Vlada je đubar neviđeni
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vlada je đubar neviđeni
A jel?? no bilo je vise nego lijepo kad su rusi iskesirali milijardu i kusur kredita,da bi Agrokor uopće mogao raditi..NORMALNO je i PO BALKANSKI,da se posudjeni novac ne vrati,i onemoguci bilo koji nacin naplate potrazivanja..vuksadinare wrote:dobro jutro..ovaj asila je marsovac...pa normalno da maric nece dozvoliti da propadne oporuka i njegov dio kolaca i normalno da plenki nece dozvoliti da rusi imaju tu svoje interese..rajse bi se upucali ili upucao u glavu
JeboteFuk,pa doista nema gorih pljackasa,razbojnika i prodanih duša,nego sto ste vi..
Guest- Guest
i nek mi netko pokuša objasniti zašto je Marić otišao iz agrokora,što je bio i on na minimalcu ili se tu kriju drugi razlozi?
vili40-
2015-08-02
Ma gluposti Rusi ostaju, čak i više bez ruskog plana Agrokorov ide u stečaj odmahpismejker wrote:A jel?? no bilo je vise nego lijepo kad su rusi iskesirali milijardu i kusur kredita,da bi Agrokor uopće mogao raditi..NORMALNO je i PO BALKANSKI,da se posudjeni novac ne vrati,i onemoguci bilo koji nacin naplate potrazivanja..vuksadinare wrote:dobro jutro..ovaj asila je marsovac...pa normalno da maric nece dozvoliti da propadne oporuka i njegov dio kolaca i normalno da plenki nece dozvoliti da rusi imaju tu svoje interese..rajse bi se upucali ili upucao u glavu
JeboteFuk,pa doista nema gorih pljackasa,razbojnika i prodanih duša,nego sto ste vi..
Kermit-
2014-04-17
vrlo logican je razlog..Otisao je kad su se poceli valjati crni oblaci za agrokor,a pozicija u Vladi je omogucila olaksavanje poslovcanja i privilegirani polozaj..tipicni trojanac tatin u vladi RHvili40 wrote:i nek mi netko pokuša objasniti zašto je Marić otišao iz agrokora,što je bio i on na minimalcu ili se tu kriju drugi razlozi?
Guest- Guest
Nije otišao nego je poslan da spasi Ivicu, od početka oni znaju da je situacija katastrofalna to je valjda svima jasnovili40 wrote:i nek mi netko pokuša objasniti zašto je Marić otišao iz agrokora,što je bio i on na minimalcu ili se tu kriju drugi razlozi?
Kermit-
2014-04-17
Ma,samo pokusavam nacrtati Fuku i prikazati,tipican nacin balkanskog promisljanja..Naravnoda Rusi ostaju,ne vidim tko bi imao mooda da im stane na put prema njihovim investicijama,a da ga mrak ne pojede..asilovski wrote:Ma gluposti Rusi ostaju, čak i više bez ruskog plana Agrokorov ide u stečaj odmahpismejker wrote:A jel?? no bilo je vise nego lijepo kad su rusi iskesirali milijardu i kusur kredita,da bi Agrokor uopće mogao raditi..NORMALNO je i PO BALKANSKI,da se posudjeni novac ne vrati,i onemoguci bilo koji nacin naplate potrazivanja..vuksadinare wrote:dobro jutro..ovaj asila je marsovac...pa normalno da maric nece dozvoliti da propadne oporuka i njegov dio kolaca i normalno da plenki nece dozvoliti da rusi imaju tu svoje interese..rajse bi se upucali ili upucao u glavu
Guest- Guest
a ja mislio domoljublje,da se radi za manju plaću samo da se pomogne državipismejker wrote:vrlo logican je razlog..Otisao je kad su se poceli valjati crni oblaci za agrokor,a pozicija u Vladi je omogucila olaksavanje poslovcanja i privilegirani polozaj..tipicni trojanac tatin u vladi RHvili40 wrote:i nek mi netko pokuša objasniti zašto je Marić otišao iz agrokora,što je bio i on na minimalcu ili se tu kriju drugi razlozi?
vili40-
2015-08-02
Ma samo reci .."Iz razloga domoljublja.." i odma ti se svi klanjaju..vili40 wrote:a ja mislio domoljublje,da se radi za manju plaću samo da se pomogne državipismejker wrote:vrlo logican je razlog..Otisao je kad su se poceli valjati crni oblaci za agrokor,a pozicija u Vladi je omogucila olaksavanje poslovcanja i privilegirani polozaj..tipicni trojanac tatin u vladi RHvili40 wrote:i nek mi netko pokuša objasniti zašto je Marić otišao iz agrokora,što je bio i on na minimalcu ili se tu kriju drugi razlozi?
Guest- Guest
Kolinda ti je najbolji primjer HDZ politike ovdje ...s jedne strane kome ovdje nije dobro nek odseli dakle vi SDP ,MOST ,ŽZ i ostali odhebite da mi na iducim izborima nebi glasovali za njih ....i onda ode u Švedsku i poziva domoljubne birace u Hr tj HDZ biracko tijelo u domovinu jer u biti vi ste HDZ pa cete glasat za nas.vili40 wrote:a političari kao kukaju što ljudi odlaze od njihovih sranja.Vraga,znaju oni da nisu pobjegli postojala bi šansa da se stvori kritična masa za veće masovne prosvjede a onda više ni oni ne bi bili sigurni.To iseljavanje im je ko neki sigurnosni ventil.
Jedini problem je šta od izbora do izbora prođu cetri generacije ...cetri starije umru a cetri mlađe dođu i te u pravilu neglasaju ni za HDZ ni za SDP ....pa joj je matematika pogrešna.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kolindu cemo inace šutirat na iducim izborima ....ima dva prezimena ...zadržala je svoje ...feminstkinja ...matrijahalna imperija.
2014-04-11
ok,sad smo razjasnili Marićev upad u politiku.
Ali što je sa njegovim reformama,dal tko to još prati?
Ali što je sa njegovim reformama,dal tko to još prati?
vili40-
2015-08-02
Jea..Mladost brze odlazi u Pečalbu...Vrlo dobra reforma..plus,mjenjenje naziva Komunalna Naknada u Porez na Nekretnine,kojim ce se legalno moci popaliti kuca ili stan,nekom nesretniku koji ne moze platiti porez..Sto bi ti vise???
Guest- Guest
ako ništa drugo sad su političari zaokupljeni više tim požarima koje pod hitno moraju gasit pa ne bacaju iskre na liniji partizani-ustaše.Poblesavili ljudi od tih njihovih sranja pa više ne padaju na to.
vili40-
2015-08-02
Dakle Marić diže PDV , uvodi porez na nekretnine, miče olakšice za kupnju nekretnia, cijela porezna reforma je da bi izbija lovu građanima iz đepa a hranio političare, uhljebe, i todorića.
i onda kada ja kažem, da neka se drugi put todorić i uhljebi ratuju za njega.. onda sam ja -. šta*
i onda kada ja kažem, da neka se drugi put todorić i uhljebi ratuju za njega.. onda sam ja -. šta*
Guest- Guest
CIA skida Erdogana iznutra ...godišnja inflacija 20%pismejker wrote:Jea..Mladost brze odlazi u Pečalbu...Vrlo dobra reforma..plus,mjenjenje naziva Komunalna Naknada u Porez na Nekretnine,kojim ce se legalno moci popaliti kuca ili stan,nekom nesretniku koji ne moze platiti porez..Sto bi ti vise???
Kako je preko noći nestalo tursko ekonomsko čudo
Anarhija all over bašcaršija ....stižu imigranti
2014-04-11
i onda mi zazvoni telefon pa me gospodična uljuđeno pita za koga ću glasat,ma mrš
vili40-
2015-08-02
lijenčina i antidržavni element.Pinochet wrote:Dakle Marić diže PDV , uvodi porez na nekretnine, miče olakšice za kupnju nekretnia, cijela porezna reforma je da bi izbija lovu građanima iz đepa a hranio političare, uhljebe, i todorića.
vili40-
2015-08-02
Frendica u banci u svabiji pitala za neki kredit za kupovinu stana,a odgovorili joj da uz to idu olaksice i poticaji,CAK I AKO SE KUPUJU U DRUGIM DRZAVAMA UNIJE...Pinochet wrote:Dakle Marić diže PDV , uvodi porez na nekretnine, miče olakšice za kupnju nekretnia, cijela porezna reforma je da bi izbija lovu građanima iz đepa a hranio političare, uhljebe, i todorića.
Guest- Guest
a kad Plenki opet ima u planu malo u Ukrajinu da prenese pozdrave iz EU i da malo ukori Ruse?
vili40-
2015-08-02
ima još nešto čačićevih stanova i to vrlo povoljno pa nek uskoči dok još stignepismejker wrote:nis,moram upozoriti frendicu da doli nis ne kupuje..
vili40-
2015-08-02
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Hrvatskom vlada neviđeni strah
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
» Đubar Toda prska po Hrvatima
» Đubar od premijera Plenkovića obrazlaže dekret
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
» Đubar Toda prska po Hrvatima