Marić unatoč 6 mild. poreznog duga: "nisu uočeni nikakvi pojavni oblici koji bi ukazivali na nekakvo izvanredno stanje..."
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Marić unatoč 6 mild. poreznog duga: "nisu uočeni nikakvi pojavni oblici koji bi ukazivali na nekakvo izvanredno stanje..."
a plenki jučer u saboru briljira,eueueueueueueueueueueueueueueueueueueu......a kad mu pokušaju otvoriti oči sa ovršnim pljačkama,agrokorom,sa time da nas ta eu gura u treću ligu jugoistok,da se nezaposlenost nije smanjila nego da ljudi otišli iz ove pokvarene ludare itd.plenki opet eueu,tusk eueu..blabla..junfer..eueu
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
Re: Marić unatoč 6 mild. poreznog duga: "nisu uočeni nikakvi pojavni oblici koji bi ukazivali na nekakvo izvanredno stanje..."
e moj pinoČe....sve ti ej to jedna geostarteska igra...a plenki ej samo pijun u toj igri...treba imati takvog igraca na celu drzave...no zavrsit ce tako da ce vjerovnici postat vecinski vlasnici agrokora o ma kom se radilo...tako to ide..znas i sam..dakle tui ce biti na desetke razlicitih vlasnika...pa i rusi..Pinochet wrote:ništa onda neka vam Plenković digne PDV na 30%, i tebi tako realna plaća od 3800kn padne na 3300kn, i neka se zbog rasta poreza iseli još 50 000mladih, ali neka "imamo Hrvatsku i Todorića".. domoljublje & antifašizamvuksadinare wrote:....ne prskaju nego uvidjeli priliku da se bar docepaju dijela agrokora ako ne citavog....no to im nece dozvoliti plenki,eu i buzin..nesto slicno kao sa inom....brisel je vec kroz usta munjize jucer vec bacila udicu da bi mogla pomoci agrokoru..ali..sa onim ali..ako rusi ne uđu u njega...i ako ce poslovati po briselskim pravilimaPinochet wrote:Puca mi kurać za Todorića (koji mi je usput rečeno i rođak, nebi niti vjerovali koliko blizu :D :D )
Rusi prskaju po RH
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa neka završi, zašto bi se ja nervira.. ako se ja kao rođak Todorića ne nerviram, šta vas boli kurac. Privatna firma, neka nevidljiva ruka odradi svoje. Državu van.. ubiti jebe me se, možda je najbolje da ga Marić spašava vašim parama, prije ćemo propastivuksadinare wrote:e moj pinoČe....sve ti ej to jedna geostarteska igra...a plenki ej samo pijun u toj igri...treba imati takvog igraca na celu drzave...no zavrsit ce tako da ce vjerovnici postat vecinski vlasnici agrokora o ma kom se radilo...tako to ide..znas i sam..dakle tui ce biti na desetke razlicitih vlasnika...pa i rusi..Pinochet wrote:ništa onda neka vam Plenković digne PDV na 30%, i tebi tako realna plaća od 3800kn padne na 3300kn, i neka se zbog rasta poreza iseli još 50 000mladih, ali neka "imamo Hrvatsku i Todorića".. domoljublje & antifašizamvuksadinare wrote:....ne prskaju nego uvidjeli priliku da se bar docepaju dijela agrokora ako ne citavog....no to im nece dozvoliti plenki,eu i buzin..nesto slicno kao sa inom....brisel je vec kroz usta munjize jucer vec bacila udicu da bi mogla pomoci agrokoru..ali..sa onim ali..ako rusi ne uđu u njega...i ako ce poslovati po briselskim pravilimaPinochet wrote:Puca mi kurać za Todorića (koji mi je usput rečeno i rođak, nebi niti vjerovali koliko blizu :D :D )
Rusi prskaju po RH
Guest- Guest
pa nek budu rusi,pomogli čoeku kad je bilo najteževuksadinare wrote:e moj pinoČe....sve ti ej to jedna geostarteska igra...a plenki ej samo pijun u toj igri...treba imati takvog igraca na celu drzave...no zavrsit ce tako da ce vjerovnici postat vecinski vlasnici agrokora o ma kom se radilo...tako to ide..znas i sam..dakle tui ce biti na desetke razlicitih vlasnika...pa i rusi..Pinochet wrote:ništa onda neka vam Plenković digne PDV na 30%, i tebi tako realna plaća od 3800kn padne na 3300kn, i neka se zbog rasta poreza iseli još 50 000mladih, ali neka "imamo Hrvatsku i Todorića".. domoljublje & antifašizamvuksadinare wrote:....ne prskaju nego uvidjeli priliku da se bar docepaju dijela agrokora ako ne citavog....no to im nece dozvoliti plenki,eu i buzin..nesto slicno kao sa inom....brisel je vec kroz usta munjize jucer vec bacila udicu da bi mogla pomoci agrokoru..ali..sa onim ali..ako rusi ne uđu u njega...i ako ce poslovati po briselskim pravilimaPinochet wrote:Puca mi kurać za Todorića (koji mi je usput rečeno i rođak, nebi niti vjerovali koliko blizu :D :D )
Rusi prskaju po RH
vili40-
2015-08-02
slazem se..ali slazu li se oni koji odlucuju o sudini todorica i agrokora..plenki bi se prije ubio nego da da agrokor rusima..makar ga dao i pigmejcima...isto vrijedi i za brisel...no vjerojatnio ce se naci neki kompromis..rusi ce dobiti neki dio kolaca kao i drugi vjerovnici..vili40 wrote:pa nek budu rusi,pomogli čoeku kad je bilo najteževuksadinare wrote:e moj pinoČe....sve ti ej to jedna geostarteska igra...a plenki ej samo pijun u toj igri...treba imati takvog igraca na celu drzave...no zavrsit ce tako da ce vjerovnici postat vecinski vlasnici agrokora o ma kom se radilo...tako to ide..znas i sam..dakle tui ce biti na desetke razlicitih vlasnika...pa i rusi..Pinochet wrote:ništa onda neka vam Plenković digne PDV na 30%, i tebi tako realna plaća od 3800kn padne na 3300kn, i neka se zbog rasta poreza iseli još 50 000mladih, ali neka "imamo Hrvatsku i Todorića".. domoljublje & antifašizamvuksadinare wrote:....ne prskaju nego uvidjeli priliku da se bar docepaju dijela agrokora ako ne citavog....no to im nece dozvoliti plenki,eu i buzin..nesto slicno kao sa inom....brisel je vec kroz usta munjize jucer vec bacila udicu da bi mogla pomoci agrokoru..ali..sa onim ali..ako rusi ne uđu u njega...i ako ce poslovati po briselskim pravilimaPinochet wrote:Puca mi kurać za Todorića (koji mi je usput rečeno i rođak, nebi niti vjerovali koliko blizu :D :D )
Rusi prskaju po RH
2015-09-08
taj se čovjek totalno izgubiovili40 wrote:a plenki jučer u saboru briljira,eueueueueueueueueueueueueueueueueueueu......a kad mu pokušaju otvoriti oči sa ovršnim pljačkama,agrokorom,sa time da nas ta eu gura u treću ligu jugoistok,da se nezaposlenost nije smanjila nego da ljudi otišli iz ove pokvarene ludare itd.plenki opet eueu,tusk eueu..blabla..junfer..eueu
vili40-
2015-08-02
nije se on izgubio..nego si on radi odstupnicu..hvali sefove da te prime nazad...cim opet prica toliko o eu..nabraja sefove..znas da sprema vrijeme za paljevinu...takav tip covjeka to jos niste skuzili..on ej mislio kad ej dosao na celo hdz-a i vlade..da ce ga svi slijepo slusati..da ce svi izvrsavati naredbe kako on hoce..oce oce kako da ne...da je bar kakav mangup..nego se ispostavilo da ovakvog ziherasa..i bezmudana hravtska dugo nije imala na politickoj sceni..kad je i on shvatio..da je ipak imao previse ambicija za njegov kapacitet...vrijeme je da se sto bezbolnije na rezervni polozaj izvuce...a to je opet tako mili,mirni i bez brige i pameti briselski ured..gdje ti je sav posao dignuti ruku..odraditi koji bezvezni birokratski sastanak bez suvisnih pitanja.rucak..podic placu..i cekat vikend da psojetis obitelj u zagrebu.vili40 wrote:taj se čovjek totalno izgubiovili40 wrote:a plenki jučer u saboru briljira,eueueueueueueueueueueueueueueueueueueu......a kad mu pokušaju otvoriti oči sa ovršnim pljačkama,agrokorom,sa time da nas ta eu gura u treću ligu jugoistok,da se nezaposlenost nije smanjila nego da ljudi otišli iz ove pokvarene ludare itd.plenki opet eueu,tusk eueu..blabla..junfer..eueu
2015-09-08
i sad je plenkiju jedan od najvećih problema populizam u Nizozemskoj,nije šala
vili40-
2015-08-02
Evo kronoligije odgovora Plenkovica na neka bitna pitanja za Hrvatsku redom od kad je premijer i predsjednik hdz-a
1.Ina...Plenkovic:Odlucno...MOZDA..
2.Pitanje spomen ploce HOS-ovcima u Jasenovcu...Plenkovic:Ne bi se stel mesati i zameriti jednima ili drugima
3.Zakon o sportu i izgredima na stadionu,ciscenju kriminalnih radnji u nogometu....Plenkovic:ja sam svakako eksciplitno za primjenjivanje zakona o sportu...da bi malo iza toga pozvao sukera na razgovor,mamica vratio na posao u dinamo...i rekao da mu to pitanje nije vazno...prevedeno 'ne bi se stel zameriti nikome..a najmanje mamicu'
4.Sve slozeniji odnosi u HDZ-u...Plenkovic:Imam previse posla u Vladi...rjesit ce se to nekako...vidjet cemo...
5.Todoric i Agrokor.....Plenkovic:Mene samo zanimaju gospodarska pitanja...ne znam sto bi vam na to odgovorio..prevedeno..'pustite me na miru brigo moja prijeđi na drugog'
1.Ina...Plenkovic:Odlucno...MOZDA..
2.Pitanje spomen ploce HOS-ovcima u Jasenovcu...Plenkovic:Ne bi se stel mesati i zameriti jednima ili drugima
3.Zakon o sportu i izgredima na stadionu,ciscenju kriminalnih radnji u nogometu....Plenkovic:ja sam svakako eksciplitno za primjenjivanje zakona o sportu...da bi malo iza toga pozvao sukera na razgovor,mamica vratio na posao u dinamo...i rekao da mu to pitanje nije vazno...prevedeno 'ne bi se stel zameriti nikome..a najmanje mamicu'
4.Sve slozeniji odnosi u HDZ-u...Plenkovic:Imam previse posla u Vladi...rjesit ce se to nekako...vidjet cemo...
5.Todoric i Agrokor.....Plenkovic:Mene samo zanimaju gospodarska pitanja...ne znam sto bi vam na to odgovorio..prevedeno..'pustite me na miru brigo moja prijeđi na drugog'
2015-09-08
....pa vraca se covjek na posao u brisel...kakve veze on iam sa hrvatskom..to ostavlja nasljednicima..vili40 wrote:i sad je plenkiju jedan od najvećih problema populizam u Nizozemskoj,nije šala
2015-09-08
Je s Indexa, ali je za njihove načine pisanja, rijetko smislen i informiran tekst.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/index-otkriva-rusi-su-glavni-todoricevi-savjetnici-evo-koji-su-moguci-scenariji/957011.aspx
Prošli tekst dotične bio je dječja pogađalica, ovaj put se primila novinarskog posla.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/index-otkriva-rusi-su-glavni-todoricevi-savjetnici-evo-koji-su-moguci-scenariji/957011.aspx
Prošli tekst dotične bio je dječja pogađalica, ovaj put se primila novinarskog posla.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Upravo je Neno Bakić-Baki to predložio jučer u JutarnjemPinochet wrote:ništa onda neka vam Plenković digne PDV na 30%, i tebi tako realna plaća od 3800kn padne na 3300kn, i neka se zbog rasta poreza iseli još 50 000mladih, ali neka "imamo Hrvatsku i Todorića".. domoljublje & antifašizamvuksadinare wrote:....ne prskaju nego uvidjeli priliku da se bar docepaju dijela agrokora ako ne citavog....no to im nece dozvoliti plenki,eu i buzin..nesto slicno kao sa inom....brisel je vec kroz usta munjize jucer vec bacila udicu da bi mogla pomoci agrokoru..ali..sa onim ali..ako rusi ne uđu u njega...i ako ce poslovati po briselskim pravilimaPinochet wrote:Puca mi kurać za Todorića (koji mi je usput rečeno i rođak, nebi niti vjerovali koliko blizu :D :D )
Rusi prskaju po RH
Kermit-
2014-04-17
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» EU proglašava izvanredno stanje
» Ne treba nam izvanredno stanje
» U Osijeku izvanredno stanje!!!
» Madjarska uvodi izvanredno stanje
» Litva proglasila izvanredno stanje
» Ne treba nam izvanredno stanje
» U Osijeku izvanredno stanje!!!