Ajme a mislili napokon je se rješili....S(bre)everina bježi iz Beograda natrag u Split
Page 1 of 1
Ajme a mislili napokon je se rješili....S(bre)everina bježi iz Beograda natrag u Split
http://www.slobodnadalmacija.hr/scena/showbizz/clanak/id/473905/severina-i-igor-iz-beograda-sele-u-dalmaciju-pjevacica-otkrila-jedva-se-cekam-vratiti-zivjeti-u-split
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ajme a mislili napokon je se rješili....S(bre)everina bježi iz Beograda natrag u Split
zar smo bas mi tako proklete srece..da ce nam se vracati kurabe iz srbije i jos sa sobom dovesti muzeve,decke cigojnere...severina prva otisla pa povukla ostale kurabe..sad se prva vraca pa ce povuci opet kurabe natrag..o krusnu mrvu ti jebem...
2015-09-08
Re: Ajme a mislili napokon je se rješili....S(bre)everina bježi iz Beograda natrag u Split
sto je kurabo vise ti ne sjeda dobro beograd i srbija...nabijanje sajkace na glavu...i pjesmuljci..paprika...uvijek tako zavrsi...takvi se uvijek na kraju posrani vrate u hravtsku kad uvidjese da srbi i srbija nisu isto sto u masti...mr's
2015-09-08
Nek' bira kantun koji hoće...Ipak je bivša zvijezda...
darth_vader-
2014-04-17
Aj sta ste ljuti, nije pica sapun da se istrosi.
omni-
2014-04-12
Pa ocvala je podosta...Sad ide silazna putanja...Meteorski...Jebat ga, ali Bacicka ju izgurala skroz...Doduše u današnje doba trpjeti zavijanje samo da bi vidio dekolte koji bljesne ili guzice koje malo mrdnu dva đira je čisti mazohizam, al ajd...
darth_vader-
2014-04-17
Nobelova za "Mute" dugme na daljinskom.jasambrend wrote:Pa ocvala je podosta...Sad ide silazna putanja...Meteorski...Jebat ga, ali Bacicka ju izgurala skroz...Doduše u današnje doba trpjeti zavijanje samo da bi vidio dekolte koji bljesne ili guzice koje malo mrdnu dva đira je čisti mazohizam, al ajd...
omni-
2014-04-12
hahahahahahaha...o Fuk..jebli vi vasu sudbu kletu...vuksadinare wrote:zar smo bas mi tako proklete srece..da ce nam se vracati kurabe iz srbije i jos sa sobom dovesti muzeve,decke cigojnere...severina prva otisla pa povukla ostale kurabe..sad se prva vraca pa ce povuci opet kurabe natrag..o krusnu mrvu ti jebem...
Guest- Guest
breaking news
Guest- Guest
Severina? A neka dođe. ne znam hoće li je uopće tko više i zamjećivati.
hehehe,a kad se samo sjetim ono početkom 2000-tih:Seve Nacionale, Najseksepilnija Hrvatica, Najveća hrvatska mega zvijezda, Hrvatica, Opatica,Trava zelena,Dalmatinka, Bila boja,kurac-palac.
hehehe,a kad se samo sjetim ono početkom 2000-tih:Seve Nacionale, Najseksepilnija Hrvatica, Najveća hrvatska mega zvijezda, Hrvatica, Opatica,Trava zelena,Dalmatinka, Bila boja,kurac-palac.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
seve, jastreb i ostalo srblje
dijagram-
2015-08-09
simpatično čeljade
Guest- Guest
sad vam je "srblje". A nekada vam je bila "Seve Nacionale". Raste trava zelena,tri jubavi svoje iman,Ante okani me se svega ti....dijagram wrote:seve, jastreb i ostalo srblje
Kako se samo odnosite prema svojim zvijezdama,toga nema ni u Zanzibaru.
Naročito Dalmatinci. Štulić,Tereza,Doris,Nadoveza, Beara, Simović,Neda Ukraden...
2014-04-22
a kićo slabinjac? okle je on?
Guest- Guest
Ne, znam za to sve, znam da izgleda voli srpske kite. A nije ni jedina, tu je i ona Pišek, pa Bebićka, a ima ih još.jastreb wrote:Severina? A neka dođe. ne znam hoće li je uopće tko više i zamjećivati.
Nego, meni nije jasan taj momak koji je oženio tu ohrndanu jebaljku i još kao dolazi u Split da živi s njom.
Mislim da će mu sve skupa brzo dopizditi i da će bježati natrag u BG glavom bez obzira.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Glupi Kebin sin.Ringo10 wrote:Ne, znam za to sve, znam da izgleda voli srpske kite. A nije ni jedina, tu je i ona Pišek, pa Bebićka, a ima ih još.jastreb wrote:Severina? A neka dođe. ne znam hoće li je uopće tko više i zamjećivati.
Nego, meni nije jasan taj momak koji je oženio tu ohrndanu jebaljku i još kao dolazi u Split da živi s njom.
Mislim da će mu sve skupa brzo dopizditi i da će bježati natrag u BG glavom bez obzira.
2014-04-22
Similar topics
» Split napokon postaje europski grad
» Ajme,ajme sta ce nan rec muzevi,momak,caca,susid...
» Plenki usrecio Puljka i Split!.Split ima koncesiju na plazu Znjan
» AJME, AJME
» AJME, AJME
» Ajme,ajme sta ce nan rec muzevi,momak,caca,susid...
» Plenki usrecio Puljka i Split!.Split ima koncesiju na plazu Znjan
» AJME, AJME
» AJME, AJME
Page 1 of 1