Marin Le Pen poništava priznanje Kosova?!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Marin Le Pen poništava priznanje Kosova?!
Ameri ih zovu,"Stupid Polak", "Dumb Polak".
Svako gleda sebe, nemam sa time nista, ali kao izigravati neke vernike a onda gurati Islamiste u UNESCO da brinu o porusenim Hramovima, isto je kao gurati ISIS da brine o Hramovima koje su srusili.
Ovi sto su glasali za Kosovo u UNESCO, kada odu da se prekrste u Crkvi, neka se prisete i zapitaju da li glume u Crkvi i lazu Boga.
Svako gleda sebe, nemam sa time nista, ali kao izigravati neke vernike a onda gurati Islamiste u UNESCO da brinu o porusenim Hramovima, isto je kao gurati ISIS da brine o Hramovima koje su srusili.
Ovi sto su glasali za Kosovo u UNESCO, kada odu da se prekrste u Crkvi, neka se prisete i zapitaju da li glume u Crkvi i lazu Boga.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Nisu Poljaci glupi,samo su introvertirani..nisu tipa nacije koja gura nos posvuda po svijetu,vanjska politika ih bas ne privlaci,ne glume neku pamet,jednostavno rade,vikendom zapiju i tako u krug..
Guest- Guest
Kako da ne, pa zovu u rat sa Rusijom.
Znam ja Poljake odlicno i sada da se pojavim na Belmont aveniji, krenuli bi da me pozdravljaju a neki Poljak u Dablinu mislio da sam Poljak, kad sam krenuo sa njim na Poljskom.
Znam ja Poljake odlicno i sada da se pojavim na Belmont aveniji, krenuli bi da me pozdravljaju a neki Poljak u Dablinu mislio da sam Poljak, kad sam krenuo sa njim na Poljskom.
2014-08-25
tu na kozari :))))
2015-08-08
Smej se ti Miho, mene su Poljaci placali pijani 150$ da ih odvezem kuci, usred radnog vremena na pumpi, noc tokom vikenda.
Dok pikanterije sa Poljakinjama i da ne trosim reci, kako ti se ne bi zgadio tvoj zivot.
Dok pikanterije sa Poljakinjama i da ne trosim reci, kako ti se ne bi zgadio tvoj zivot.
2014-08-25
ja sam imao prilike čuti da ameri neke zovu "ludi srbi", a što se tiče njihovog odnosa prema Kosovu i prema srbiji to ne čudi s obzirom da su oni na Kosovu bili prije 800 godina i svjedočili kad su srbi njihove crkve rušili i na temeljima njihovih crkava gradili svoje nakon što su svetosavski pobenavili... naravno tulavci koji ovuda gnoje o tom pojma nemaju niti mogu imati...
2015-08-08
o granicama koje ste dobili na tiganju uz obilatu pomoc srba,michaellcmacha wrote:o kakvim granicama ti bulazniš i "shvatanju"... a žarki ti tiganj.... :))))pizzon wrote:pogresna je pretpostavka da srbi podrzavaju
otimanje poljske, ili bilo koju agresiju rusije.
ali, na istoku ukrajine mora doci do komprimisa,
i krim jeste rusija.
to nesme da vredja ukrajince, i sami znaju sta je
ukrajina i koliki je ona prostor pokrivala u svom
kraktom postojanju.
kako su ove granice formirane, kao i ko ih je formirao i zasto.
to mi srbi najbolje shvatamo !
pa sad seruckas )
Guest- Guest
daj ne benavi, uz pomoć srba smo samo dobili razna maligna društvena poboljenja kojih ni danas da se riješimo, a pitanje je da li ćemo se ikad riješiti...
2015-08-08
Le Penn samo gura nos okolo di mu nije misto a Marseile još malo pa islamski.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
michaellcmacha wrote:daj ne benavi, uz pomoć srba smo samo dobili razna maligna društvena poboljenja kojih ni danas da se riješimo, a pitanje je da li ćemo se ikad riješiti...
sami, ni toliko niste postigli, vekovima !
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Madagaskar povukao priznanje Kosova
» Francuska povlači priznanje Kosova?
» Češka povlači priznanje Kosova
» Hrvatska povukla priznanje Kosova
» Gana povukla priznanje Kosova
» Francuska povlači priznanje Kosova?
» Češka povlači priznanje Kosova
» Hrvatska povukla priznanje Kosova
» Gana povukla priznanje Kosova