Rusi naredili Todoriću da smanji plaće blagajnicama kao uvjet za kredit
Page 8 of 14
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Re: Rusi naredili Todoriću da smanji plaće blagajnicama kao uvjet za kredit
usput svako grčko vino koje sam pio je bilo smeće, španjolsko isto tako
čile, kalifornija, novi zeland, južna afrika, australija - najbolja vina kvaliteta / cijena
francuska vina su ko i hrvatska teška lutrija i u pravilu precijenjena
čile, kalifornija, novi zeland, južna afrika, australija - najbolja vina kvaliteta / cijena
francuska vina su ko i hrvatska teška lutrija i u pravilu precijenjena
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
francuska su jasno odlična, ona koja jesu, ali im je cijena božesačuvaj, ima i dobrih jeftinih ako naletiš ali češća su kao i u hr ona skupa i loša
Ne kerefeči, odi u London, berlin najbolji restorani su grčki, to je jedenje, zabava, jedenje, kokaniđa, pijenje i plesanje do 6 ujutro i to za 60 funti, osim toga ako porediš Zagreb sa NS ili BG metropola je kišna glistamarcellus wrote:asilovski wrote:Je zato imaju najbolje restorane, samo bez predrasuda marcelemarcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Molim lijepo imaju masline i one 7days kroasane.
rade najgora vina na svijetu gora i od španjolskih i vjerojatno i najgore maslinovo ulje
grci imaju kurac a ne restorane ono što sam bio na kreti je posve prosječna turistička ponuda
zagreb naprotiv ima odlične restorane, svjetska klasa za tako mali grad.
Kermit-
2014-04-17
Mislim da u posljednje vrijeme odnosom cijena-kvaliteta dominiraju čileanska. Francuska su teško precijenjena, a naših ima jako dobrih, ali ne vrhunskih.
No, glavni je problem kod naših lutrija u pogledu održanja kvalitete što jako varira od godišta do godišta. Jedne godine je dobra druge tko zna kakva. Ili naprave par godišta jako dobro vino, a onda počnu muljati i jako pokvare kvalitetu.
Čileanska su u ovom trenutku praktički siguran izbor.
No, glavni je problem kod naših lutrija u pogledu održanja kvalitete što jako varira od godišta do godišta. Jedne godine je dobra druge tko zna kakva. Ili naprave par godišta jako dobro vino, a onda počnu muljati i jako pokvare kvalitetu.
Guest- Guest
Ne znam ja sam pio grćka vina tipa xino, agiro koja su meni bila odlična, sve ovisi što želite o vina, ali od svih vina ja volim portuglaska i naravno mađarska hehehehmarcellus wrote:francuska su jasno odlična, ona koja jesu, ali im je cijena božesačuvaj, ima i dobrih jeftinih ako naletiš ali češća su kao i u hr ona skupa i loša
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Ne kerefeči, odi u London, berlin najbolji restorani su grčki, to je jedenje, zabava, jedenje, kokaniđa, pijenje i plesanje do 6 ujutro i to za 60 funti, osim toga ako porediš Zagreb sa NS ili BG metropola je kišna glistamarcellus wrote:asilovski wrote:Je zato imaju najbolje restorane, samo bez predrasuda marcelemarcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Molim lijepo imaju masline i one 7days kroasane.
rade najgora vina na svijetu gora i od španjolskih i vjerojatno i najgore maslinovo ulje
grci imaju kurac a ne restorane ono što sam bio na kreti je posve prosječna turistička ponuda
je kurac, zagreb stvarno ima odlične restorane od trilogije i agave do nekidan sam baš bio bistroa st michael jebena rebrica ili čak običnog puba crvena jabuka koji je jeftin i odličan
što se grčkih restorana u londonu tiče ne vidim ih baš na vrhu tripadvisora, a to onda i nisu grčki nego londonski restorani, grčka je inače pljačkanje turista
speare_shaker wrote:Mislim da u posljednje vrijeme odnosom cijena-kvaliteta dominiraju čileanska. Francuska su teško precijenjena, a naših ima jako dobrih, ali ne vrhunskih.
točno i meni je čile zadnje vrijeme nekako prvi izbor do nedavno novi zeland i australija
upravo to što kažeš, hrvatska vina su čista lutrija, dok recimo australski rosemountov shiraz je isti danas ko i prije deset godina
a enjigijeva vina danas i prije deset godina nebo i zemlja ili krauthakerova
Nije, grčka kuhinja je meni međ najboljom o to daleko osim francuza, osim toga kad druga toda sa svojom družinom propadne zagreb će imati ćevapa i luka i to ako akomarcellus wrote:asilovski wrote:Ne kerefeči, odi u London, berlin najbolji restorani su grčki, to je jedenje, zabava, jedenje, kokaniđa, pijenje i plesanje do 6 ujutro i to za 60 funti, osim toga ako porediš Zagreb sa NS ili BG metropola je kišna glistamarcellus wrote:asilovski wrote:Je zato imaju najbolje restorane, samo bez predrasuda marcelemarcellus wrote:
je kurac, zagreb stvarno ima odlične restorane od trilogije i agave do nekidan sam baš bio bistroa st michael jebena rebrica ili čak običnog puba crvena jabuka koji je jeftin i odličan
što se grčkih restorana u londonu tiče ne vidim ih baš na vrhu tripadvisora, a to onda i nisu grčki nego londonski restorani, grčka je inače pljačkanje turista
Kermit-
2014-04-17
grčka kuhinja je dobra ali restorani u grčkoj u pravilu nisu nešto, a u zg je bio jedan grčki restoran na opatovini i bio je doslovce užasan u svakom pogledu od posluge preko uređenja do hrane, doduše moga sam to pretpostaviti kad ga je butković nahvalio, srećom je brzo propao
inače, francuska kuhinja, pa duuuugo duuuugo nitko, pa italija pa bliskoistočne kuhinje pa sve ostalo
inače, francuska kuhinja, pa duuuugo duuuugo nitko, pa italija pa bliskoistočne kuhinje pa sve ostalo
Od juha, salata, pita, ribe, janjetine, sira do kokoretsa, razbijanja, vina, metaxe to je obred da ne govorim o...hehehe počneš u 5/6 pa do 5/6
Kermit-
2014-04-17
Ne znam u vezi toga moj rođo je radio u londonu, pa je bilo, ali to je ko klub platiš ulaznicu maltene jedeš, piješ, ako hoćeš vučeš, razbijaš, a hrana bogokva, samo kruha su imali 5 vrsta, sira 40-tak onomarcellus wrote:grčka kuhinja je dobra ali restorani u grčkoj u pravilu nisu nešto, a u zg je bio jedan grčki restoran na opatovini i bio je doslovce užasan u svakom pogledu od posluge preko uređenja do hrane, doduše moga sam to pretpostaviti kad ga je butković nahvalio, srećom je brzo propao
Što se tiče hrane francuzi su vrh tu nema sumnje to isto traje od 5 pa dok traje, libanksa, turska, kineska a li ne sva i prava, volim sushi, aali španjolska mi je isto odlična ali samo domnća
Kermit-
2014-04-17
Kokoretsi (Greek) or Kokoreç (Turkish) is a dish of the Balkans, Greece, Azerbaijan, Iranian Azerbaijan and Turkey consisting of lamb or goat intestines wrapped around seasoned offal, including sweetbreads, hearts, lungs, or kidneys, and typically grilled; a variant consists of chopped innards cooked on a griddle. The intestines of suckling lambs are preferred.
heheheh to sam jeo svaki dan joj
heheheh to sam jeo svaki dan joj
Kermit-
2014-04-17
Osim toga ćufte, pite, bureci, sarma, musake, pastisito, feta bok te pita imaju oni super hranu
Kermit-
2014-04-17
dobro metaxa mi nije neka, brendi vinjak što već
Kermit-
2014-04-17
kefte, a i brudet je grčki
Kermit-
2014-04-17
Kermit-
2014-04-17
Otpušteno je oko 200 ljudi iz tornja, od "malih" ljudi samo oni koji i nisu imali tako male plaće, tj. bili su vozači obitelji rodbina i sl., rezanja i otpuštanja na veliko bi počela tek u restrukturiranju.
Iako bi se išlo na očuvanje radnjih mjesta u prodaji svega što se prodati može i treba.
Iako bi se išlo na očuvanje radnjih mjesta u prodaji svega što se prodati može i treba.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Hdz brani svoj partijski kapitalizam i dalje drzavnim novcem poreznih obveznika.
Taj kotač zamašnjak u kojem se sve radi protivno interesima radnika a u interesu bogatih - se ne zaustavlja. Inace ode sve u 3 pi.
Spašavanje vojnika Todorica rusi sve mitove hdz ekonomije , ili opcenito kapitalističke. OSOBITO PIZDARIJU O SLOBODNOM TRZISTU I NEMJESANJU DRZAVE U TRZISTE.
Socijalizam je to toliko bolje i efikasnije radio, da se mogu samo smijati na ovu ekonomsku grotesku u hdz režiji.
Da, treba soasavati radna mjesta. No, nisu radnici duzni milijarde.
Dužan je Todorić.
ZASTO OVO NIJE ORAVNA DRZAVA I ZASTO SVI NE ODGOVARAJU JEDNAKO.
zato jer kapitalizam funkcionira na nepravdi i nejednkaostims,
I idiotima kpji ga hvale .
Ima vas .
Taj kotač zamašnjak u kojem se sve radi protivno interesima radnika a u interesu bogatih - se ne zaustavlja. Inace ode sve u 3 pi.
Spašavanje vojnika Todorica rusi sve mitove hdz ekonomije , ili opcenito kapitalističke. OSOBITO PIZDARIJU O SLOBODNOM TRZISTU I NEMJESANJU DRZAVE U TRZISTE.
Socijalizam je to toliko bolje i efikasnije radio, da se mogu samo smijati na ovu ekonomsku grotesku u hdz režiji.
Da, treba soasavati radna mjesta. No, nisu radnici duzni milijarde.
Dužan je Todorić.
ZASTO OVO NIJE ORAVNA DRZAVA I ZASTO SVI NE ODGOVARAJU JEDNAKO.
zato jer kapitalizam funkcionira na nepravdi i nejednkaostims,
I idiotima kpji ga hvale .
Ima vas .
Nitko ne spašava Todorića iz Vlade, to je propaganda, sebe uhljebljuju, ne dopuštaju financijskim stručnjacima ikakvu stvarnu i pomoć i poslovno djelovanje. Na kraju je moguće da radnici zbog njih budu na cesti, zapamti moje riječi.
2016-02-22
Nazovi to novom nacionalizacijom, privatizacijom, kako god hoćeš.
Masi je važno samo da vidi krv, kad se političari najedu mesa, ostavit' će samo kosti za glodanje, a ne tvrtku koja se još uvijek može osoviti na noge.
Masi je važno samo da vidi krv, kad se političari najedu mesa, ostavit' će samo kosti za glodanje, a ne tvrtku koja se još uvijek može osoviti na noge.
2016-02-22
Sinoc je netko rekao na tv da je s ovim debaklom Todorica propao POKUSAJ REINDUSTRIJALIZACIJE HRVATSKE.
to je naravno laz i glupost.
Nema nikakve reindustrijalizacije.
Konzum je trgovinski lanac koji se širio bankovnim kreditima i pljačkom dobavljača i zaposlenika.
Todorić i ekipa iz hdz je mislila hladio Jajca u šampanjcu, dok lova tece iz trgovina.
Zarada iz tog biznisa je naravno laka i lakša nego iz proizvodnje.
Nego su kojekavi Lidlovi, intersparovi i td . Pomrsili racune.
i Rusi.
Oce li Rusi preuzeti udio u Konzumu ?
Kao Madzari u Molu ?
Ocemo biti svoji na svome
Ku.cu.
to je naravno laz i glupost.
Nema nikakve reindustrijalizacije.
Konzum je trgovinski lanac koji se širio bankovnim kreditima i pljačkom dobavljača i zaposlenika.
Todorić i ekipa iz hdz je mislila hladio Jajca u šampanjcu, dok lova tece iz trgovina.
Zarada iz tog biznisa je naravno laka i lakša nego iz proizvodnje.
Nego su kojekavi Lidlovi, intersparovi i td . Pomrsili racune.
i Rusi.
Oce li Rusi preuzeti udio u Konzumu ?
Kao Madzari u Molu ?
Ocemo biti svoji na svome
Ku.cu.
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Similar topics
» Sto se dogadja?Kina i ruski saveznici naredili svojim gradjanima da hitno napuste Ukrajinu
» Rovari li Index protiv Vilibora Sincica za racun Pernara:2014 Sincic obecao da nece dizati kredit za stan dok to drugi svi budu mogli a danas kupio kucu na kredit
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Obama i Kerry naredili Ekvadoru da zaustave Assangea
» ''Kinezima naredili da se zauvijek riješe svojih ljubimaca zbog koronavirusa''
» Rovari li Index protiv Vilibora Sincica za racun Pernara:2014 Sincic obecao da nece dizati kredit za stan dok to drugi svi budu mogli a danas kupio kucu na kredit
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Obama i Kerry naredili Ekvadoru da zaustave Assangea
» ''Kinezima naredili da se zauvijek riješe svojih ljubimaca zbog koronavirusa''
Page 8 of 14