LOZNIČANIN PRETUKAO NATO PILOTA
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: LOZNIČANIN PRETUKAO NATO PILOTA
Više nas je u Čikagu.vili40 wrote:čitao sam neki dan da vas je pun kurac tamopizzon wrote:tako jedan japanac,
prita naseg zemljaka,
tamo u japanu.
kako se vi to opirete amerima,
u firmi, na poslu,ne popustate ?
pa, ko ih jebe, vrlo jednostavno !
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
kako ne bih...taj još može poslužiti kao pilotBeli wrote:kako noorka brine za zdravlje engleskog prasca...
Guest- Guest
teško, sredio mu ručerde zločinačke rade iz loznice...
Guest- Guest
al, rade je srbin, tako daa :))Beli wrote:teško, sredio mu ručerde zločinačke rade iz loznice...
Guest- Guest
dzango wrote:Više nas je u Čikagu.vili40 wrote:čitao sam neki dan da vas je pun kurac tamopizzon wrote:tako jedan japanac,
prita naseg zemljaka,
tamo u japanu.
kako se vi to opirete amerima,
u firmi, na poslu,ne popustate ?
pa, ko ih jebe, vrlo jednostavno !
iz chicaga moji, znaš ti dobro koji...
Guest- Guest
catabbath-
2015-08-22
Avijatičar NATO pakta je, prema njegovim rečima, zapomagao i urlao od bolova, ali niko u kafiću nije smeo da se umeša u tuču.
majke ti mile sto ovi lazu..pa jebote to ej vec metastazirana bolest i protiv toga se tesko boriti..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
beli razbit cu te...Beli wrote:vučko, pazi da ne naletiš na radeta...
2015-09-08
vuksadinare wrote:beli razbit cu te...Beli wrote:vučko, pazi da ne naletiš na radeta...
razbićeš se o moju pesnicu...
Guest- Guest
beli rastrgat cu te...Beli wrote:vuksadinare wrote:beli razbit cu te...Beli wrote:vučko, pazi da ne naletiš na radeta...
razbićeš se o moju pesnicu...
2015-09-08
beli u papar cu te samleti... ...sarmu cu od tebe napraviti... ....izrezat cu te na skembice... ....muckalicu cu da od tebe smuckam...
2015-09-08
sto nudis...Beli wrote:izadji da se bijes...
2015-09-08
vuksadinare wrote:sto nudis...Beli wrote:izadji da se bijes...
ferka bato, na ruke...
Guest- Guest
ok...ali ima uvjet..ti nosi majicu sa natpisom grrobari a ja cu torcida...da se zna tko se bije...da en bi drugi sebi prepsiali zasluge...Beli wrote:vuksadinare wrote:sto nudis...Beli wrote:izadji da se bijes...
ferka bato, na ruke...
2015-09-08
Mladost vs Iskustvo..:D
2014-04-12
naucio bi....nesto....maggie13 wrote:Mladost vs Iskustvo..:D
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
» RUSKI DRON OBOREN NA TERITORIJU NATO PAKTA? Britanski ministar: “Ako napadnu NATO članicu ulazimo u rat!”
» Zar neče Rusi pomoć Suljo?Jupiter Bem se preplašio NATO-a:Ulazak srpske vojske na Kosovo značio bi sukob s NATO-om!?
» Užas: Kinezi prijete SAD-u i NATO paktu: "Nismo zaboravili krvavi dug NATO-a kineskom narodu bombardiranjem kineske ambasade u Jugoslaviji.""
» Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
» RUSKI DRON OBOREN NA TERITORIJU NATO PAKTA? Britanski ministar: “Ako napadnu NATO članicu ulazimo u rat!”
» Zar neče Rusi pomoć Suljo?Jupiter Bem se preplašio NATO-a:Ulazak srpske vojske na Kosovo značio bi sukob s NATO-om!?
» Užas: Kinezi prijete SAD-u i NATO paktu: "Nismo zaboravili krvavi dug NATO-a kineskom narodu bombardiranjem kineske ambasade u Jugoslaviji.""
Page 2 of 3