Ne vidim bolje mesto za ulaganje od Srbije
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ne vidim bolje mesto za ulaganje od Srbije
pa naravno, koja vlada na svetu daje subvencije od 9000€ po radniku, nijedna vlada ne dozvoljava da za manje od 200 evra radnici rade po 16 sati i da pritom nesmetano iznose profit iz srbije...
ne zna se ko je gluplji, da li ti ili vucic.
Guest- Guest
ja ne mogu vjerovati da je ovaj pizzon obožavatelj ove varalice vučića, čini mi se puno pametniji kada piše o nekim temama van politike i senzibilniji.
ukratko ne bi rekla da je bukva a opet vučićeve obožavatelje zamišljam kao komad drva bez zuba.
ukratko ne bi rekla da je bukva a opet vučićeve obožavatelje zamišljam kao komad drva bez zuba.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
promenice pizzon dres, kada bude izgubio psihopata.
tako je pre drkao na tadica...
klasican poltron i podguzna muva.
tako je pre drkao na tadica...
klasican poltron i podguzna muva.
Guest- Guest
kaja wrote:a opet vučićeve obožavatelje zamišljam kao komad drva bez zuba.
bukve, baš
crvenkasti wrote:marcellus wrote:botswana je po forbesu jedno mjesto ispred vas, a slijede vas cape verde, jordan i barbados... čija se ekonomija sastoji od kokosovih oraha i rihanne...
Čudi me zašto su Indiju metnuli na 85. mjesto, Brazil 91, Kinu na 102., a Rusije ni nema.
zato jer nema pravne sigurnosti i jer je korupcija sveprisutna i jer tamo reketare strance, rusije ima kako sam vidio
79 Russia -3.7% $9,100 5.2% 142.4 M
ima rusije
ima rusije
marcellus wrote:najbolje zemlje za ulaganje, srbija osamdeseta, gana 68
https://www.usnews.com/news/best-countries/invest-in-full-list
Jebote, iza 80. mjesta nema više nikog. :) Srbija, pa ambis.
Guest- Guest
marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:botswana je po forbesu jedno mjesto ispred vas, a slijede vas cape verde, jordan i barbados... čija se ekonomija sastoji od kokosovih oraha i rihanne...
Čudi me zašto su Indiju metnuli na 85. mjesto, Brazil 91, Kinu na 102., a Rusije ni nema.
zato jer nema pravne sigurnosti i jer je korupcija sveprisutna i jer tamo reketare strance, rusije ima kako sam vidio
A da, Rusija 79, Južna Afrika 48. Ne čini li te se sugestivno to što su zemlje BRICS-a pozicionirane tako loše?
crvenkasti-
2014-04-17
Beli wrote:
pa naravno, koja vlada na svetu daje subvencije od 9000€ po radniku, nijedna vlada ne dozvoljava da za manje od 200 evra radnici rade po 16 sati i da pritom nesmetano iznose profit iz srbije...
a to s fiatom? Pljuga stoljeća, al ovo je za one koji misle pošteno voditi biznis
inače prodaja je katastrofa, što je doduše greška fiata
http://carsalesbase.com/us-car-sales-data/fiat/fiat-500l/
prodaje se u SAD u manjim količinama od aston martina i ferrarija, prodaja se prepolovi svake godine, s 12.500 u 2014 na 7.800 u 2015 i 3.100 u 2016...
uvjerljivo zadnji po prodaji u segmentu, idući najgori (beetle) je prodan u 4 puta više komada... a najbolji u segmentu puta sto
http://carsalesbase.com/us-sales-2016-q1-q3-compact-segment/
u EU se doduše prodaje razmjerno solidno, ali ispod očekivanja
http://carsalesbase.com/european-car-sales-data/fiat/fiat-500l/
crvenkasti wrote:marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:botswana je po forbesu jedno mjesto ispred vas, a slijede vas cape verde, jordan i barbados... čija se ekonomija sastoji od kokosovih oraha i rihanne...
A da, Rusija 79, Južna Afrika 48. Ne čini li te se sugestivno to što su zemlje BRICS-a pozicionirane tako loše?
ne, brazil je pred bankrotom a tamo te policija orobi sred bijela dana na ulici, Rusija nije zgodna jer je ekonomija u padu i zemlja pod sankcijama usto je također korumpirana i vlast te uvijek može zajebat ako im se zamjeriš a zakon te ne štiti, indija je jebiga kakva je ekomomija brzo raste ali zakonska zaštita ulagača je jako relativna, kao i infrastruktura i sve ostalo (nema infrastrukture)
hrvatska je ispred srbije utoliko što je EU pa je to čini nešto povoljnijom za ulagače, da nije bili bi tu negdje isti kurac
marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:botswana je po forbesu jedno mjesto ispred vas, a slijede vas cape verde, jordan i barbados... čija se ekonomija sastoji od kokosovih oraha i rihanne...
ne, brazil je pred bankrotom a tamo te policija orobi sred bijela dana na ulici, Rusija nije zgodna jer je ekonomija u padu i zemlja pod sankcijama usto je također korumpirana i vlast te uvijek može zajebat ako im se zamjeriš a zakon te ne štiti, indija je jebiga kakva je ekomomija brzo raste ali zakonska zaštita ulagača je jako relativna, kao i infrastruktura i sve ostalo (nema infrastrukture)
Meni ta lista izgleda kao lista želja: one zemlje koje su dobro pozicionirane su pod većom kontrolom zapadnih financijskih i industrijskih centara moći, na njima zarađujemo, njima želimo sve najbolje. One na kojima ne zarađujemo ili koje su van naše kontrole ili ugrožavaju naše pozicije, njima želimo da propadnu.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:crvenkasti wrote:
Meni ta lista izgleda kao lista želja: one zemlje koje su dobro pozicionirane su pod većom kontrolom zapadnih financijskih i industrijskih centara moći, na njima zarađujemo, njima želimo sve najbolje. One na kojima ne zarađujemo ili koje su van naše kontrole ili ugrožavaju naše pozicije, njima želimo da propadnu.
meni ta lista izgleda kao lista zemalja gdje se može uložiti i zaraditi na manje više pošten način i onih u kojima se ne može zaraditi, osim ako se baviš kurvama i heroinom...
ulagati u rusiju dok je pod sankcijama za koje se ne zna koliko će trajati i gdje si na milosti i nemilosti vlasti od lokalnih na dalje je malo nesigurno; brazil je propao kao ekonomija; jedino indija i kina imaju smisla od bricsa za ulaganja, samo što je kina balon svega pred pucanjem, a indija je... jebiga indija
Znaci marc....botsvana, gana i liberija ispred Bric-sa....taj forbes jel to sorosh- hilari podruznica.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Lista zelja, prognoza poput one od startfora.....naime rusija se raspada, ki a propada, njemacka u prolemima :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dobro ej proucio cosica...tre911 wrote:vučić je albanac ali laže ko srbin
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Male plate, visoke subvencije, nema Ruskih sankcija.
Lose strane, divlje pravosudje, korupcija, neuredjeno drustvo.
Lose strane, divlje pravosudje, korupcija, neuredjeno drustvo.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Svajcarska za investicije, visoke plate, subvencije verovatno ne daju.
Daleko je to od vrha kao i ta nastelovana lista zemalja za investiranje.
Daleko je to od vrha kao i ta nastelovana lista zemalja za investiranje.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
marcellus wrote:Beli wrote:
a to s fiatom? Pljuga stoljeća, al ovo je za one koji misle pošteno voditi biznis
inače prodaja je katastrofa, što je doduše greška fiata
http://carsalesbase.com/us-car-sales-data/fiat/fiat-500l/
prodaje se u SAD u manjim količinama od aston martina i ferrarija, prodaja se prepolovi svake godine, s 12.500 u 2014 na 7.800 u 2015 i 3.100 u 2016...
uvjerljivo zadnji po prodaji u segmentu, idući najgori (beetle) je prodan u 4 puta više komada... a najbolji u segmentu puta sto
http://carsalesbase.com/us-sales-2016-q1-q3-compact-segment/
u EU se doduše prodaje razmjerno solidno, ali ispod očekivanja
http://carsalesbase.com/european-car-sales-data/fiat/fiat-500l/
kako god, fiat je mozda i najveci generator BDP-a srbije. a 500L je zreo za restyling, cak i novi model.
samo sto kada dodje do toga, mislim da italijani kupe prnje iz srbije...
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Nikolić: Očekujem od SAD bolje razumevanje za stavove Srbije
» Prorocica Pitija: Vidim, vidim, bice ...
» Prorocica Pitija, vidim, vidim...
» Vesna Skare Ozbolt:Za neke bolje odnose izmedju Hrvatske i Srbije ova danasnja vlast u Srbiji otici a druga koja bi dosla uputiti neku ispriku
» Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
» Prorocica Pitija: Vidim, vidim, bice ...
» Prorocica Pitija, vidim, vidim...
» Vesna Skare Ozbolt:Za neke bolje odnose izmedju Hrvatske i Srbije ova danasnja vlast u Srbiji otici a druga koja bi dosla uputiti neku ispriku
» Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
Page 2 of 3