CZ-Olympiacos
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: CZ-Olympiacos
End1899 wrote:glup ko kurac, glup ko bracala
darth_vader-
2014-04-17
A u kurac, pa ni ovo nisi uspio pogoditi, završilo neriješeno. Gasi profil prevaro.mocni majmun wrote:danas je ta najveća utakmica i zaslužuje posebnu temu.
pobijedit će pravoslavci pravoslavce u sred beograda.
Guest- Guest
prognozirao sam pobjedu olimpa i pobijedili su, ne znam o čemu pričaš.Vincent Vega wrote:A u kurac, pa ni ovo nisi uspio pogoditi, završilo neriješeno. Gasi profil prevaro.mocni majmun wrote:danas je ta najveća utakmica i zaslužuje posebnu temu.
Guest- Guest
mocni majmun wrote:prognozirao sam pobjedu olimpa i pobijedili su, ne znam o čemu pričaš.Vincent Vega wrote:A u kurac, pa ni ovo nisi uspio pogoditi, završilo neriješeno. Gasi profil prevaro.mocni majmun wrote:danas je ta najveća utakmica i zaslužuje posebnu temu.
Kladionice to gledaju kao X.
Guest- Guest
ovo je forum, a ne kladionica.Vincent Vega wrote:mocni majmun wrote:prognozirao sam pobjedu olimpa i pobijedili su, ne znam o čemu pričaš.Vincent Vega wrote:A u kurac, pa ni ovo nisi uspio pogoditi, završilo neriješeno. Gasi profil prevaro.mocni majmun wrote:danas je ta najveća utakmica i zaslužuje posebnu temu.
Kladionice to gledaju kao X.
Guest- Guest
pa jesam prognozirao pobjedu olimpa? jesam.
jel pobijedio olimp? je.
znači jedini sam dao točnu prognozu ovdje, u košarci nema neriješeno, uvijek bude pobjednik na kraju.
jel pobijedio olimp? je.
znači jedini sam dao točnu prognozu ovdje, u košarci nema neriješeno, uvijek bude pobjednik na kraju.
Guest- Guest
Totalno si falija...
Čak i uz pitijsku prognozu koja ti je davala nepoštenih 66,67 % šansi za točan pogodak...
Prevaro!
;)
Čak i uz pitijsku prognozu koja ti je davala nepoštenih 66,67 % šansi za točan pogodak...
Prevaro!
;)
Guest- Guest
Moćni Majmun zvani Prevara...jasambrend wrote:Ajme X...
Moćna Prevara!
:8)
Guest- Guest
Velika je tvoja moć moćni majmune životinjo...ne daj se isprovocirati
fridrih_niche wrote:Moćni Majmun zvani Prevara...jasambrend wrote:Ajme X...
Moćna Prevara!
:8)
Guest- Guest
Olympiakos je bio zreo za pad, CZ nije imala mirnoce u zavrsnici. I tesko mi je bilo skuziti preko TV-a ali publika je davala ritam CZ cijele sezone, nesto su jucer bili tisi?
Ima klubova koji su bliskiji, sve 5, ali kad se igra, onda se igra, tribine moraju nositi ekipu kao cijele sezone.
Ima klubova koji su bliskiji, sve 5, ali kad se igra, onda se igra, tribine moraju nositi ekipu kao cijele sezone.
Guest- Guest
jasambrend wrote:Ajme X...
Stvarno, kako li je samo uspio promasiti prognozu...
Guest- Guest
kolerik wrote:Olympiakos je bio zreo za pad, CZ nije imala mirnoce u zavrsnici. I tesko mi je bilo skuziti preko TV-a ali publika je davala ritam CZ cijele sezone, nesto su jucer bili tisi?
jbg, oni najvatreniji bili na mitingu u nisu...
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3