Telegram proglasio Plenkovića opasnijim od Karamarka samo zato što je-šonjo i političar ograničenih kapaciteta
Page 1 of 1
Telegram proglasio Plenkovića opasnijim od Karamarka samo zato što je-šonjo i političar ograničenih kapaciteta
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/zasto-bi-se-andrej-plenkovic-za-hrvatsko-drustvo-mogao-pokazati-daleko-opasnijom-pojavom-nego-sto-je-to-ikada-bio-karamarko/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Telegram proglasio Plenkovića opasnijim od Karamarka samo zato što je-šonjo i političar ograničenih kapaciteta
ja sam štrumfe prodajem niš me drugo ne zanima...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Telegram proglasio Plenkovića opasnijim od Karamarka samo zato što je-šonjo i političar ograničenih kapaciteta
Ljudi masovno odlaze, 15% ekonomije je pod velikim znakom pitanja, rasulo po svim nivoima a oni raspravljaju o ustašama hehehe jedino telegram i jutarnji imaju ovakve idiote
Kermit-
2014-04-17
Similar topics
» Maras hvali Karamarka da je bolji političar od Plenkovića(pila naopako ili...):'HDZOVCI će plakat za Karamarkom'
» predsjednik koji ne želi otići s vlast samo bezobzirni prevarant, a ne i diktator. A nije diktator samo zato što ne može, ne zato što ne bi.
» Milijan Brkić u izbornoj noći napao Karamarka, dio HDZ-a želi Plenkovića za mandatara
» MEMORANDUM OTKRIVA: Plenkovića, Sanadera i Karamarka veže ista mađaronska agenda u Ini
» Kerum za Index: HDZ je u panici, od mene imaju komplekse, zato su odveli Plenkovića na moja Brda
» predsjednik koji ne želi otići s vlast samo bezobzirni prevarant, a ne i diktator. A nije diktator samo zato što ne može, ne zato što ne bi.
» Milijan Brkić u izbornoj noći napao Karamarka, dio HDZ-a želi Plenkovića za mandatara
» MEMORANDUM OTKRIVA: Plenkovića, Sanadera i Karamarka veže ista mađaronska agenda u Ini
» Kerum za Index: HDZ je u panici, od mene imaju komplekse, zato su odveli Plenkovića na moja Brda
Page 1 of 1