Spasavanje vojnika Tode Cincara
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Spasavanje vojnika Tode Cincara
marcellus wrote:trebali su spriječiti da se desi situacija kakva se desila u agrokoru sa sberbankom, normalne vlade prate situaciju i upravljaju događajima, ova se bavi vatrogasnim mjerama
Ti si koliko se sjecam oduvijek bio zagovornik privatizacije i toga da privatnici sami od sebe ili uspiju ili potonu :)
Guest- Guest
Nešto se i on pogubio.MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:trebali su spriječiti da se desi situacija kakva se desila u agrokoru sa sberbankom, normalne vlade prate situaciju i upravljaju događajima, ova se bavi vatrogasnim mjerama
Ti si koliko se sjecam oduvijek bio zagovornik privatizacije i toga da privatnici sami od sebe ili uspiju ili potonu :)
Trinity-
2014-04-17
speare_shaker wrote:asilovski wrote:ti si govorio prije 2 tjedna kako je sve u redu, sada se vidi da ništa nije uredu i sada ti govoriš meni koji sam govorio upravo to da nije ništa u redu kako šitim dezinformacije hehehe ti si potpuni diklić
Sad si krenuo i u patološko laganje. :)
Ne, ja tako nešto nisam nikada govorio, ali jasno mi je da pokušavaš u skladu save the face filozofijom učiniti nešto što je praktički nemoguće, sačuvati makar malo od neke vlastite vjerofostojnosti kako si ne bi morau pljunuti u vlastiti odraz svaki puta kada se pogledaš u ogledalo. :)
I nije točno da nije ništa u redu i neće sve biti u redu čak i nakon što se ova kriza okonča na ovaj ili onaj način, to je barem jasno svakome pametnome, ali ti ionako ne spadaš u tu kategoriju pa ti nema smisla ništa objašnjavati. :)
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Svinjska glava maloga Tode
» Plenković razrješio 3 MOSTova ministra umjesto Marića
» Spašavanje obrazovanja je bajka za naivne
» Hercegovka u Alvarezovom timu za spašavanje Agrokora
» Vježba MUP-a Hrvatske: Spašavanje migranata na moru
» Plenković razrješio 3 MOSTova ministra umjesto Marića
» Spašavanje obrazovanja je bajka za naivne
» Hercegovka u Alvarezovom timu za spašavanje Agrokora