Ako EU propadne izbiće novi RAT NA ZAPADNOM BALKANU!
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ako EU propadne izbiće novi RAT NA ZAPADNOM BALKANU!
Oni su se pogubili ...vidili da se situacija promjenila , da mogu i imigranti navalit a istocna granica kifle shebana cijelo dužinom pa bi na brzinu đabe raji pušku u ruke i na granicu.Pinochet wrote:Onda bi trebao vec znati da si u ratu sa ekipom na vlasti, dnasnji hdz-sdp su ti glavni neprijatelji vecini hrvata
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Dobro ako bude trebalo cuvati granicu od allah snakbarovaca idem ja dobrovoljno
Guest- Guest
A onda bi kao zbog oblika kifle moralo malo uc i u BiH ....al nitko nece.RayMabus wrote:Oni su se pogubili ...vidili da se situacija promjenila , da mogu i imigranti navalit a istocna granica kifle shebana cijelo dužinom pa bi na brzinu đabe raji pušku u ruke i na granicu.Pinochet wrote:Onda bi trebao vec znati da si u ratu sa ekipom na vlasti, dnasnji hdz-sdp su ti glavni neprijatelji vecini hrvata
Jbgi pajdo profi vojska , imaš nemaš....odriješi kesu.
2014-04-11
Nebudi glup ...idemo na Klis na janjetinu....to je dovoljno za obranu ovog ovdje bazena.Pinochet wrote:Dobro ako bude trebalo cuvati granicu od allah snakbarovaca idem ja dobrovoljno
2014-04-11
Nek mozgaju šta god oce ....nije problem ni taj neki švedski sistem al oni moraju onda svake godine dizat broj pripadnika kopnene vojske ( svi rodovi ) za po pesto ljudi i onda u deset godina to je povecanje za pet tisuca i to je najmanje šta moraju napravit.
2014-04-11
imaš i pravo, jer da obranimo granicu od Arapa, opet bi političari i uhljebi profitirali.RayMabus wrote:Nebudi glup ...idemo na Klis na janjetinu....to je dovoljno za obranu ovog ovdje bazena.Pinochet wrote:Dobro ako bude trebalo cuvati granicu od allah snakbarovaca idem ja dobrovoljno
ovako ako oni ulete u državu, puca turizam , iako ćemo najebati i mi, ali najebat će i političari i uhljebi, ja sam spreman za tu žrtvu, staljinova taktika spaljene zemlje kao borba protiv okupatora.. može
Guest- Guest
Samo na Klis ( Žrnovnica i Podstrana ) to su ulazi u ovi bazen ...ja se vec dogovorio s ekipom di cemo punkt napravit.Pinochet wrote:imaš i pravo, jer da obranimo granicu od Arapa, opet bi političari i uhljebi profitirali.RayMabus wrote:Nebudi glup ...idemo na Klis na janjetinu....to je dovoljno za obranu ovog ovdje bazena.Pinochet wrote:Dobro ako bude trebalo cuvati granicu od allah snakbarovaca idem ja dobrovoljno
ovako ako oni ulete u državu, puca turizam , iako ćemo najebati i mi, ali najebat će i političari i uhljebi, ja sam spreman za tu žrtvu, staljinova taktika spaljene zemlje kao borba protiv okupatora.. može
To su uska grla ...skupit ce se nas par stotina tu i udri bejzbol palicama.
2014-04-11
Mabusa poslati na Banja Luku i Brod.....on bi da to uzme :)
Yodu ostaviti u splitu on nema pretenzija.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja sam se vec dogovorija di cemo ...na Klis ...taman ovaj lik živi ispod tvrđave i imam još jednog tamo u Rupotinama ....teška Torcida ...mi smo na Klisu ..na janjetini.epikur37 wrote:Mabusa poslati na Banja Luku i Brod.....on bi da to uzme :)
Last edited by RayMabus on Sat 25 Mar - 10:25; edited 1 time in total
2014-04-11
RayMabus wrote:Ja sam se vec dogovorija di cemo ...na Klis ...taman ovaj lik živi ispod tvrđave i imam još jednog tamo u Rupotinama ....teška Torcida ...mi smo na Klisu ..na janjetini.epikur37 wrote:Mabusa poslati na Banja Luku i Brod.....on bi da to uzme :)
A tko će ti osvajat banja luku i brod :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Plenkovic.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ja sam se vec dogovorija di cemo ...na Klis ...taman ovaj lik živi ispod tvrđave i imam još jednog tamo u Rupotinama ....teška Torcida ...mi smo na Klisu ..na janjetini.epikur37 wrote:Mabusa poslati na Banja Luku i Brod.....on bi da to uzme :)
2014-04-11
imaš i pravo, kada malo bolje promisliš, da do splita je "usko" grlo. Mogu doći jedno iz pravca Klisa gdje je autoput, a ostalim cestama bi se pogubili(kroz žrnovnicu ili omiš). A sve 3 lokacije se lako blokiraju. I prosljedimo ih u ZagrebRayMabus wrote:Ja sam se vec dogovorija di cemo ...na Klis ...taman ovaj lik živi ispod tvrđave i imam još jednog tamo u Rupotinama ....teška Torcida ...mi smo na Klisu ..na janjetini.epikur37 wrote:Mabusa poslati na Banja Luku i Brod.....on bi da to uzme :)
Guest- Guest
on nemože,anemija pektoralis ga jebeRayMabus wrote:Plenkovic.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ja sam se vec dogovorija di cemo ...na Klis ...taman ovaj lik živi ispod tvrđave i imam još jednog tamo u Rupotinama ....teška Torcida ...mi smo na Klisu ..na janjetini.epikur37 wrote:Mabusa poslati na Banja Luku i Brod.....on bi da to uzme :)
vili40-
2015-08-02
Naravno ....da imam ....zašto misliš da imam pet zvijezdica na generalskom cinu u Galaktickoj Federaciji ?Pinochet wrote:imaš i pravo, kada malo bolje promisliš, da do splita je "usko" grlo. Mogu doći jedno iz pravca Klisa gdje je autoput, a ostalim cestama bi se pogubili(kroz žrnovnicu ili omiš). A sve 3 lokacije se lako blokiraju. I prosljedimo ih u ZagrebRayMabus wrote:Ja sam se vec dogovorija di cemo ...na Klis ...taman ovaj lik živi ispod tvrđave i imam još jednog tamo u Rupotinama ....teška Torcida ...mi smo na Klisu ..na janjetini.epikur37 wrote:Mabusa poslati na Banja Luku i Brod.....on bi da to uzme :)
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Korona katastrofa na Zapadnom Balkanu
» Johnson: Rusija ne želi dobro Zapadnom Balkanu
» Rusija je izgubila poluge utjecaja na Zapadnom Balkanu
» Trump podupro LNG na Krku i pozvao na pomirenje na zapadnom Balkanu
» NATO zahvalan Hrvatskoj na njenoj ulozi na zapadnom Balkanu
» Johnson: Rusija ne želi dobro Zapadnom Balkanu
» Rusija je izgubila poluge utjecaja na Zapadnom Balkanu
» Trump podupro LNG na Krku i pozvao na pomirenje na zapadnom Balkanu