Zabranjeni film o Gazda Todi napokon u eteru
Page 1 of 1
Zabranjeni film o Gazda Todi napokon u eteru
http://www.index.hr/vijesti/clanak/zabranjeni-film-o-todoricu-danas-na-al-jazeeri-i-na-indexu/959732.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Zabranjeni film o Gazda Todi napokon u eteru
Šola će odmah obući trenerku i nazvati vojni ordinarijat
Kermit-
2014-04-17
Zato što se u njemu jasno vidi da je sve zaradio uz pomoć udbaških veza, katoličke uljudbe i hadezea uz sekundiranje sdepea, da je to sve jedan piramidalni projekt krađe i prevare, a zbog kojeg ćemo svi mi najebati na kraju, ali vjerojatno ne on i njegovi puleni, a drugo jer mi nismo demokracija, slobodno društvo ili pravna država, više neka patvorina ili imitacija...Noor wrote:može malo pobliže, zašto je zabranjen?
Kermit-
2014-04-17
Primijeniti recept iz Kineske Kuharice: - Obitelji poslati račun za metak. Cijena: 6 milijardi Eura. I svakom još milosrdno dodijeliti po ciglu iz Kulmerovog dvorca. Za pod glavu ispod Hendrixovog mosta. Humano i pravedno :Dasilovski wrote:Zato što se u njemu jasno vidi da je sve zaradio uz pomoć udbaških veza, katoličke uljudbe i hadezea uz sekundiranje sdepea, da je to sve jedan piramidalni projekt krađe i prevare, a zbog kojeg ćemo svi mi najebati na kraju, ali vjerojatno ne on i njegovi puleni, a drugo jer mi nismo demokracija, slobodno društvo ili pravna država, više neka patvorina ili imitacija...Noor wrote:može malo pobliže, zašto je zabranjen?
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Valjda ce ga netko ipak prikazati...al, uzasasilovski wrote:Zato što se u njemu jasno vidi da je sve zaradio uz pomoć udbaških veza, katoličke uljudbe i hadezea uz sekundiranje sdepea, da je to sve jedan piramidalni projekt krađe i prevare, a zbog kojeg ćemo svi mi najebati na kraju, ali vjerojatno ne on i njegovi puleni, a drugo jer mi nismo demokracija, slobodno društvo ili pravna država, više neka patvorina ili imitacija...Noor wrote:može malo pobliže, zašto je zabranjen?
Onog akrapa Dalicku strpat u zatvor zbog ovog sto radi...
Guest- Guest
Similar topics
» "Gazda" - film koji Todorić ne želi da vidite
» Evropom se širi propagandni film, Šprajc i Latin napokon sve shvatili...
» Povijesni uspjeh : Hrvatski film "Murina" osvojio nagradu za najbolji debitantski film u Cannesu
» Promo film ‘Dubrovnik Riviera’ wins at 2019 New York Festivals® International TV & Film Awards
» Rohatimski prodao Todi propalu tvrtku za 3, 8 mil kn
» Evropom se širi propagandni film, Šprajc i Latin napokon sve shvatili...
» Povijesni uspjeh : Hrvatski film "Murina" osvojio nagradu za najbolji debitantski film u Cannesu
» Promo film ‘Dubrovnik Riviera’ wins at 2019 New York Festivals® International TV & Film Awards
» Rohatimski prodao Todi propalu tvrtku za 3, 8 mil kn
Page 1 of 1