Još jedan autogol megadegenerika
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Još jedan autogol megadegenerika
još jedna predstava diktatora u problemu.
gledajte onog bicmana iza njega, kako gleda levo i čeka znak da ode ispod stolice, u emisiji u kojoj je doveo mamu i tatu.
dogorelo je, gotov je!
Guest- Guest
Re: Još jedan autogol megadegenerika
fridrih_niche wrote:Koja cirkus država, majko mila...
Rehabilitirani cetnik dobiva u prvom krugu
Sto sam ti rekao opancaru ....prije cu dobiti eurojackpot nego ce on izgubiti izbore
Sto sam ti rekao opancaru ....prije cu dobiti eurojackpot nego ce on izgubiti izbore
Ziil Los Dii ! wrote:Rehabilitirani cetnik dobiva u prvom krugu
nema sanse...
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Zao mi je ,ali to je stvarnost ..on i milorad su odlucili da im nije dosta ratovanjaBeli wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Rehabilitirani cetnik dobiva u prvom krugu
nema sanse...
Vidimo se ispod nisana
Ziil Los Dii ! wrote:Zao mi je ,ali to je stvarnost ..on i milorad su odlucili da im nije dosta ratovanjaBeli wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Rehabilitirani cetnik dobiva u prvom krugu
nema sanse...
Vidimo se ispod nisana
ne plasi se, ako dodje do sranja-ti ces prvi da zapalis kod svog kikinde u minken...
Guest- Guest
Ne brini se necu ...ako sam mogao biti u gradu koji je pod opsadom bio cijeli rat sumnjam da cu sad ici negdje
Ali uglavnon moja sucut jerbo cete imati covjeka koji ce objediniti titule
Ziil Los Dii ! wrote:Ali uglavnon moja sucut jerbo cete imati covjeka koji ce objediniti titule
pokvaren je.
pokvaren je kao djubrentus...
Guest- Guest
Koja karizma od lika...Ne znam zašto se neki Srbi bune bezveze...
U rangu Milanovicevog skoka s oklopnjaka, tu negdje, s time da je ovo poprilicno amaterski odglumljeno, a Zoki je na užas svojeg osiguranja skoro slomio vrat u spontanom pokušaju glumljenja komandosa, a ispalo je doslovce vrhunski...:D
U rangu Milanovicevog skoka s oklopnjaka, tu negdje, s time da je ovo poprilicno amaterski odglumljeno, a Zoki je na užas svojeg osiguranja skoro slomio vrat u spontanom pokušaju glumljenja komandosa, a ispalo je doslovce vrhunski...:D
darth_vader-
2014-04-17
ahahahha, ne znam za to...jasambrend wrote:Koja karizma od lika...Ne znam zašto se neki Srbi bune bezveze...
Guest- Guest
DakleBeli wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Rehabilitirani cetnik dobiva u prvom krugu
nema sanse...
Mamic namjestio?
Ziil Los Dii ! wrote:DakleBeli wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Rehabilitirani cetnik dobiva u prvom krugu
nema sanse...
Mamic namjestio?
franco i perez tenkovima namestili...
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Još jedan autogol megadegenerika
» Plenkiju padaju šanse:Izbori za predsjednika HDZ-a održat ce po pravilu jedan član-jedan glas
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
» Vucic uhvacen u lazi i propustio zicer da zabije gol a zabio si autogol
» Pao još jedan F-35
» Plenkiju padaju šanse:Izbori za predsjednika HDZ-a održat ce po pravilu jedan član-jedan glas
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
» Vucic uhvacen u lazi i propustio zicer da zabije gol a zabio si autogol
» Pao još jedan F-35
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2