Rezolucija o osudi federalizma
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Rezolucija o osudi federalizma
Nema od toga ništa. Međunarodni bi Hrvatsku stavili pred zid a Hrvatska nije u poziciji da se kurči.vuksadinare wrote:...plus..zaboravio si na antimuslimansku naprijanost od jadrana do baltika..u slucaju rata ne bi manjkalo starnih dragovoljaca na hrvatskoj strani cisto samo zato da se roka muslimane...
Hrvatska treba sada hitno lobirati po EU radi ove najave pravnog nasilja nad Hrvatima u BiH. Koliko god to jalovo izgledalo. Ali posljednjih dana su se zbile neke stvari i odluke koje ne idu u prilog SDA mafiji.
Ne znam šta naši rade u hrvatskim i miješanim županijama ali ako se ne pripremaju za slučaj eskalacije sukoba, onda su teške budale.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Sve se mijenja, interesi su isti.RayMabus wrote:To je 93 godina ....hrkljuš u BiH ....svak protiv svakoga .....mješaš godine i geopolitiku.Ringo10 wrote:http://www.hrvatska-rijec.com/suradnja-srbi-su-polozaje-hvo-u-mostaru-topnistvom-tukli-po-narudzbi-armije-bih/RayMabus wrote:Ringo10 wrote:
3. Da sklope pakt sa muslimanima i da pokušaju reprizu Neretva 93 i izbiju na more. Također malo vjerojatno ali ne i nemoguće ako bi se kvalitetno dogovorili sa munđosima oko podjele plijena.
Istocna Hercegovina ....koje more ...to je EU i NATO.
70 tisuca ljudi živi u toj istocnoj Hercegovini , natalitet krahirao ...sve starcad više manje ....nema JNA naoružanja.
2015-09-24
Ringo ti si smješan ....reakcija muslimanskog proboja na zapadnu Hercegovinu je slanje antiislamskih postrojbi preko CG da zauzmu cijelu istocnu obalu Neretve od istocnog Mostara sve do prema gore i zaštite istocnu Hercegovinu od balija prirodnom preprekom koja se zove NERETVA,
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a nista onda, pomozte coeku da se usidri sa ratnom mornaricom u bosnjacki neum pa ce bit blizuvuksadinare wrote:....e moj ringo..daleko je erdogan...erdogan treba preskociti brdo zemalja koje mu nisu skloni da bi dosao do bosne....Ringo10 wrote:Bio sam ljetos u BiH i Sarajevu. Oni se spremaju za RAT. I svi ti Arapi koji dolaze i Erdogan sa svojom politikom.vuksadinare wrote:ne vole oni munđose..kao munđose..vole njihov kapital..prvenstveno lovu..Ringo10 wrote:I te kakav je problem. NAs nema dovoljno a svaki pokušaj Hrvatske će biti žestoko osuđen od međunarodnih.RayMabus wrote:
Pa to i nije neki problem.
Srbi bar imaju iza sebe Rusiju koliko toliko a koga imamo mi. One iste koji su nam sve živo strpali u Haag i stvorili ovo stanje u BiH i vječno bili na strani munđosa.
Tajna skladišta su im na sve strane.
A sad je izgleda politički trenutak kad se stvari lome.
2014-04-19
Ringo aj ostavi se ti geopolitike i vojnih planova ...prepusti to nekome tko zna te stvari radit.
2014-04-11
Pričaš gluposti. Bio sam u ratu i odlično se sjećam kad je Karadžić podržao pravo muslimana na Jadransku obalu pod uvjetom da to pravo imaju i Srbi.RayMabus wrote:Ringo ti si smješan ....reakcija muslimanskog proboja na zapadnu Hercegovinu je slanje antiislamskih postrojbi preko CG da zauzmu cijelu istocnu obalu Neretve od istocnog Mostara sve do prema gore i zaštite istocnu Hercegovinu od balija prirodnom preprekom koja se zove NERETVA,
Rezultat - vrlo upečatljiva vojna suradnja u operaciji Neretva 93 o koj su tada pričali svi i to vrlo otvoreno. A kasnije se i zvanično potvrdilo.
To o čemu ti pričaš je dolazak crnogorskih rezervista tada već četnizirane JNA i dobrovoljaca pred sam rat u BiH 1992 godine. KAd je bila Neretva 93, prave JNA sa crnogorskim dobrovoljcima tu više nije bilo.
2015-09-24
a vi onda dignite zid I pustite krokodile boli vas curacprckov wrote:a nista onda, pomozte coeku da se usidri sa ratnom mornaricom u bosnjacki neum pa ce bit blizuvuksadinare wrote:....e moj ringo..daleko je erdogan...erdogan treba preskociti brdo zemalja koje mu nisu skloni da bi dosao do bosne....Ringo10 wrote:Bio sam ljetos u BiH i Sarajevu. Oni se spremaju za RAT. I svi ti Arapi koji dolaze i Erdogan sa svojom politikom.vuksadinare wrote:ne vole oni munđose..kao munđose..vole njihov kapital..prvenstveno lovu..Ringo10 wrote:
I te kakav je problem. NAs nema dovoljno a svaki pokušaj Hrvatske će biti žestoko osuđen od međunarodnih.
Srbi bar imaju iza sebe Rusiju koliko toliko a koga imamo mi. One iste koji su nam sve živo strpali u Haag i stvorili ovo stanje u BiH i vječno bili na strani munđosa.
2014-04-19
O jebo te ... ti si kao ekspert.RayMabus wrote:Ringo aj ostavi se ti geopolitike i vojnih planova ...prepusti to nekome tko zna te stvari radit.
Prvo vi tamo u RH generalno o BiH nemate blage veze.
2015-09-24
Proboj Sarajeva prema zapadnoj Hercegovini i Neumu je : nece bit niti jednog balije na istocnoj obali Neretve.
2014-04-11
.....ma nista od toga...muslimanima se jednostavno ne ispalti rat protiv hrvata...ponajvise zbog toga sto u americi na valsti vise nisu clinton struja....i obama...na vlasti trump...drugo...starsno ej ojacala antiislamska struja u europi...i en sumnjam da bi svi redom bili na nasoj strani i pomogli nam..u prvom redu poljaci,slovaci,cesi,mađari...i sa oruzjem i kao dragovoljci..tu je sad saveznistvo vojno i sa izraelom...ringo se boji muslimana...jer su ga mucili...pa ima psihofizickih posljedica...pa malo to uvelicava..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
a ako slucajno bosnje to probiju I krenu prema vama posaljite yodu u vrankvurt da izvidi odakle nadiruprckov wrote:a vi onda dignite zid I pustite krokodile boli vas curacprckov wrote:a nista onda, pomozte coeku da se usidri sa ratnom mornaricom u bosnjacki neum pa ce bit blizuvuksadinare wrote:....e moj ringo..daleko je erdogan...erdogan treba preskociti brdo zemalja koje mu nisu skloni da bi dosao do bosne....Ringo10 wrote:Bio sam ljetos u BiH i Sarajevu. Oni se spremaju za RAT. I svi ti Arapi koji dolaze i Erdogan sa svojom politikom.vuksadinare wrote:
ne vole oni munđose..kao munđose..vole njihov kapital..prvenstveno lovu..
jebo li ih patak mali
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
a neb bilo lose i oko kuce ogradit bodljikavom zicom
2014-04-19
Savršeno ne boli kuraz šta se njima isplati neisplati i šta je njima u glavi ...moja reakcija na njihov napad na zapadnu Hercegovinu je jednostavna ...ofenziva na istocnu obalu Neretve poviše istocnog Mostara jer je Neretva prirodna prepreka za obranu istocne Hercegovine plus presjekli istocni Mostar.vuksadinare wrote:.....ma nista od toga...muslimanima se jednostavno ne ispalti rat protiv hrvata...ponajvise zbog toga sto u americi na valsti vise nisu clinton struja....i obama...na vlasti trump...drugo...starsno ej ojacala antiislamska struja u europi...i en sumnjam da bi svi redom bili na nasoj strani i pomogli nam..u prvom redu poljaci,slovaci,cesi,mađari...i sa oruzjem i kao dragovoljci..tu je sad saveznistvo vojno i sa izraelom...ringo se boji muslimana...jer su ga mucili...pa ima psihofizickih posljedica...pa malo to uvelicava..
AJ ZDRAVO.
2014-04-11
..ti se ljutis na mene.. nesto:):RayMabus wrote:Savršeno ne boli kuraz šta se njima isplati neisplati i šta je njima u glavi ...moja reakcija na njihov napad na zapadnu Hercegovinu je jednostavna ...ofenziva na istocnu obalu Neretve poviše istocnog Mostara jer je Neretva prirodna prepreka za obranu istocne Hercegovine plus presjekli istocni Mostar.vuksadinare wrote:.....ma nista od toga...muslimanima se jednostavno ne ispalti rat protiv hrvata...ponajvise zbog toga sto u americi na valsti vise nisu clinton struja....i obama...na vlasti trump...drugo...starsno ej ojacala antiislamska struja u europi...i en sumnjam da bi svi redom bili na nasoj strani i pomogli nam..u prvom redu poljaci,slovaci,cesi,mađari...i sa oruzjem i kao dragovoljci..tu je sad saveznistvo vojno i sa izraelom...ringo se boji muslimana...jer su ga mucili...pa ima psihofizickih posljedica...pa malo to uvelicava..
AJ ZDRAVO.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
RayMabus wrote:Savršeno ne boli kuraz šta se njima isplati neisplati i šta je njima u glavi ...moja reakcija na njihov napad na zapadnu Hercegovinu je jednostavna ...ofenziva na istocnu obalu Neretve poviše istocnog Mostara jer je Neretva prirodna prepreka za obranu istocne Hercegovine plus presjekli istocni Mostar.vuksadinare wrote:.....ma nista od toga...muslimanima se jednostavno ne ispalti rat protiv hrvata...ponajvise zbog toga sto u americi na valsti vise nisu clinton struja....i obama...na vlasti trump...drugo...starsno ej ojacala antiislamska struja u europi...i en sumnjam da bi svi redom bili na nasoj strani i pomogli nam..u prvom redu poljaci,slovaci,cesi,mađari...i sa oruzjem i kao dragovoljci..tu je sad saveznistvo vojno i sa izraelom...ringo se boji muslimana...jer su ga mucili...pa ima psihofizickih posljedica...pa malo to uvelicava..
AJ ZDRAVO.
2014-04-11
a ako ni to ne bude dovoljno onda pod itno izabrat vuka za predsjednikaprckov wrote:a neb bilo lose i oko kuce ogradit bodljikavom zicom
coek zna
2014-04-19
Istocna Hercegovina ...70 tisuca ljudi , starije stnovništvo , depopulacija , imaju RS , šta ce ratovat , naslonjeni na CG .....nakon takvog muslimanskog proboja na zapadnu Hercegovinu i to iduca je istocna Hercegovina ...kao to je država BiH .....
Otic cu ja na taj dio istocne Neretve i napravit proboj jer oni tim napadom ugrožavaju i CG i Dalmaciju.
Nije meni problem ratovat ni u istocnočetnickim postrojbama kad znam rezultattakve akcije na tom dijelu bojišta.
Otic cu ja na taj dio istocne Neretve i napravit proboj jer oni tim napadom ugrožavaju i CG i Dalmaciju.
Nije meni problem ratovat ni u istocnočetnickim postrojbama kad znam rezultattakve akcije na tom dijelu bojišta.
2014-04-11
Konjic , Jablanica , Drežnica ...napad s istoka s ciljem zauzimanja istocne obale Neretve kao prirodne granice za obranu istocne Hercegovine ...a samim time i CG.
PA SAD PLANIRAJ NERETVU 93 BROJ DVA
PA SAD PLANIRAJ NERETVU 93 BROJ DVA
2014-04-11
Te balije su najpametnije na svijetu ...oni ce kao napast zapadnu Hercegovinu i Neum a ono kao u dogovoru s ovima iz istocne Hercegovine ....ovi iz istocne Hercegovine kao glupi pa neznaju šta slijedi nakon toga : ide prica istocna Hercegovina je dio države BiH dakle to je naše od Sarajeva.
Bude im jedno pet Srebrenica na podrucju te istocne Neretve od Konjica do istocnog Mostara.
Bude im jedno pet Srebrenica na podrucju te istocne Neretve od Konjica do istocnog Mostara.
2014-04-11
Inace nakon ove njihove rezolucije ako je i postojao neki Srbin u BiH koji je vjerovao u neki suživot s njima i ukidanja RS i stapanja u BiH ....SAD NEPOSTOJI.
2014-04-11
Ta rezolucija nema legitimitet tijela koji predstavlja jer je on tvorba dva konstitutivna naroda, a hrvatski narod se izuzeo i ne slaze se sa sadrzajem.
Ako nista rezolucija pokazuje zasto je federalizacija bila nuzna BiH da opstane, ali i ta prica pomalo postaje izlisnom...
Ako nista rezolucija pokazuje zasto je federalizacija bila nuzna BiH da opstane, ali i ta prica pomalo postaje izlisnom...
Guest- Guest
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Preglasavanje: Usvojena Rezolucija o osudi ustaških zločina, poslanici HDZ BiH napustili sjednicu
» HNS: Bošnjački politički vrh da osudi zvjerstva mudžahedina u BiH
» Usvojena rezolucija UN o bezbjednosti na aerodromima
» Rusija: Rezolucija EP je informacioni zločin
» Usvojena rezolucija: Srbima uvedite vize
» HNS: Bošnjački politički vrh da osudi zvjerstva mudžahedina u BiH
» Usvojena rezolucija UN o bezbjednosti na aerodromima
» Rusija: Rezolucija EP je informacioni zločin
» Usvojena rezolucija: Srbima uvedite vize
Page 5 of 6