Amerikanci se sastaju sa svima, ali ne žele Hrvate
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Amerikanci se sastaju sa svima, ali ne žele Hrvate
Zvali bi ih i ranije, ali su zaboravili da postoje.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Muka ziva! Pisijada...dzango wrote:Zvali bi ih i ranije, ali su zaboravili da postoje.
Stanoje, ne radi se o tome već o prebrojavanju petokolonaša....Kod vas takve upucate, ovdje nije baš takav običaj.Ovdje ih samo prebrojimo i izoliramo kao virus.
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
To ti je ka u Trnoružici. Pozvali sve vile na proslavu, osim one rogate. Zato je ova došla ljuta i bacila kletvu. Tak ćemo i mi.asilovski wrote:Još jedan uspijeh, ono kad pozovu 26 od 27 i ti si jedini kojeg nitko ne treba...no dobro Plenki možda osigura sastanak sa Sberbankom, ako mu t nije ispod nivoa
ma, ti znaš ...baš ;PStanojko wrote:Muka ziva! Pisijada...dzango wrote:Ziivali bi ih i ranije, ali su zaboravili da postoje.
Guest- Guest
samo treba gledati na ovakvim i sličnim temama kako pišu i rezoniraju likovi poput epikura, asile, i naravno cjelokupne kamarille sa lijeve bande i ako ništa odmah vam je jasno koji je to herbosov talog na dnu Fulline grabe... eno kod mene u okviru lokalnih izbora čak postoji opcija da uz onu kristinku koja "sadi" šenicu za Božić i gradonačelnikuje gradom u kojem hrvatima opet nema mjesta ali su zato svih 3037 srba zaposleni i planduju, i župan postane "ljudina" kojem su usta puna radničkih prava i stvarne podrške radničkoj fronti i onom potencijalnom teroristi markovini i kao slučajno i taj je potomak ličkih solunskih zaslužnika....
2015-08-08
Dopunska nastava za magarecu klupu, pa jos gore nas su zaboravili hehekofein wrote:U.S. Embassy Zagreb
✔[size=39]@USEmbZagreb[/size]
[ltr]U.S. is pleased FM Stier is in DC for Counter-ISIL ministerial meetings. Croatia is an important counter-ISIL coalition partner & NATO ally.[/ltr]
11:16 AM - 21 Mar 2017
Kermit-
2014-04-17
Ma boli me briga, pa sve je u rasulu, a i sra cemo mi na sastanku nebitne organizacije?Noor wrote:asilovski wrote:kmečanje i potpuno rasulo forumske katolčadiRayMabus wrote:Uglavnom poruka je poslana a vi ( vucina i ekipa ) možete dalje brstit svoje samo neznam kome : meni i asili koji smo nebitni igraci na svijeckoj il regionalnoj sceni.
vidi zloće kako likuje
Kermit-
2014-04-17
Da parafraziram tvog dečka Nenu Bakića ljudi su jednaki jer svi imaju ajfonove i galaksije samsungspeare_shaker wrote:Noor wrote:asilovski wrote:kmečanje i potpuno rasulo forumske katolčadiRayMabus wrote:Uglavnom poruka je poslana a vi ( vucina i ekipa ) možete dalje brstit svoje samo neznam kome : meni i asili koji smo nebitni igraci na svijeckoj il regionalnoj sceni.
vidi zloće kako likuje
Ma lako što je zloća, on je totalni diletant.
Kermit-
2014-04-17
O ovome sam pisao još na onom forumu.
Hrvatska je postala država drugog reda i zadnja je rupa na svirali svim iole važnijim faktorima u svijetu,pa čak i državama s kojima smo gajili srdačne odnose ,poput njemačke,Austrije, SAD,,pa i samog Vatikana.
Rusi su nam,istina,pridavali pažnje više od svih drugih,ali mi im nismo uzvratili zbog dobro poznatih razloga.
Dobro je nedavno rekao jedan hrvatski umirovljeni dužnosnik:"Hrvatska diplomacija? Zar to postoji?"
The end.
Hrvatska je postala država drugog reda i zadnja je rupa na svirali svim iole važnijim faktorima u svijetu,pa čak i državama s kojima smo gajili srdačne odnose ,poput njemačke,Austrije, SAD,,pa i samog Vatikana.
Rusi su nam,istina,pridavali pažnje više od svih drugih,ali mi im nismo uzvratili zbog dobro poznatih razloga.
Dobro je nedavno rekao jedan hrvatski umirovljeni dužnosnik:"Hrvatska diplomacija? Zar to postoji?"
The end.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
asilovski wrote:Da parafraziram tvog dečka Nenu Bakića ljudi su jednaki jer svi imaju ajfonove i galaksije samsungspeare_shaker wrote:Ma lako što je zloća, on je totalni diletant.
Osim što si diletant i smisao za humor ti je od zla oca i gore matere.
Guest- Guest
jastreb wrote:O ovome sam pisao još na onom forumu.
The end.
Dobro, tvoja sumanuta blebetanja na ovom forumu odavno nitko normalan ne uzima za ozbiljno.
Kao ni asilina.
On je doduše uglavnom samo podmukao, a ti jednostavno lud, ali u konačnici se svodite na isto.
Guest- Guest
asilovski wrote:Dopunska nastava za magarecu klupu, pa jos gore nas su zaboravili hehekofein wrote:U.S. Embassy Zagreb
✔[size=39]@USEmbZagreb[/size]
[ltr]U.S. is pleased FM Stier is in DC for Counter-ISIL ministerial meetings. Croatia is an important counter-ISIL coalition partner & NATO ally.[/ltr]
11:16 AM - 21 Mar 2017
Ma da. Da si korektan, rekao bi da su Ameri neznalice, ali ovako...Hrvatska je kriva, Hrvatska je Malavi.... ali barem nije bila Sovjetska cisterna za ejakulate :)
Guest- Guest
kofein wrote:ali barem nije bila Sovjetska cisterna za ejakulate :)
Taharrush na ruski način. :)
Netko se izgleda poželio ponavljanja tog scenarija u svojoj matici zemlji. :D
Guest- Guest
pismejker wrote:
Puče bruka..
Kao i tvoja veza sa stvarnošću.
Guest- Guest
Kazem,posluzili ste svojoj svrsi,ako to ne vidite,slijepi ste..kofein wrote:pismejker wrote:
Puče bruka..
Kao i tvoja veza sa stvarnošću.
Guest- Guest
pismejker wrote:Kazem,posluzili ste svojoj svrsi,ako to ne vidite,slijepi ste..
Naše vrijeme tek dolazi. :)
Ili ako baš hoćeš, naša svrha će se tek pokazati u punom svjetlu u slijedećih 5-7 godina. :)
Guest- Guest
ant su poslal
Fake news. :) Demantirana i od strane Buzina i našeg ministarstva. :)
pismejker wrote:Puče bruka..asilovski wrote:
Fake news. :) Demantirana i od strane Buzina i našeg ministarstva. :)
Guest- Guest
moglo bi biti,ako Rusi i _Israelci preuzmu kormila..speare_shaker wrote:pismejker wrote:Kazem,posluzili ste svojoj svrsi,ako to ne vidite,slijepi ste..
Naše vrijeme tek dolazi. :)
Ili ako baš hoćeš, naša svrha će se tek pokazati u punom svjetlu u slijedećih 5-7 godina. :)
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Turske vlasti ne žele da se zaručnici javno sastaju i drže za ruke
» Tisuće ljudi prosvjedovalo u Londonu, žele da zdravstvo ostane svima javno dostupno
» Hrvatski poslodavci traže strane radnike, ne žele Hrvate
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Kijev: Oporba blokirala parlament, ne žele ratno stanje, žele izbore
» Tisuće ljudi prosvjedovalo u Londonu, žele da zdravstvo ostane svima javno dostupno
» Hrvatski poslodavci traže strane radnike, ne žele Hrvate
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Kijev: Oporba blokirala parlament, ne žele ratno stanje, žele izbore
Page 3 of 5