I službeno:Hrvatska i Izrael postali vojni saveznici
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: I službeno:Hrvatska i Izrael postali vojni saveznici
vid budale, kao da židovima smeta što se uzvikuje po hrvatskim stadionima, s druge strane jel netko reko da ameri ignoriraju hrvatsku.... jel ono nečiji zet židov i neformalno zadušen za tihu diplomatsko obavještajnu aktivnost..... u jebo te ma niš od toga i on je strava senzibiliziran za debilbiodebilosto snatrenja... ;)debotoijusto wrote:Tom prigodom dvojica ministara potpisala su Memorandum o razumijevanju u području obrane koji će biti temelj za unaprjeđenje obrambene suradnje dviju zemalja.
ova suradnja ce potrajati do sljedece nogometne utakmice mamicevaca pred gledateljima
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pravna sljednica NDH i Židovi ...a svašta stvarno
Guest- Guest
Kradeze je dokazano lopovska stranka i opet su ih izabrali dakle tko hebe takvi narod a lopovu kad omoguciš da ukrade on ce to i napravit....e sad uzmu li plave kuvertice i ovo doturaju iz muzeja u Izraelu u Hr više nije pitanje ti avioni nego iznad cijih glava ce letit ....pa se nadam barem da je Kalmeta dovoljno jak u kradeze struji da zabrani da to dođe na Zemunik i leti iznad Zadra i Dalmacije.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Rumunjska je jako korumpirana zemlja , nedvavno im je stanovništvo mjesec dana prosvjedovalo u glavnom gradu masovno protiv korupcije , ima ih priko cetri puta više nego nas pa ono kupnja necega je njima ipak po glavi jeftinija iako su nešto siromašniji nego hr nego nama , zatim ti avioni su na aerodroimima van naseljenih zona i za zonu na moru prema Rusiji , Amerika ima interes za Rumunjsku radi geopolitike za razliku od nas tj mogu ih i sufinacirat malo itd itd itd ....
....e sad ovdje je glavni vojni aerdrom i od glavnog grada , imaš miljon stanovnika ispod , turisticka smo zemlja , nedaj Bog ti to slat u Dalmaciju pa da padne na turiste.
Mislim generalno jasno je meni da je glavni politicki cilj kradezea krađa al ono onda ajmo otvoreno pa uzmite pare i nosite nemorate baš da ja moram razmišljat i strepit ocete li vi to slucajno poslat i u Dalmaciju da leti.
....e sad ovdje je glavni vojni aerdrom i od glavnog grada , imaš miljon stanovnika ispod , turisticka smo zemlja , nedaj Bog ti to slat u Dalmaciju pa da padne na turiste.
Mislim generalno jasno je meni da je glavni politicki cilj kradezea krađa al ono onda ajmo otvoreno pa uzmite pare i nosite nemorate baš da ja moram razmišljat i strepit ocete li vi to slucajno poslat i u Dalmaciju da leti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Krug 99 : Rusija i njeni saveznici postali su prijetnja za BiH
» David Pettigrew na Krugu 99: Rusija i njeni saveznici Srpski i Hrvatski nacionalisti postali su egzistencijalna prijetnja BiH
» Konačno: Izrael i vehabije iz Kuće Saud objavili da su saveznici
» Erdogan službeno optužio Amere za neuspjeli vojni puč
» Usrani balija Erdogan predlaže vojni napad na cionistički entitet ( Izrael )
» David Pettigrew na Krugu 99: Rusija i njeni saveznici Srpski i Hrvatski nacionalisti postali su egzistencijalna prijetnja BiH
» Konačno: Izrael i vehabije iz Kuće Saud objavili da su saveznici
» Erdogan službeno optužio Amere za neuspjeli vojni puč
» Usrani balija Erdogan predlaže vojni napad na cionistički entitet ( Izrael )
Page 3 of 3