ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Objavljen Lex Todorić: kriminal u zakonu

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Objavljen Lex Todorić: kriminal u zakonu - Page 2 Empty Re: Objavljen Lex Todorić: kriminal u zakonu

Post by Guest 29/3/2017, 19:46

Regoč wrote:
pismejker wrote:
Regoč wrote:
Eva_ wrote:
asilovski wrote:Kršenje, Ustava, zakona, međunarodnih ugovora, krađa i lopovluk, katolička uljudba seče nevidljivu ruku i prska po kapitalizmu
Slučajna država. Zoki uopće ni bil u krivu.
Bil je. Hrvatska nije nastala slučajno, nego odlučnom obranom od velikosrbske agresije.
Effa Prpošna je htjela reci da narod nije sazrio da ima drzavu,s obzirom na nivo morala,znanja i strucnosti.. :cleanteeth
Državu imamo jer smo se za nju izborili, na nama je da ju uredimo da bude kakvu ju mi želimo.
da bi rijec rekao :cleanteeth ..no govorim o uzroku svih zala..nemoral,kriminal,nestrucnost,neznanje..
Nema tu kakvu vi zelite..ispravite ovo nabrojano,i sve ce krenut nabolje..

Guest
Guest

Back to top Go down

Objavljen Lex Todorić: kriminal u zakonu - Page 2 Empty Re: Objavljen Lex Todorić: kriminal u zakonu

Post by Regoč 29/3/2017, 19:55

pismejker wrote:
Regoč wrote:
pismejker wrote:
Regoč wrote:
Eva_ wrote:
Slučajna država. Zoki uopće ni bil u krivu.
Bil je. Hrvatska nije nastala slučajno, nego odlučnom obranom od velikosrbske agresije.
Effa Prpošna je htjela reci da narod nije sazrio da ima drzavu,s obzirom na nivo morala,znanja i strucnosti.. :cleanteeth
Državu imamo jer smo se za nju izborili, na nama je da ju uredimo da bude kakvu ju mi želimo.
da bi rijec rekao :cleanteeth ..no govorim o uzroku svih zala..nemoral,kriminal,nestrucnost,neznanje..
Ma, sve to imaš i drugdje, Nama je problem što nemamo proizvodnju i izvoz koji bi nas učinili bogatima.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 29/3/2017, 20:03

Regoč wrote:
pismejker wrote:
Regoč wrote:
pismejker wrote:
Regoč wrote:
Ma, sve to imaš i drugdje, Nama je problem što nemamo proizvodnju i izvoz koji bi nas učinili bogatima.
Cudi me reg,da tako plitko rezoniras..Ako dam primjer svabije,mogu slobodno reci da NEMA toga u drzavnoj vlasti i strukturama drzave..IMa tu i tamo pokusaja,ali se to odmah cupa iz korijena,da se ne prosiri..zasad uspjesno..
TO sto nemate proizvodnju i izvoz jeste POSLJEDICA Reg,NE UZROK...
Kuzis,tamo gdje nema reda,kapital ne dolazi..
Jebiga,ja sam predugo dolio zivio i navikao se sve,i vrlo rado bih otvorio neki posel doli,ali vidis i sam o kakvim temama raspredamo..NEMA sanse da doli uspijes,ako nisi prozet politikom,i ne podmazujes krila lokalnim i nes manje lokalnim Gusanima..
Ne zelim na to trositi energiju..Ne volim lopove,i parazite,i ne mislim im placati reket..
Vjerujem da i drugi tako razmisljaju..Uostalom i drzava te najbrutalnije reketari,napravis minorni propust,odmah te gledaju sjebati..to bas i nije atmosfera za zdravo ulaganje..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics