cukerkurac bez upozorenja i obrazloženja izbrisao stranicu narod.hr
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: cukerkurac bez upozorenja i obrazloženja izbrisao stranicu narod.hr
e jebi ga,Reg,ti se javio..sad otrpi omcu..Regoč wrote:Tražili ste, jebite se. Mene ne uvlačite. Niti navlačite.pismejker wrote:dobijes i ti samo se naguzi..izgleda da te pakšu svrbi za kurcem..Regoč wrote:Jebite se međusobno.pismejker wrote:Jebi mater ustasama i nadalje Gnjec..(welcomme)
Guest- Guest
Gospu ljudi sliede, a gnječovi prate stranicu ZAVNOHdanas.Gnječ wrote:Leviathan2 wrote:jebo fejsbuk, to za seljake i bosance :D
i klerofašiste ustaše. dosta više ustaškog terora na fejsbuku i njihove toksične propagande! sad će se Gospa iz Međugorja počet ukazivat na Facebooku baš me zanima koliko će je imbecila lajkat.
Kasnis bem te..nedavno bila tema o ugovaranju termina za ukazivanje u odredjeno vrijeme..punktlich zeit..!!!Gnječ wrote:Leviathan2 wrote:jebo fejsbuk, to za seljake i bosance :D
i klerofašiste ustaše. dosta više ustaškog terora na fejsbuku i njihove toksične propagande! sad će se Gospa iz Međugorja počet ukazivat na Facebooku baš me zanima koliko će je imbecila lajkat.
Guest- Guest
pismejker wrote:Jebi mater ustasama i nadalje Gnjec..(welcomme)
Vrati se u Domovinu plati poreze, prireze i zareze uhljebima kao svaki patriota. Evo ja Domovini ne plaćam ni zrno žita. Ko joj jebe mater nek crkne.
Guest- Guest
Sadomazo je tvoj fetiš, prakticiraj ga s drugom Gnječem.pismejker wrote:e jebi ga,Reg,ti se javio..sad otrpi omcu..Regoč wrote:Tražili ste, jebite se. Mene ne uvlačite. Niti navlačite.pismejker wrote:dobijes i ti samo se naguzi..izgleda da te pakšu svrbi za kurcem..Regoč wrote:Jebite se međusobno.pismejker wrote:Jebi mater ustasama i nadalje Gnjec..(welcomme)
Jadna Italija s takvim iredentistima.Gnječ wrote:pismejker wrote:Jebi mater ustasama i nadalje Gnjec..(welcomme)
Vrati se u Domovinu plati poreze, prireze i zareze uhljebima kao svaki patriota. Evo ja Domovini ne plaćam ni zrno žita. Ko joj jebe mater nek crkne.
Glupe fore praznih mozgovah.pismejker wrote:Kasnis bem te..nedavno bila tema o ugovaranju termina za ukazivanje u odredjeno vrijeme..punktlich zeit..!!!Gnječ wrote:Leviathan2 wrote:jebo fejsbuk, to za seljake i bosance :D
qrc Patriot..evo na drugoj temi,pisao da sam dobio poziv da se odjavim..z gushtom to odradim..aGnječ wrote:pismejker wrote:Jebi mater ustasama i nadalje Gnjec..(welcomme)
pazi sad ovo..jedan frend koji isto poteze pitanje odjave drzavljanstva,kaze,da su mu rekli da mora platiti 3 brutto place,one vani RH-u...pas im guzicu poharo..
Potom je dosao u kontakt sa konzulom u Stuttgartu,pa mu ovaj rekao da mu moze srediti,da ne mora platiti...
Mislim ono..red i zakon od drzave...
Guest- Guest
heheheheheh..ali se ti tu trpas kao neka casna djeva posavska.. ..reg,ako ne mos shvatiti forum kao zajebanciju,i mjesto osude,negativnosti u povijesti,jebi ga..nije Forum mjesto za tebea..Regoč wrote:Sadomazo je tvoj fetiš, prakticiraj ga s drugom Gnječem.pismejker wrote:e jebi ga,Reg,ti se javio..sad otrpi omcu..Regoč wrote:Tražili ste, jebite se. Mene ne uvlačite. Niti navlačite.pismejker wrote:dobijes i ti samo se naguzi..izgleda da te pakšu svrbi za kurcem..Regoč wrote:
Jebite se međusobno.
Guest- Guest
pismejker wrote:Kasnis bem te..nedavno bila tema o ugovaranju termina za ukazivanje u odredjeno vrijeme..punktlich zeit..!!!Gnječ wrote:Leviathan2 wrote:jebo fejsbuk, to za seljake i bosance :D
Malo me poremetilo ovo s vremenom te ora solare, te ora legale, te ora et labora, sat vremena naprijed nazad sad sam u nekom time shiftu, paradoksalnom vremenskom pomaku. Fringe jebote!
Guest- Guest
jel to ovaj fejsbuk
2014-04-19
PAKISTANSKE vlasti poslale su zahtjev Facebooku i Twitteru, zahtijevajući suradnju u istrazi kojom se želi ući u trag ljudima koji vrijeđaju Proroka.
Chaudhry Nisar Ali Khan, ministar unutrašnjih poslova Islamske republike Pakistan, poslao je svog izaslanika u sjedišta obje spomenute kompanije, zahtijevajući pomoć pri istrazi. Kako javlja Telegraph, posebne policijske snage za nadzor ćudoređa zabilježile su jedanaest pakistanskih državljana čije se ponašanje na internetu kosi s učenjem Proroka.
Shodno nalazima, policija želi privesti i ispitati osumnjičene, za koje se vjeruje kako žive izvan Pakistana. Vlasti namjeravaju pokrenuti zahtjev za njihovim izručenjem čim im se točno utvrdi identitet, za što im je nasušno potrebna pomoć servisa na kojima su objavljivali blasfemične statuse.
BBC prenosi kako je Facebook obećao suradnju u sklopu svojih uvjeta i pravila, no s jasnom namjerom zaštite prava i privatnosti svojih korisnika; Twitter je odbio bilo što reći o ovom slučaju. Obje su društvene mreže često služile kao alat za organizaciju i koordinaciju prosvjeda širom svijeta, zbog čega su u nekim zemljama zabranjene. Upravo je Pakistan još 2010. godine zapriječio svojim građanima pristup Facebooku, jer su se ondje objavljivale karikature proroka Muhameda.
Prema važećim pakistanskim zakonima, svatko tko uvrijedi islam ili proroka Muhameda podliježe strogim penalima, pa čak i smrtnoj kazni.
Chaudhry Nisar Ali Khan, ministar unutrašnjih poslova Islamske republike Pakistan, poslao je svog izaslanika u sjedišta obje spomenute kompanije, zahtijevajući pomoć pri istrazi. Kako javlja Telegraph, posebne policijske snage za nadzor ćudoređa zabilježile su jedanaest pakistanskih državljana čije se ponašanje na internetu kosi s učenjem Proroka.
Shodno nalazima, policija želi privesti i ispitati osumnjičene, za koje se vjeruje kako žive izvan Pakistana. Vlasti namjeravaju pokrenuti zahtjev za njihovim izručenjem čim im se točno utvrdi identitet, za što im je nasušno potrebna pomoć servisa na kojima su objavljivali blasfemične statuse.
BBC prenosi kako je Facebook obećao suradnju u sklopu svojih uvjeta i pravila, no s jasnom namjerom zaštite prava i privatnosti svojih korisnika; Twitter je odbio bilo što reći o ovom slučaju. Obje su društvene mreže često služile kao alat za organizaciju i koordinaciju prosvjeda širom svijeta, zbog čega su u nekim zemljama zabranjene. Upravo je Pakistan još 2010. godine zapriječio svojim građanima pristup Facebooku, jer su se ondje objavljivale karikature proroka Muhameda.
Prema važećim pakistanskim zakonima, svatko tko uvrijedi islam ili proroka Muhameda podliježe strogim penalima, pa čak i smrtnoj kazni.
2014-04-19
Dobro, osudili smo vas obojicu.pismejker wrote:heheheheheh..ali se ti tu trpas kao neka casna djeva posavska.. ..reg,ako ne mos shvatiti forum kao zajebanciju,i mjesto osude,negativnosti u povijesti,jebi ga..nije Forum mjesto za tebea..Regoč wrote:Sadomazo je tvoj fetiš, prakticiraj ga s drugom Gnječem.pismejker wrote:e jebi ga,Reg,ti se javio..sad otrpi omcu..Regoč wrote:Tražili ste, jebite se. Mene ne uvlačite. Niti navlačite.pismejker wrote:
dobijes i ti samo se naguzi..izgleda da te pakšu svrbi za kurcem..
drago mi je da si oke..ja se malo bacio na školu,p zanemarujem zajebanciju,a tempo je brutalan..Gnječ wrote:pismejker wrote:Kasnis bem te..nedavno bila tema o ugovaranju termina za ukazivanje u odredjeno vrijeme..punktlich zeit..!!!Gnječ wrote:Leviathan2 wrote:jebo fejsbuk, to za seljake i bosance :D
Malo me poremetilo ovo s vremenom te ora solare, te ora legale, te ora et labora, sat vremena naprijed nazad sad sam u nekom time shiftu, paradoksalnom vremenskom pomaku. Fringe jebote!
kakogod,ovdje malo uletim da cimnem lokalne ćukove da si pribavim zajebanciju,ali svaki put sve krace traje..e jebi ga..i amebe uce na iskustvu,kad postane vruce..
Guest- Guest
Ihhhh,nis drugo niti ne radite,zadnjih 8 godina...Regoč wrote:Dobro, osudili smo vas obojicu.pismejker wrote:heheheheheh..ali se ti tu trpas kao neka casna djeva posavska.. ..reg,ako ne mos shvatiti forum kao zajebanciju,i mjesto osude,negativnosti u povijesti,jebi ga..nije Forum mjesto za tebea..Regoč wrote:Sadomazo je tvoj fetiš, prakticiraj ga s drugom Gnječem.pismejker wrote:e jebi ga,Reg,ti se javio..sad otrpi omcu..Regoč wrote:
Tražili ste, jebite se. Mene ne uvlačite. Niti navlačite.
sve je to za ljude,ali se ti nemoj mrciti,na PONG..
Guest- Guest
pismejker wrote:qrc Patriot..evo na drugoj temi,pisao da sam dobio poziv da se odjavim..z gushtom to odradim..aGnječ wrote:pismejker wrote:Jebi mater ustasama i nadalje Gnjec..(welcomme)
pazi sad ovo..jedan frend koji isto poteze pitanje odjave drzavljanstva,kaze,da su mu rekli da mora platiti 3 brutto place,one vani RH-u...pas im guzicu poharo..
Potom je dosao u kontakt sa konzulom u Stuttgartu,pa mu ovaj rekao da mu moze srediti,da ne mora platiti...
Mislim ono..red i zakon od drzave...
Ustaše, udbaši i rvat'ne uhljebi su ti ko Borg (kockastoglavi jesu) .We are the Borg kockastoglavi. Lower your shields and give us your money! Resistance is futile your money will be asimilated!
Guest- Guest
bjeste cetnici eto gnjece
2014-04-19
Regoč wrote:Gospu ljudi sliede, a gnječovi prate stranicu ZAVNOHdanas.Gnječ wrote:Leviathan2 wrote:jebo fejsbuk, to za seljake i bosance :D
Gospa je fratarska fabrikacija. Gospa ne postoji. eto sve piše na temi o Luburiću. čitaj i uči Učo.
Guest- Guest
Gospa je stvarna. Ubij se pa se uvjeri.Gnječ wrote:Regoč wrote:Gospu ljudi sliede, a gnječovi prate stranicu ZAVNOHdanas.Gnječ wrote:Leviathan2 wrote:jebo fejsbuk, to za seljake i bosance :D
Gospa je fratarska fabrikacija. Gospa ne postoji. eto sve piše na temi o Luburiću. čitaj i uči Učo.
pismejker wrote:drago mi je da si oke..ja se malo bacio na školu,p zanemarujem zajebanciju,a tempo je brutalan..Gnječ wrote:pismejker wrote:Kasnis bem te..nedavno bila tema o ugovaranju termina za ukazivanje u odredjeno vrijeme..punktlich zeit..!!!Gnječ wrote:Leviathan2 wrote:jebo fejsbuk, to za seljake i bosance :D
kakogod,ovdje malo uletim da cimnem lokalne ćukove da si pribavim zajebanciju,ali svaki put sve krace traje..e jebi ga..i amebe uce na iskustvu,kad postane vruce..
a gle ga sad, pa jel škola ili fakultet?
Guest- Guest
Noor wrote:pismejker wrote:drago mi je da si oke..ja se malo bacio na školu,p zanemarujem zajebanciju,a tempo je brutalan..Gnječ wrote:pismejker wrote:Kasnis bem te..nedavno bila tema o ugovaranju termina za ukazivanje u odredjeno vrijeme..punktlich zeit..!!!Gnječ wrote:
a gle ga sad, pa jel škola ili fakultet?
di si ti lipa
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» " VELIKA POBUNA SVE SNAŽNIJI PRITISAK KLERA, STIŽU SVE JAČA UPOZORENJA POLITIČARIMA Crkva mobilizira vjernike na prosvjed: 'Treba li uništiti hrvatski narod?'"
» Srpski avioni zarobljeni na hrvatskom aerodromu - i to bez bilo kakvog obrazloženja!
» Radnici BHRT-a održali protest upozorenja
» HDZ blokirao strmotinu stranicu
» Jutarnji izbrisao članak o Todoriću
» Srpski avioni zarobljeni na hrvatskom aerodromu - i to bez bilo kakvog obrazloženja!
» Radnici BHRT-a održali protest upozorenja
» HDZ blokirao strmotinu stranicu
» Jutarnji izbrisao članak o Todoriću
Page 3 of 9