RayMabus ponovno u akciji
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: RayMabus ponovno u akciji
Pa ima razlike i među bosancima.Recimo,od njih najpoganija su bosanska katolčad,muslimani su najljigaviji a srbi najljeniji.pismejker wrote:Zivio sam u preko puta bosanske posavine..sto reci?? Ne da bosanac ispred sebe u nicem..Iknar je gay wrote:Mislim kako si ipak upravu.Mož on tvrditi da je švabo,hrvat,marsovac,ali imao onaj klasičini bosanski samoljubljivi mentalitet ala Bandić,,kaj bolan veliš''pismejker wrote:veber wrote:svele je najljubomorniji.
i pride je peder. norkina guza ga ne zanima.
tata i mame,su jos 80tih sinovima slali masne pare,kupovali aute,da uvijek budu najbolji u drustvu i po diskotekama da kupe najbolje cure..ima tu jedan u svabiji,lik je Odbrčkog...ista prica,uvijek naj naj, i najpomodnije..najbolji,najbugatiji,sa najljepskom kucom..lik mi se popejo na kitu,pokazujucci mi slike ,kako je uredi ounutrasnjost dnevnog boravka..Ko kakve zene..
Srbima samo da je uz rakijski kazan i prepričavat markove konake i nekakve bezumne mitomanske priče,muslimani su vrijedni ali su podmukli s njima baš trebaš biti na oprezu ali od svih bosanaca najgora je katolčad.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Oooooo,itekako.Iknar je gay wrote:Umoran,pa zar ti nešto radiš ?jastreb wrote:Odo ja leć. Umoran sam. Sutra ujutro ponovo će Vuxadinare postaviti par štupidnih vijesti sa kobasičastim naslovima i par komentara u kojima će ismijavati Vučića i tako svako jutro.
Aaaaaaaah-zijeeeev.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
na čemu,opet nekakvom znanstvenom istraživanju ?jastreb wrote:Oooooo,itekako.Iknar je gay wrote:Umoran,pa zar ti nešto radiš ?jastreb wrote:Odo ja leć. Umoran sam. Sutra ujutro ponovo će Vuxadinare postaviti par štupidnih vijesti sa kobasičastim naslovima i par komentara u kojima će ismijavati Vučića i tako svako jutro.
Aaaaaaaah-zijeeeev.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Tja..vjerovatno i to,no takmicit se mozes i da ne ispadas seljacina,ono,jebote,imas valjda nekog stila..ako nemas,niti para ti ne pomaze..
Guest- Guest
ne bih znao..mošnjaci su mi kao oni podli mali iz Lords of ringsa..ostalo..nebitno...Iknar je gay wrote:Pa ima razlike i među bosancima.Recimo,od njih najpoganija su bosanska katolčad,muslimani su najljigaviji a srbi najljeniji.pismejker wrote:Zivio sam u preko puta bosanske posavine..sto reci?? Ne da bosanac ispred sebe u nicem..Iknar je gay wrote:Mislim kako si ipak upravu.Mož on tvrditi da je švabo,hrvat,marsovac,ali imao onaj klasičini bosanski samoljubljivi mentalitet ala Bandić,,kaj bolan veliš''pismejker wrote:veber wrote:svele je najljubomorniji.
i pride je peder. norkina guza ga ne zanima.
tata i mame,su jos 80tih sinovima slali masne pare,kupovali aute,da uvijek budu najbolji u drustvu i po diskotekama da kupe najbolje cure..ima tu jedan u svabiji,lik je Odbrčkog...ista prica,uvijek naj naj, i najpomodnije..najbolji,najbugatiji,sa najljepskom kucom..lik mi se popejo na kitu,pokazujucci mi slike ,kako je uredi ounutrasnjost dnevnog boravka..Ko kakve zene..
Srbima samo da je uz rakijski kazan i prepričavat markove konake i nekakve bezumne mitomanske priče,muslimani su vrijedni ali su podmukli s njima baš trebaš biti na oprezu ali od svih bosanaca najgora je katolčad.
Kakogod,bosancu je najgore kad ga nadjebes,pogotovo u lovi..ajoooooj..!!! tu kao da mu džigeru nazivo cupas..
Za rodjendan si uzimam M4 bronzano-crvenkasta boja,pa skoknem do "frenda" zdravka..malo da se oduzme..koliko ga poznam,prodat ce i zenin kristal i zlatninu,samo da kupi nesto "bolje"...
Guest- Guest
Pa ovo za bosanske Srbe si dobro primijetio. Hrvati i Muslimani su jako vrijedni ljudi i ovdje u HR među građevinskim majstorima što se Bosanaca tiče, uglavnom su Hrvati i Muslimani. Srba ima jako malo. Srbi su jako malo (bili) zainteresirani za rad i uglavnom su tradicionalno išli u žandare,oficire,policajce,lugare, lovočuvare,upravnike željeznica i "sigurnostaše", dočim su Hrvati i Muslimani bili jako radišni i vrlo brzo bi izučili zanate i postajali vrsni majstori.Iknar je gay wrote:
Pa ima razlike i među bosancima.Recimo,od njih najpoganija su bosanska katolčad,muslimani su najljigaviji a srbi najljeniji.
Što se tiče pijenja,tu su sva tri plemena ista. Sa podjednakim brojem alkoholičara,normalnih pilaca,notornih antialkoholičara i prisilnih antialkoholičara.
Što piju? Uglavnom sve osim nafte i vina.
Prevladava pivo i rakija,zatim konjak,vinjaci i sl. Vino piju samo oni koji dolaze u Hrvatsku i žele na brzinu postati Slavonci,Dalmatinci,Istrijani...
2014-04-22
Ne. Prešao sam u građevinare. Vidiš da sam na forumu prisutan samo neradnim danima,kišnim danima,rano ujutro i u predvečerje.Iknar je gay wrote:
na čemu,opet nekakvom znanstvenom istraživanju ?
2014-04-22
Kakvi su u pijanstvu? Vrlo slični. Iako postoje i neke razlike. Srbin tako kad se napije odmah počinje srbovati,pokazivati tri prsta i urlikati.
Musliman počinje grliti sve oko sebe i pjevati sevdalinke,te se smije kao da je napušen.
Hrvat,ovisno o kraju iz kojeg je,uglavnom gubi upaljače,traži cigarete,ruši čaše sa stola ili šanka i napada konobaricu kako ga potkrada.
Musliman počinje grliti sve oko sebe i pjevati sevdalinke,te se smije kao da je napušen.
Hrvat,ovisno o kraju iz kojeg je,uglavnom gubi upaljače,traži cigarete,ruši čaše sa stola ili šanka i napada konobaricu kako ga potkrada.
2014-04-22
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» RayMabus se svadjao sa Tudjmanom
» Raymabus tuzio roditelje jer zeli da ga dozivotno uzdrzavaju
» Nije RayMabus vec Sean Connery:Zene treba samarati ako zasluze
» bakutaner u akciji
» Cvijeće u akciji
» Raymabus tuzio roditelje jer zeli da ga dozivotno uzdrzavaju
» Nije RayMabus vec Sean Connery:Zene treba samarati ako zasluze
» bakutaner u akciji