MILAN KUJUNDŽIĆ: ‘Jedan svećenik u bolnici nekad vrijedi više od 20 doktora’
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: MILAN KUJUNDŽIĆ: ‘Jedan svećenik u bolnici nekad vrijedi više od 20 doktora’
a e.Noor wrote:dobro siting, samo polako..čuvaj herc :joker:sitting_bull wrote:a e.Noor wrote:ajd, ima duha i života u tebi :geek:sitting_bull wrote:popova se ne bum sjetil.Noor wrote:
ne daj Bože da ti dojde zadnja vura, iako bu došla kad tad...sjetit ćeš se :)
ima puno drugih dragih ljudi kojih se bum prisjećal.
uostalom, kak ide ona pesma:
kada umrem ne zovite popa
nek me moja družina zakopa
i na grobu nek posade čičke
da ni mrtav ne patim zbog ..čke...
nađe se komad mog duha i u tetama kao što si ti, naročito u onim mlađima...
polako je u redu.
ne brini za moje srce. bijah na tehničkom/sistematskom i veli neki srcolog kako mi je srčani eko-test super...
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Re: MILAN KUJUNDŽIĆ: ‘Jedan svećenik u bolnici nekad vrijedi više od 20 doktora’
o jebote, al ajde,
na ovom svijetu ima svasta pa je i to ok
na ovom svijetu ima svasta pa je i to ok
Svakom dojde smrtna vura...
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Kad jedan svećenik zamijeni 20 doktora, znaš da je kraj.
Trinity-
2014-04-17
Kakav crni kraj, jos 100+ godinaTriny wrote:Kad jedan svećenik zamijeni 20 doktora, znaš da je kraj.
dijagram-
2015-08-09
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
» Vrijedi li više 18 saborskih zastupnika ili sedam dječjih života?
» Nisu više ni četnici što su nekad bili
» Rimac vrijedi 2 milijarde eura. "On više ne može pasti, ovo je posao desetljeća"
» Tragedija u Zagrebu: Dvojici specijalaca pozlilo na trčanju tijekom prvoga dana obuke, jedan preminuo u bolnici
» Vrijedi li više 18 saborskih zastupnika ili sedam dječjih života?
» Nisu više ni četnici što su nekad bili
» Rimac vrijedi 2 milijarde eura. "On više ne može pasti, ovo je posao desetljeća"
» Tragedija u Zagrebu: Dvojici specijalaca pozlilo na trčanju tijekom prvoga dana obuke, jedan preminuo u bolnici
Page 2 of 2