, :P
ima ih jos uvijek na lokacijama gdje se snimao vinetou, dolaze svabe turisti i igraju seGnječ wrote:Leviathan2 wrote:jbte, pa nismo americki indijanci, nit smo kad imali ratne boje, i nismo ratovali od rimljana, sad samo prezivljavamo drzave i kraljeve,marcellus wrote:Leviathan2 wrote:to sto ti nabroja nije drzava, to je nes slicno kao kod nas u plemenumarcellus wrote:
država jest potrebna, da osigura granice od kozojeba i turaka, da osigura pravosuđe i poštena suđenja, da osigura javni red i mir, da osigura infrastrukturu i javna dobra. Da zajamči ljudska prava kao pravo na slobodu govora i pravo udruživanja (što je suprotno antidiskriminacijskim zakonima)
za sve drugo nije dobra
drzava je vladanje, vladari i to, vidis plenkija vidis i druge politicare, njima apsolutno nebitno da rade za one za koje navodno rade, oni siluju one za koje trebaju da rade, to je drzava, vladar a ostalo je stoka sitnog zuba ,
nekad su takove zvali kraljevi, careci, imperatori i sto znam kako jos, eto, sad nemoz bit kralj cjeli zivot al mos nekiliko godina, i ne ovisi uopce da li si nesto ucinio za te za koje se kunes da cinis, nego ovisis koliko je sposoban onaj drugi da ubjedi u svoje lazi njegov konkurent koji isto zeli biti vladar
pozdrav plemenu, kad stavite ratničke boje i krenete u rat protiv bledolikih javi da se pridružimo
haugh
mozda se u buducnosti stvore uvjeti da iscistimo neki teritorij i da ga proglasimo zaposjednutim od plemena, do tad, jbga , nista
inace bi vam rado pomogli da se rjesite vladara i da uspostavite ono sto bi se nazvalo izvorna demokracija
zanimljiva je stvar da kad nekom spomenes pleme odmah vice haug :D i spominju vigvame
Bilo je na Velebitu indijanaca i bledolikih, Old Shatterhand, Winnetou pleme Mescalero i Apache.
a bledolike vidjam samo kad odem u neki drzavni ured :D
ako ljiga ne odstupi onda će uskoro cijela hrvatska postati Agrokor, a da je ljiga toga uprkos limitima u znanju svjestan potvrđuje što je na kraju balade, kad su k+ ministar i dalićka sve već priveli kraju, sazvao lidere oporbe kako bi imao pokriće za to kako eto nije sam o tome odlučivao. nego je uključio sve jer se radi o stvari od nacionalnog interesa.
istovremeno se plavuša provodi u irskoj i češlja se...
Nikad nitko nije odstupio bez prolijevanja krvi.
"Nadalje, od dana otvaranja postupka izvanredne uprave do njegova završetka nije dopušteno pokretanje parničnih, ovršnih, upravnih i postupaka osiguranja kao niti postupaka izvansudske naplate protiv dužnika i njegovih ovisnih i povezanih društava"
zakon iz džibutija
zakon iz džibutija
Leviathan2 wrote:ima ih jos uvijek na lokacijama gdje se snimao vinetou, dolaze svabe turisti i igraju seGnječ wrote:Leviathan2 wrote:jbte, pa nismo americki indijanci, nit smo kad imali ratne boje, i nismo ratovali od rimljana, sad samo prezivljavamo drzave i kraljeve,marcellus wrote:Leviathan2 wrote:
to sto ti nabroja nije drzava, to je nes slicno kao kod nas u plemenu
drzava je vladanje, vladari i to, vidis plenkija vidis i druge politicare, njima apsolutno nebitno da rade za one za koje navodno rade, oni siluju one za koje trebaju da rade, to je drzava, vladar a ostalo je stoka sitnog zuba ,
nekad su takove zvali kraljevi, careci, imperatori i sto znam kako jos, eto, sad nemoz bit kralj cjeli zivot al mos nekiliko godina, i ne ovisi uopce da li si nesto ucinio za te za koje se kunes da cinis, nego ovisis koliko je sposoban onaj drugi da ubjedi u svoje lazi njegov konkurent koji isto zeli biti vladar
pozdrav plemenu, kad stavite ratničke boje i krenete u rat protiv bledolikih javi da se pridružimo
haugh
mozda se u buducnosti stvore uvjeti da iscistimo neki teritorij i da ga proglasimo zaposjednutim od plemena, do tad, jbga , nista
inace bi vam rado pomogli da se rjesite vladara i da uspostavite ono sto bi se nazvalo izvorna demokracija
zanimljiva je stvar da kad nekom spomenes pleme odmah vice haug :D i spominju vigvame
Bilo je na Velebitu indijanaca i bledolikih, Old Shatterhand, Winnetou pleme Mescalero i Apache.
a bledolike vidjam samo kad odem u neki drzavni ured :D
imali smo mi u Istri i Vikinge i kompletno njihovo vikingško selo. i oni su nas došli oslobađat. nas u Istri su svi oslobađali.
Guest- Guest
sad smo opet okupirani momentalno od strane rvata. očekujemo oslobođenje netko će nas opet doć oslobodit bez brige to nam je sudbina.
Guest- Guest
http://www.alamy.com/stock-photo/yugoslavia.html?blackwhite=1&sortby=1
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Gdje mene za Čiku ? Pa ja sam ti građen ko Bred Pit. Tako nešto , metar i 90 i 95 kila.Leviathan2 wrote:hebote deboto, dis njega nasao, ajd da si rekao longija al debota, zast me mrzis :Dmarcellus wrote:pa nisu samo ratničke boje i vigvami, meni prvo padaju na pamet skvo i vatrena voda
tiš bit zagor a debota uzmi za čika
i nemamo skvo a vatrena voda j eu umjerenim kolicinama, :P
2014-04-11
RayMabus wrote:
http://www.alamy.com/stock-photo/yugoslavia.html?blackwhite=1&sortby=1
Našao si. Svaka čast. ima još fotki ona sa vikingškim brodom je odlična.
Guest- Guest
The Long Ships is a 1964 British-Yugoslavian adventure film shot in Technirama directed by Jack Cardiff and stars Richard Widmark, Sidney Poitier, and Russ Tamblyn.
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Long_Ships_%28film%29
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Long_Ships_%28film%29
2014-04-11
marcellus wrote:"Nadalje, od dana otvaranja postupka izvanredne uprave do njegova završetka nije dopušteno pokretanje parničnih, ovršnih, upravnih i postupaka osiguranja kao niti postupaka izvansudske naplate protiv dužnika i njegovih ovisnih i povezanih društava"
zakon iz džibutija
Teatar apsurda. Mi šutke sjedimo u gledalištu i čekamo čudo.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Sabina Spielrein wrote:Mi šutke sjedimo u gledalištu i čekamo čudo.
Deus ex machina.
Guest- Guest
http://slobodnadalmacija.hr/novosti/biznis/clanak/id/478018/dok-svi-gledaju-u-agrokor-tvrtkama-oko-njega-je-voda-dosla-do-grla-veliki-dobavljaci-nece-propasti-a-mali-ce-platiti-buletu-bit-ce-otkaza-i-rezanja-placa
Nahebaše mali.
Nahebaše mali.
2014-04-11
To sto je ovo djubre otimao prvi....jebilo tako davno, a ta poduzeca i tako nisu valjala nista pa je to tada bilo okej. Ovo danas....zlo veliko :)
Guest- Guest
nešto slično je bilo u predstečajnim nagodbama, ali ovo je 100 x veće i opasnijemarcellus wrote:"Nadalje, od dana otvaranja postupka izvanredne uprave do njegova završetka nije dopušteno pokretanje parničnih, ovršnih, upravnih i postupaka osiguranja kao niti postupaka izvansudske naplate protiv dužnika i njegovih ovisnih i povezanih društava"
zakon iz džibutija
Kermit-
2014-04-17
Ukratko odavde ako se nema neki tal, veza, šnjura, pranje para ili renta treba bježati dok se može, jer će biti svega...a ja kupio kuću jebeš mi sve
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Žene su zakon
» Zakon o lojalnosti
» Kad će pas u obiteljski zakon?
» Stoltenberg : Komšić je zakon
» RADI SE ZAKON O LUSTRACIJI!
» Zakon o lojalnosti
» Kad će pas u obiteljski zakon?
» Stoltenberg : Komšić je zakon