Zašto je Vučić važan Angeli Merkel?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zašto je Vučić važan Angeli Merkel?
nisi cuo za pilu naopako..jbg ovaj drzi u svojim rukama 90% medija...a penzici koji i jesu među najbrojnim glasacima gledaju tv mahom drzavnu,...i citaju eventualno novineBeli wrote:nije mi jasno samo kako smrdljivi, glupavi botovi-sa govnarima mrtvim iz svinjformera i pinka prozivaju obradovića, jeremića, belog i jankovića da su NATO kandidati, a veliki vođa im ide kod debele nato kučke na timarenje?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:nisi cuo za pilu naopako..jbg ovaj drzi u svojim rukama 90% medija...a penzici koji i jesu među najbrojnim glasacima gledaju tv mahom drzavnu,...i citaju eventualno novineBeli wrote:nije mi jasno samo kako smrdljivi, glupavi botovi-sa govnarima mrtvim iz svinjformera i pinka prozivaju obradovića, jeremića, belog i jankovića da su NATO kandidati, a veliki vođa im ide kod debele nato kučke na timarenje?
kada na trafici ujutru kupujem novine, svaki krezubi penzos ispred mene kupuje svinjformer.
dolazim na suđenje pre par nedelja, stranka koju zastupam čita svinjformer-došlo mi je da mu otkažem punmoćje...
Guest- Guest
koliko ej merkel sujetna...da ne zeli priznati zbog mrznje prema orbanu da je mađarska jedina drzava na migrantskoj ruti prema njemackoj najspremnija za obranu od migranata kako sebe tako i njemacke...ali ona umjesto orbana vidi kao 'obrambeni stit'-vucica....sama valjda ne vjerujuci da je on taj......zena je geostarteski potkovana-nula..plus sujetna..kako sam rekao
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vucic ide ljubit guzicu Angeli Merkel
» Malteški veleposlanik o Angeli Merkel : Tko će nju zaustaviti ? Ona je ostvarila Hitlerov san.
» Angeli Merkel moglo bi se sudit zbog krijumčarenja izbjeglica
» ČIN OČAJA Bavarski političar poslao autobus s izbjeglicama Angeli Merkel
» SPD okreće leđa Angeli Merkel: Ona nema više šta ponuditi Njemačkoj
» Malteški veleposlanik o Angeli Merkel : Tko će nju zaustaviti ? Ona je ostvarila Hitlerov san.
» Angeli Merkel moglo bi se sudit zbog krijumčarenja izbjeglica
» ČIN OČAJA Bavarski političar poslao autobus s izbjeglicama Angeli Merkel
» SPD okreće leđa Angeli Merkel: Ona nema više šta ponuditi Njemačkoj
Page 2 of 2