HDZ opet napao Brunu Esih
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
HDZ opet napao Brunu Esih
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hdz-napao-brunu-esih-tviterasi-im-spustili/958559.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: HDZ opet napao Brunu Esih
ako su u hdz-u sigurni da ce prgomet pomesti esih..cemu onda panika..ili ih svrbi sto se esih ne zeli pokloniti vođi...i sto je rekla istinu da hdz samo ima ime..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Regoč-
2015-08-21
Celebrity Death Match: Čokolinda vs. BrunhildaRegoč wrote:Ma tko nju napada, vuci ga glodali?!
Na Čokolindinoj čvrsto stisnutoj čeljusti se jasno vidi da joj je ogledalo, ogledalce na zidu prišapnulo kako nije najlipša u našemu sokaku. Stoga tipujem na Brunu kao pravu kleronacisticu. Mislim da bi ona golim rukama Kitugrabićki iščupala srčeko licitarsko: - Kalima!
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Bruna neka podeblja kozu i naostri zube, biti ce toga puno.
Prljavi igraju prljavo. :)
Guest- Guest
Ne brini se ti za Brunhildu. Žena golim dupetom eksere vadi. Kad se najede bažula i Čokolindici pr'ne pod nos, ova bu samo: - Ah taj fest, ah taj fest....pašću u nesvest! A da bu prije ili kasnije došlo do cat fight između dvije plavuše, to nećeš dugo morati čekati.kolerik wrote:Bruna neka podeblja kozu i naostri zube, biti ce toga puno.
S ovom ugodno popunjenom damom bu precidnica vaik prijateljica...
U njoj kod mužića nema konkurenciju. Al' za Brunhildicom Jakov sveudilj zdvojno uzdiše i prevrće očicama uraslim u salo.
2016-11-08
zgodna je brunhilda, mada je daleko najzgodnija ona sdp-ovka iz zadra..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ju min dis ting?kaja wrote:zgodna je brunhilda, mada je daleko najzgodnija ona sdp-ovka iz zadra..
Brunhildi je možda veliki plus da je ustaška klerofašistica, ali izgleda da će se morati podosta otromboljiti prije negoli je Hrvatice ne prihvate kao sebi ravnu. Iz istoga razloga Francuskinje svojedobno nisu glasale za Ségolène Royal; nisu je mogle smisliti da je tako zgodna. Cat fight...
2016-11-08
da, na nju mislim. zbilja je zgodna, i ima stila.
al dobro, ti se potrudio najružniju sliku naći...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ha-ha, vidi se da ni tebi dobro ne sjeda Brunhildina naočitost...kad ti je ova zgodnija.kaja wrote:da, na nju mislim. zbilja je zgodna, i ima stila.
2016-11-08
ne znam zasto ne sjeda, ali ovaj transic je neusporediv s Brunicom.Oh_Femder wrote:Ha-ha, vidi se da ni tebi dobro ne sjeda Brunhildina naočitost...kad ti je ova zgodnija.kaja wrote:da, na nju mislim. zbilja je zgodna, i ima stila.
:-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
kajo kajo, ni ukusa vise nemaqskaja wrote:zgodna je brunhilda, mada je daleko najzgodnija ona sdp-ovka iz zadra..
sto je s tobom
dijagram-
2015-08-09
Nemreš imat dve matice u jednoj košnici. Pitaj lejdi Dajanu....pardon, pitaj kuju Lilibeth ;PDax wrote:
Plenka: there can be only one queen in this house :^^
2016-11-08
kajica nestoTriny wrote:Šta se to bira, Miss uhljeba?
dijagram-
2015-08-09
pa meni se čini da je isto problem naći i neku na kojoj je zgodna...kaja wrote:da, na nju mislim. zbilja je zgodna, i ima stila.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ovo je brunamaggie13 wrote:ne znam zasto ne sjeda, ali ovaj transic je neusporediv s Brunicom.Oh_Femder wrote:Ha-ha, vidi se da ni tebi dobro ne sjeda Brunhildina naočitost...kad ti je ova zgodnija.kaja wrote:da, na nju mislim. zbilja je zgodna, i ima stila.
:-)
a ovo ni blizu Bruni
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Bruna je slatka ženskica....decentnog izgleda puno bolje od predsjedničinog tjelesnog baroka :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Anketa: HDZ-ovci bi radije birali Milanovića nego Brunu Esih
» Culej opet napao HDZ ovaj put bez Pupovca
» Suljo je ljut zato što nije popularan u Hrvatskoj.Opet napao Miroslava Škoru!
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» IZRAEL NAPAO IRAN SA 100 AVIONA U TRI TALASA! NAPAO I SIRIJU. ŠTA RADI S300/400?
» Culej opet napao HDZ ovaj put bez Pupovca
» Suljo je ljut zato što nije popularan u Hrvatskoj.Opet napao Miroslava Škoru!
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» IZRAEL NAPAO IRAN SA 100 AVIONA U TRI TALASA! NAPAO I SIRIJU. ŠTA RADI S300/400?
Page 1 of 2