Kolinda nosi poklon iz Švedske u obliku Grippena?
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Kolinda nosi poklon iz Švedske u obliku Grippena?
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kolinda-u-svedskoj-hoce-li-hrvatska-napokon-dobiti-nove-borbene-avione/958044.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Kolinda nosi poklon iz Švedske u obliku Grippena?
bogami nikad bolje vijesti za hrvatsku nego ovih dana..rujo ulazi u agrokor..potpisano viojno saveznistvo izraela i hravtske..a evo izgleda kolinda dolazi punijih saka...drug pizzon ce nam dozivjeti infarkt...a šiting i deboto..kap...
2015-09-08
c8im je imbex zabrinut..znaci nesto dobro dolazi iz posjeta koli svedskoj..
2015-09-08
Koristan kontakt i zanimljivo upoznavanje
Za komentar smo upitali i vojnog analitičara portala Obris - obrana i sigurnost, Igora Tabaka.
"Treba napomenuti da uz sve ovlasti u sektoru obrane, vrhovni zapovjednik u Hrvatskoj nema većinu izvršnih ovlasti. Predsjednica kod nas nema ovlasti nad financijama ni nad vojnim nabavama", rekao nam je Tabak.
"Činjenica je da je otišla u Švedsku bez pratnje ministra obrane i ministra financija. To je najvjerojatnije informativno putovanje. Vidi se da je u programu prominentno istaknuta vojna komponenta", dodao je.
"Ovo može biti koristan kontakt i zanimljivo upoznavanje. Međutim, teško da ima nekakav neposredniji učinak na hrvatsku moguću obnovu. To su sve dobre geste koje pokazuju zainteresiranost Republike Hrvatske, ali ne mogu biti nešto što bi stvaralo ikakvu obvezu ili bilo kakvu konkretniju okolnost oko te kupovine", rekao je Igor Tabak za Index.
Za komentar smo upitali i vojnog analitičara portala Obris - obrana i sigurnost, Igora Tabaka.
"Treba napomenuti da uz sve ovlasti u sektoru obrane, vrhovni zapovjednik u Hrvatskoj nema većinu izvršnih ovlasti. Predsjednica kod nas nema ovlasti nad financijama ni nad vojnim nabavama", rekao nam je Tabak.
"Činjenica je da je otišla u Švedsku bez pratnje ministra obrane i ministra financija. To je najvjerojatnije informativno putovanje. Vidi se da je u programu prominentno istaknuta vojna komponenta", dodao je.
"Ovo može biti koristan kontakt i zanimljivo upoznavanje. Međutim, teško da ima nekakav neposredniji učinak na hrvatsku moguću obnovu. To su sve dobre geste koje pokazuju zainteresiranost Republike Hrvatske, ali ne mogu biti nešto što bi stvaralo ikakvu obvezu ili bilo kakvu konkretniju okolnost oko te kupovine", rekao je Igor Tabak za Index.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
znam tog tabaka...lik je ko i puhovski 'ekspert' za sve...kao strucnjak za oruzje a nije znao rastaviti HS pistolj u simunskoj prije par godina...RayMabus wrote:Koristan kontakt i zanimljivo upoznavanje
2015-09-08
Ministar obrane je u dvotjedanskoj posjeti Israelu. Gripen ili israelski f-16... pitanje je sad.RayMabus wrote:
"Činjenica je da je otišla u Švedsku bez pratnje ministra obrane i ministra financija.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
joj..daj nemoj ubices pizzona,serbinja i belog..i debota plus šittinga...Eroo wrote:Ministar obrane je u dvotjedanskoj posjeti Israelu. Gripen ili israelski f-16... pitanje je sad.RayMabus wrote:
"Činjenica je da je otišla u Švedsku bez pratnje ministra obrane i ministra financija.
2015-09-08
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ok, samo se bojim da vam
ne uvale zdralove.
ne uvale zdralove.
Guest- Guest
Prema onome šta sam vidio danas na dnevniku, dolaze nam stare kante iz Izraela.
Samo da mi to nešalju u Dalmaciju da leti okolo ....imam ja Aviano.catabbath wrote:Prema onome šta sam vidio danas na dnevniku, dolaze nam stare kante iz Izraela.
2014-04-11
lako je moguce da nasi slete
do kraja sedmice
do kraja sedmice
Guest- Guest
vuksadinare wrote:a evo izgleda kolinda dolazi punijih saka...
Mislim da Krstičević ima bolje izgleda za sklapanje posla oko oživljavanja Hrvatskog ratnog zrakolplovstva. :)
Ali živi bili pa vidjeli. :)
Guest- Guest
Posao ...oživljavanje ...hmmm ...to je staro 40 godina a ima samo jedan motor ....hmmmspeare_shaker wrote:vuksadinare wrote:a evo izgleda kolinda dolazi punijih saka...
Mislim da Krstičević ima bolje izgleda za sklapanje posla oko oživljavanja Hrvatskog ratnog zrakolplovstva. :)
Ali živi bili pa vidjeli. :)
2014-04-11
Odustao sam od toga da pratim koliko kradeze krade jer na kraju krajeva ovaj narod ga je izglasa pa pošteno , neka ga i potkrada ....kod ovih hmmm aviona iz Izraela samo me zanima jedna stvar a ta je da im to nepadne na pamet slat u Dalmaciju a razlog je vrlo jednostavan : to je opasno imat poviše glave.
Imam talijanske Eurofightere , novije f 16 americke iz Aviana a to što su kupili da stave pare u đep i usput se slikaju za novine s time ispred hangara to neka drže gore ...i to je jedino šta me zanima kod tih .....aviona.
Imam talijanske Eurofightere , novije f 16 americke iz Aviana a to što su kupili da stave pare u đep i usput se slikaju za novine s time ispred hangara to neka drže gore ...i to je jedino šta me zanima kod tih .....aviona.
2014-04-11
RayMabus wrote:a ima samo jedan motor ....hmmm
A ti bi dvomotorac u našem zračnom prostoru veličine ovećeg kokošinjca? :D
Guest- Guest
Uostalom i Gripen je jednomotorac. :)
Guest- Guest
Je al nije star 40 godina ....speare_shaker wrote:Uostalom i Gripen je jednomotorac. :)
2014-04-11
Vojska bi trebala biti sigurnost ...ako su htjeli pare bolje bilo da su sve to stavili u đep bez ove igre jer bi mi onda barem mirnije spavali ...sad cemo morat gledat i u nebo ....
2014-04-11
RayMabus wrote:Je al nije star 40 godina ....speare_shaker wrote:Uostalom i Gripen je jednomotorac. :)
Istina, tu je prednost Gripena. No, F-16 je bezbroj puta provjeren u borbi sa iznimnim uspjesima za razliku od Gripena, sa njim se dobivaju najbolji raketni sustavi na svijetu (Ameri ne žele isporučiti naoružanje za Gripena), a ni starost samih aparata nije toliko važna (nije riječ o 40 godina), jer je održavanje bilo odlično, a i nije riječ o Migovima-21.
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Tabak i Selak su lobisti Grippena
» Hilary za rođendanski poklon od vehabija iz Katara dobila 1 mil. $
» Hrvatska ne priznaje Tajvan ni u kakvom obliku
» Na vrh riječkog nebodera postavit će se skulptura u obliku petokrake
» Tabak i Selak su lobisti Grippena
» Hilary za rođendanski poklon od vehabija iz Katara dobila 1 mil. $
» Hrvatska ne priznaje Tajvan ni u kakvom obliku
» Na vrh riječkog nebodera postavit će se skulptura u obliku petokrake