Sastanak na vrhu: Putin - Le Pen
Page 1 of 1
Sastanak na vrhu: Putin - Le Pen
Putin se u Kremlju sastao s Marine Le Pen
Ruski predsjednik Vladimir Putin sastao se u Kremlju s čelnicom krajnje desne francuske stranke Nacionalne fronte Marine Le Pen dajući na taj način poticaj njezinoj predsjedničkoj kampanji.
Putin je francuskoj čelnici rekao da si Moskva uzima za pravo da se sastane s bilo kojim francuskim političarom.
Naravno znam da je izborna kampanja u Francuskoj u tijeku. Ne želimo na nju ni na koji način utjecati, no uzimamo za pravo da razgovaramo s predstavnicima svih političkih snaga te zemlje, rekao je. Sastanak s Putinom poticaj je za Le Pen i mogao bi joj pomoći da poboljša svoj rejting u vanjskoj politici.
Marine Le Pen, koja je izjavila da se divi ruskom lideru, u Rusiju je doputovala na poziv predsjednika Odbora Donjeg doma ruskog parlamenta za vanjsku politiku Leonida Sluckog.
http://vijesti.hrt.hr/380544/putin-se-u-kremlju-sastao-s-marine-le-pen
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Sastanak na vrhu: Putin - Le Pen
Srecom francuski presjednicki izborni sistem je namješten pa ova nece dobit.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Srecom francuski presjednicki izborni sistem je namješten pa ova nece dobit.
Nda, na sreću pedera i vehabija...trula koalicija...no
pričekajmo....ja se kladim na nju :)
2015-08-06
jebga, greska u koracima, sad ce imati materijala protiv nje, sastala se sa zlim putinom
2014-04-11
Leviathan2 wrote:nego, gdje nestade govinada, da se nije naljuti nestoepikur37 wrote:RayMabus wrote:Srecom francuski presjednicki izborni sistem je namješten pa ova nece dobit.
Nda, na sreću pedera i vehabija...trula koalicija...no
Nemam pojma, bit će nešto privatno.
Inače on je takav, naleti tu se praši mjesec dva i onda ga nema godinu dana.
2015-08-06
Putin je ovim cinom dodatno potopio Filona koji iako naginje Rusiji nije da je tako i s njegovom strankom ....nije Putin baš veslo sisia ; Filo nesmije uci u drugi krug a ovo je potpora Le Penn da se još više ucvrsti i to osigura.
2014-04-11
Similar topics
» Putin pozvao Vučića na sastanak
» Trump i Putin se dogovaraju koga će zvati na sastanak
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» Događanja na vrhu Uspravnice
» Kosovo i BiH u vrhu po broju boraca za ID
» Trump i Putin se dogovaraju koga će zvati na sastanak
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» Događanja na vrhu Uspravnice
» Kosovo i BiH u vrhu po broju boraca za ID
Page 1 of 1