ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vlada je đubar neviđeni

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Vlada je đubar neviđeni - Page 3 Empty Re: Vlada je đubar neviđeni

Post by Guest 25/3/2017, 09:45

vuksadinare wrote:dobro jutro..ovaj asila je marsovac...pa normalno da maric nece dozvoliti da propadne oporuka i njegov dio kolaca i normalno da plenki nece dozvoliti da rusi imaju tu svoje interese..rajse bi se upucali ili upucao u glavu
A jel?? no bilo je vise nego lijepo kad su rusi iskesirali milijardu i kusur kredita,da bi Agrokor uopće mogao raditi..NORMALNO je i PO BALKANSKI,da se posudjeni novac ne vrati,i onemoguci bilo koji nacin naplate potrazivanja..
JeboteFuk,pa doista nema gorih pljackasa,razbojnika i prodanih duša,nego sto ste vi.. :cleanteeth

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vili40 25/3/2017, 09:45

i nek mi netko pokuša objasniti zašto je Marić otišao iz agrokora,što je bio i on na minimalcu ili se tu kriju drugi razlozi?
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Kermit 25/3/2017, 09:46

pismejker wrote:
vuksadinare wrote:dobro jutro..ovaj asila je marsovac...pa normalno da maric nece dozvoliti da propadne oporuka i njegov dio kolaca i normalno da plenki nece dozvoliti da rusi imaju tu svoje interese..rajse bi se upucali ili upucao u glavu
A jel?? no bilo je vise nego lijepo kad su rusi iskesirali milijardu i kusur kredita,da bi Agrokor uopće mogao raditi..NORMALNO je i PO BALKANSKI,da se posudjeni novac ne vrati,i onemoguci bilo koji nacin naplate potrazivanja..
JeboteFuk,pa doista nema gorih pljackasa,razbojnika i prodanih duša,nego sto ste vi.. :cleanteeth
Ma gluposti Rusi ostaju, čak i više bez ruskog plana Agrokorov ide u stečaj odmah
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 25/3/2017, 09:47

vili40 wrote:i nek mi netko pokuša objasniti zašto je Marić otišao iz agrokora,što je bio i on na minimalcu ili se tu kriju drugi razlozi?
vrlo logican je razlog..Otisao je kad su se poceli valjati crni oblaci za agrokor,a pozicija u Vladi je omogucila olaksavanje poslovcanja i privilegirani polozaj..tipicni trojanac tatin u vladi RH
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 25/3/2017, 09:49

vili40 wrote:i nek mi netko pokuša objasniti zašto je Marić otišao iz agrokora,što je bio i on na minimalcu ili se tu kriju drugi razlozi?
Nije otišao nego je poslan da spasi Ivicu, od početka oni znaju da je situacija katastrofalna to je valjda svima jasno
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 25/3/2017, 09:50

asilovski wrote:
pismejker wrote:
Ma gluposti Rusi ostaju, čak i više bez ruskog plana Agrokorov ide u stečaj odmah
Ma,samo pokusavam nacrtati Fuku i prikazati,tipican nacin balkanskog promisljanja..Naravnoda Rusi ostaju,ne vidim tko bi imao mooda da im stane na put prema njihovim investicijama,a da ga mrak ne pojede..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vili40 25/3/2017, 09:50

pismejker wrote:
vrlo logican je razlog..Otisao je kad su se poceli valjati crni oblaci za agrokor,a pozicija u Vladi je omogucila olaksavanje poslovcanja i privilegirani polozaj..tipicni trojanac tatin u vladi RH
a ja mislio domoljublje,da se radi za manju plaću samo da se pomogne državi
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 25/3/2017, 09:51

vili40 wrote:
pismejker wrote:
a ja mislio domoljublje,da se radi za manju plaću samo da se pomogne državi
Ma samo reci .."Iz razloga domoljublja.." i odma ti se svi klanjaju.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/3/2017, 09:53

vili40 wrote:a političari kao kukaju što ljudi odlaze od njihovih sranja.Vraga,znaju oni da nisu pobjegli postojala bi šansa da se stvori kritična masa za veće masovne prosvjede a onda više ni oni ne bi bili sigurni.To iseljavanje im je ko neki sigurnosni ventil.
Kolinda ti je najbolji primjer HDZ politike ovdje ...s jedne strane kome ovdje nije dobro nek odseli dakle vi SDP ,MOST ,ŽZ i ostali odhebite da mi na iducim izborima nebi glasovali za njih ....i onda ode u Švedsku i poziva domoljubne birace u Hr tj HDZ biracko tijelo u domovinu jer u biti vi ste HDZ pa cete glasat za nas.

Jedini problem je šta od izbora do izbora prođu cetri generacije ...cetri starije umru a cetri mlađe dođu i te u pravilu neglasaju ni za HDZ ni za SDP ....pa joj je matematika pogrešna.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/3/2017, 09:57

Kolindu cemo inace šutirat na iducim izborima ....ima dva prezimena ...zadržala je svoje ...feminstkinja ...matrijahalna imperija.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vili40 25/3/2017, 09:57

ok,sad smo razjasnili Marićev upad u politiku.
Ali što je sa njegovim reformama,dal tko to još prati? :D
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 25/3/2017, 09:59

Jea..Mladost brze odlazi u Pečalbu...Vrlo dobra reforma..plus,mjenjenje naziva Komunalna Naknada u Porez na Nekretnine,kojim ce se legalno moci popaliti kuca ili stan,nekom nesretniku koji ne moze platiti porez..Sto bi ti vise??? :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vili40 25/3/2017, 10:06

ako ništa drugo sad su političari zaokupljeni više tim požarima koje pod hitno moraju gasit pa ne bacaju iskre na liniji partizani-ustaše.Poblesavili ljudi od tih njihovih sranja pa više ne padaju na to. :D
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 25/3/2017, 10:08

Dakle Marić diže PDV , uvodi porez na nekretnine, miče olakšice za kupnju nekretnia, cijela porezna reforma je da bi izbija lovu građanima iz đepa a hranio političare, uhljebe, i todorića.

i onda kada ja kažem, da neka se drugi put todorić i uhljebi ratuju za njega.. onda sam ja -. šta*
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/3/2017, 10:10

pismejker wrote:Jea..Mladost brze odlazi u Pečalbu...Vrlo dobra reforma..plus,mjenjenje naziva Komunalna Naknada u Porez na Nekretnine,kojim ce se legalno moci popaliti kuca ili stan,nekom nesretniku koji ne moze platiti porez..Sto bi ti vise??? :cleanteeth
CIA skida Erdogana iznutra ...godišnja inflacija 20%

Kako je preko noći nestalo tursko ekonomsko čudo

Anarhija all over bašcaršija ....stižu imigranti

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vili40 25/3/2017, 10:10

i onda mi zazvoni telefon pa me gospodična uljuđeno pita za koga ću glasat,ma mrš
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vili40 25/3/2017, 10:13

Pinochet wrote:Dakle Marić diže PDV , uvodi porez na nekretnine, miče olakšice za kupnju nekretnia, cijela porezna reforma je da bi izbija lovu građanima iz đepa a hranio političare, uhljebe, i todorića.

i onda kada ja kažem, da neka se drugi put todorić i uhljebi ratuju za njega.. onda sam ja -. šta*
lijenčina i antidržavni element.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 25/3/2017, 10:13

Pinochet wrote:Dakle Marić diže PDV , uvodi porez na nekretnine, miče olakšice za kupnju nekretnia, cijela porezna reforma je da bi izbija lovu građanima iz đepa a hranio političare, uhljebe, i todorića.

Frendica u banci u svabiji pitala za neki kredit za kupovinu stana,a odgovorili joj da uz to idu olaksice i poticaji,CAK I AKO SE KUPUJU U DRUGIM DRZAVAMA UNIJE...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vili40 25/3/2017, 10:18

a kad Plenki opet ima u planu malo u Ukrajinu da prenese pozdrave iz EU i da malo ukori Ruse?
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 25/3/2017, 10:34

nis,moram upozoriti frendicu da doli nis ne kupuje..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vili40 25/3/2017, 10:36

pismejker wrote:nis,moram upozoriti frendicu da doli nis ne kupuje..
ima još nešto čačićevih stanova i to vrlo povoljno pa nek uskoči dok još stigne
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top