Trump se ne šali:Merkel isporučio fakturu njemačkog "dugovanja" za troškove obrane
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Trump se ne šali:Merkel isporučio fakturu njemačkog "dugovanja" za troškove obrane
http://www.index.hr/vijesti/clanak/trump-je-merkel-urucio-fakturu-dugovanja-za-troskove-obrane/959389.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Trump se ne šali:Merkel isporučio fakturu njemačkog "dugovanja" za troškove obrane
nasle se svabe u poziciji grka...rekoh ja da ce ih ujebati forsiranje bilance..
2015-09-08
Re: Trump se ne šali:Merkel isporučio fakturu njemačkog "dugovanja" za troškove obrane
..bojim se da bi i mi mogli dobiti slicnu 'fakturu'...tko zna koliko mi nismo uplacivali..i ako jesmo od kad smo ono clanica nato-a? od 3.travnja.2008..isuse tko zna koliko smo duzni..ako nismo redovno ili nikako uplacivali po principu 'na đemdo'..kad imam platit cu..
2015-09-08
e pa kad ste jebali grke da dugove i preuzete obaveze treba platiti, što apsolutno podržavam, sad platite i svoje.
lako za svabe...oni ce se vec snaci..a sto s nama ako imamo dugovanja a cisto sumnjam da enmamo jer smo kronicne dugajlije i igramo na ono..'platim kad imam'....sumnjam da ce se trump zaustaviti sa fakturama samo kod njemaca..a iskreno bojim se ako imamo dugovanja oni po obicaju nisu mala...marcellus wrote:e pa kad ste jebali grke da dugove i preuzete obaveze treba platiti, što apsolutno podržavam, sad platite i svoje.
2015-09-08
marcellus wrote:e pa kad ste jebali grke da dugove i preuzete obaveze treba platiti, što apsolutno podržavam, sad platite i svoje.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
....inace mislim da mi moramo utrpati 2 milijuna dolara u nato kasicu svake godine...a clanica smo od 2008..dakle devet godina..ako nismo placali uredno sto vjerojatno i nismo..pa plus kamate...plus ovo ono...cifra svakako ne bi bila bezazlena
2015-09-08
vuksadinare wrote:lako za svabe...oni ce se vec snaci..a sto s nama ako imamo dugovanja a cisto sumnjam da enmamo jer smo kronicne dugajlije i igramo na ono..'platim kad imam'....sumnjam da ce se trump zaustaviti sa fakturama samo kod njemaca..a iskreno bojim se ako imamo dugovanja oni po obicaju nisu mala...marcellus wrote:e pa kad ste jebali grke da dugove i preuzete obaveze treba platiti, što apsolutno podržavam, sad platite i svoje.
Dobro, mi, mi još i imamo love. Ali Kosovo nema ništa. Ako Trump bude tražio od Kosova da plate za troškove obrane, to će biti užas.
crvenkasti-
2014-04-17
Faktura na 350 milijardi eura
Trump navodno naložio svojim pomoćnicima da izračunaju koliko je u prethodnih 12 godina iznos koji je Njemačka trošila na obranu bio manji od predviđenih 2 posto BDP-a.
Prema izračunima, dolazi se do brojke od 350 milijardi eura, pri čemu je 288 milijardi duga, dok ostatak otpada na kamate.
Neimenovani ministar njemačke vlade je za The Times rekao kako je Trumpov potez skandalozan.
"Koncept prema kojemu se postavljaju ovakvi zahtjevi ima svrhu da zastraši drugu stranu, ali kancelarka je to smireno prihvatila i neće reagirati na takve provokacije", poručio je.
Trump navodno naložio svojim pomoćnicima da izračunaju koliko je u prethodnih 12 godina iznos koji je Njemačka trošila na obranu bio manji od predviđenih 2 posto BDP-a.
Prema izračunima, dolazi se do brojke od 350 milijardi eura, pri čemu je 288 milijardi duga, dok ostatak otpada na kamate.
Neimenovani ministar njemačke vlade je za The Times rekao kako je Trumpov potez skandalozan.
"Koncept prema kojemu se postavljaju ovakvi zahtjevi ima svrhu da zastraši drugu stranu, ali kancelarka je to smireno prihvatila i neće reagirati na takve provokacije", poručio je.
2014-04-11
Zemlje NATO-a su 2014. godine pristale trošiti 2 posto svojeg BDP-a na troškove obrane. Navodno se Trumpov račun proteže sve do vremena Gerharda Schrödera, koji je bio kancelar prije Angele Merkel i koji se još 2002. godine obvezao povećati troškove obrane.
---
Poznavajuci Švabe i kakve su cicije kad je lova u pitanju uskoro ce AfD i slicni pocet govorit o izlasku iz NATOa i osnivanju eu vojske.
---
Poznavajuci Švabe i kakve su cicije kad je lova u pitanju uskoro ce AfD i slicni pocet govorit o izlasku iz NATOa i osnivanju eu vojske.
2014-04-11
....evo ejdne zanimljivosti po nas iz 2014..gdje se vidi da smo bili ili ejsmo u fazi eskiviranja placanja nato savezu..cak nije 2 nego 3 milijuna eura
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Hrvatskoj-od-2014.-veca-clanarina-za-NATO
ne sumnjam da ce plenki id rustvo na mogucu fakturu za dugovanje iznaci neko rjesenje koje nece biti komplicirano..poput onog-gibamo iz nato pakta
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Hrvatskoj-od-2014.-veca-clanarina-za-NATO
ne sumnjam da ce plenki id rustvo na mogucu fakturu za dugovanje iznaci neko rjesenje koje nece biti komplicirano..poput onog-gibamo iz nato pakta
2015-09-08
vuksadinare wrote:..bojim se da bi i mi mogli dobiti slicnu 'fakturu'...tko zna koliko mi nismo uplacivali..i ako jesmo od kad smo ono clanica nato-a? od 3.travnja.2008..isuse tko zna koliko smo duzni..ako nismo redovno ili nikako uplacivali po principu 'na đemdo'..kad imam platit cu..
niste im još platili za '94 i '95-u?
Guest- Guest
..to ej vec placeno..oslobodili smo ih troskova intervencijeBeli wrote:vuksadinare wrote:..bojim se da bi i mi mogli dobiti slicnu 'fakturu'...tko zna koliko mi nismo uplacivali..i ako jesmo od kad smo ono clanica nato-a? od 3.travnja.2008..isuse tko zna koliko smo duzni..ako nismo redovno ili nikako uplacivali po principu 'na đemdo'..kad imam platit cu..
2015-09-08
Dogovorit ce se oni , Merkel je kad je bila tamo kod Trumpa kupila i šest super Herculesa tako da ...
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/njemacka-za-900-miliona-eura-kupuje-sest-super-herculesa
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/njemacka-za-900-miliona-eura-kupuje-sest-super-herculesa
2014-04-11
vuksadinare wrote:..to ej vec placeno..oslobodili smo ih troskova intervencijeBeli wrote:vuksadinare wrote:..bojim se da bi i mi mogli dobiti slicnu 'fakturu'...tko zna koliko mi nismo uplacivali..i ako jesmo od kad smo ono clanica nato-a? od 3.travnja.2008..isuse tko zna koliko smo duzni..ako nismo redovno ili nikako uplacivali po principu 'na đemdo'..kad imam platit cu..
otkud onda ona silna bombardovanja po bosni?
uostalom, nisu ni u nemačkoj oni morali da intervenišu od '45-e naovamo.
Guest- Guest
jasno...ali akko cemo se mi dogovorit?..moramo kupiti bar eskadrilu f-16..sto necemo....dakle platiti dug ili noga...RayMabus wrote:Dogovorit ce se oni , Merkel je kad je bila tamo kod Trumpa kupila i šest super Herculesa tako da ...
2015-09-08
koja silna?..dva puta naletili...malo istresli bombi..ucinak nikakav..znas ti sto znaci silna bombardiranja..ne bi ostao cevap na cevapu da je tako bilo..Beli wrote:vuksadinare wrote:..to ej vec placeno..oslobodili smo ih troskova intervencijeBeli wrote:vuksadinare wrote:..bojim se da bi i mi mogli dobiti slicnu 'fakturu'...tko zna koliko mi nismo uplacivali..i ako jesmo od kad smo ono clanica nato-a? od 3.travnja.2008..isuse tko zna koliko smo duzni..ako nismo redovno ili nikako uplacivali po principu 'na đemdo'..kad imam platit cu..
otkud onda ona silna bombardovanja po bosni?
uostalom, nisu ni u nemačkoj oni morali da intervenišu od '45-e naovamo.
2015-09-08
Pa eto uvijek možemo da im popušimo kuraz .....platimo u naturi jelte.vuksadinare wrote:jasno...ali akko cemo se mi dogovorit?..moramo kupiti bar eskadrilu f-16..sto necemo....dakle platiti dug ili noga...RayMabus wrote:Dogovorit ce se oni , Merkel je kad je bila tamo kod Trumpa kupila i šest super Herculesa tako da ...
2014-04-11
a jok..kod trumpa ne igra pusenje qurtza..vec lova na sunce..ima on ko ce mu pusit quratz..od zene do raznih kuraba...'decko plati pa cemo da razgovaramo..'...RayMabus wrote:Pa eto uvijek možemo da im popušimo kuraz .....platimo u naturi jelte.vuksadinare wrote:jasno...ali akko cemo se mi dogovorit?..moramo kupiti bar eskadrilu f-16..sto necemo....dakle platiti dug ili noga...RayMabus wrote:Dogovorit ce se oni , Merkel je kad je bila tamo kod Trumpa kupila i šest super Herculesa tako da ...
2015-09-08
Neka onda Nijemci plate i za nas i za Šiptare. Oni i jesu krivi što postojimo.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Trump se ne šali: Amerikanci na aerodromu u Bagdadu ubili najmoćnijega iranskog generala Sulejmanija i vođu Iračkih Hizbi
» Trump zahvalio Putinu što je protjerao američke diplomate i smanjio troškove washingtonske administracije
» brit ministar obrane: trump mora napasti putina
» Trump potvrdio novog ministra obrane - biti će to James "Ludi pas" Mattis
» Trump nagazio Merkel i ne pušta
» Trump zahvalio Putinu što je protjerao američke diplomate i smanjio troškove washingtonske administracije
» brit ministar obrane: trump mora napasti putina
» Trump potvrdio novog ministra obrane - biti će to James "Ludi pas" Mattis
» Trump nagazio Merkel i ne pušta
Page 1 of 2