Sarajevo: Otvorit ćemo pitanje unilateralne vojne akcije RH u BiH
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Sarajevo: Otvorit ćemo pitanje unilateralne vojne akcije RH u BiH
Pa jbga ti pređeš most i gotovo...pustiš Srbe da to osvoje ...onda te čopi vojna policija u eu i vrati u sanski most i onda ti i vas puno ko šta si ti i ona samohodna haubica iz travnika juriša na bl ...civili bježe preko koridora u srbiju i to je to.govinda wrote:
Opet da ponovim: sprema se rat, nova ubijanja i protjerivanja, Bakir, kao i njegov babo, drzi govore umjesto da se priprema za odbranu...jebi ga, sljedeci cemo forum voditi mecima...
Ovo si ti kad te vratimo u sanski most ....
Dobit ceš oružje ...praznu pušku il pet metaka ....a iza vas vodnik sa garonjom ....NEMA VRACANJA
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Lijepo da je i govinda stavio stilizirane križiće svetog ante i anžuinaca na avic....:)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Mislim jasno meni da se tebi moj vojni plan nesviđa al ....šta je tu je.
Preko mostica u Hr .....obrana koridora je uzaludna.
2014-04-11
Danas postoje moderne tehnologije pa bi stoga bilo posve perspektivno napraviti reviziju mjerenja mase.
2015-08-06
RayMabus wrote:Mislim jasno meni da se tebi moj vojni plan nesviđa al ....šta je tu je.
falio si temu
2015-08-06
Jašta ...men se cini da ovoga neš pobjedit drukcije nego na hrpa mrtvih i lukavstvo.epikur37 wrote:Danas postoje moderne tehnologije pa bi stoga bilo posve perspektivno napraviti reviziju mjerenja mase.
Normalno da netreba branit koridor ....neka ga osvoji.
2014-04-11
Nisam ...vidiš da bi budala oružje.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Mislim jasno meni da se tebi moj vojni plan nesviđa al ....šta je tu je.
falio si temu
2014-04-11
Isprika, ja sam falio temu :)
2015-08-06
Nema veze ...glupav ti je ovaj Govinda ..taj bi branio Brcko i okružio Srbe i krenio na njih a onda bi Putin lansirao atomsku na ....Livno otprilike da nas svve Đava odnese.epikur37 wrote:Isprika, ja sam falio temu :)
2014-04-11
u
Nisi ti shvatio ono sto ja pisem: u sljedecem ratu u BiH Hrvati i Srbi ce biti saveznici u borbi protiv Bosnjaka..i zajedno ce ovaj put Hrvatii Srbi da ponove ne jednu nego stotine Srebrenica...kontas sad? kakav koridor, kakvi bakraci, bratski narodi Srbi i Hrvati kontra Bosnjaka muslimana...RayMabus wrote:Nema veze ...glupav ti je ovaj Govinda ..taj bi branio Brcko i okružio Srbe i krenio na njih a onda bi Putin lansirao atomsku na ....Livno otprilike da nas svve Đava odnese.epikur37 wrote:Isprika, ja sam falio temu :)
2016-11-17
govinda wrote:uNisi ti shvatio ono sto ja pisem: u sljedecem ratu u BiH Hrvati i Srbi ce biti saveznici u borbi protiv Bosnjaka..i zajedno ce ovaj put Hrvatii Srbi da ponove ne jednu nego stotine Srebrenica...kontas sad? kakav koridor, kakvi bakraci, bratski narodi Srbi i Hrvati kontra Bosnjaka muslimana...RayMabus wrote:Nema veze ...glupav ti je ovaj Govinda ..taj bi branio Brcko i okružio Srbe i krenio na njih a onda bi Putin lansirao atomsku na ....Livno otprilike da nas svve Đava odnese.epikur37 wrote:Isprika, ja sam falio temu :)
Pa zar vam nije onda razumno pristati na realnost?!
2015-08-06
I da je tako šta ce tvoj vojni um napravit ? Napast Hr.govinda wrote:uNisi ti shvatio ono sto ja pisem: u sljedecem ratu u BiH Hrvati i Srbi ce biti saveznici u borbi protiv Bosnjaka..i zajedno ce ovaj put Hrvatii Srbi da ponove ne jednu nego stotine Srebrenica...kontas sad? kakav koridor, kakvi bakraci, bratski narodi Srbi i Hrvati kontra Bosnjaka muslimana...RayMabus wrote:Nema veze ...glupav ti je ovaj Govinda ..taj bi branio Brcko i okružio Srbe i krenio na njih a onda bi Putin lansirao atomsku na ....Livno otprilike da nas svve Đava odnese.epikur37 wrote:Isprika, ja sam falio temu :)
2014-04-11
:
Znaci priznajes da bi volio da se desi ovo sto sam gore naveo? I jos ocekujes da sami vam dodjemo na noge, pogenmo vratove i kazemo: koljite?epikur37 wrote:govinda wrote:uNisi ti shvatio ono sto ja pisem: u sljedecem ratu u BiH Hrvati i Srbi ce biti saveznici u borbi protiv Bosnjaka..i zajedno ce ovaj put Hrvatii Srbi da ponove ne jednu nego stotine Srebrenica...kontas sad? kakav koridor, kakvi bakraci, bratski narodi Srbi i Hrvati kontra Bosnjaka muslimana...RayMabus wrote:Nema veze ...glupav ti je ovaj Govinda ..taj bi branio Brcko i okružio Srbe i krenio na njih a onda bi Putin lansirao atomsku na ....Livno otprilike da nas svve Đava odnese.epikur37 wrote:Isprika, ja sam falio temu :)
2016-11-17
Moj vojni um ce se potruditi da digne neki djeciji vrtic u zrak, u tom slucaju...RayMabus wrote:I da je tako šta ce tvoj vojni um napravit ? Napast Hr.govinda wrote:uNisi ti shvatio ono sto ja pisem: u sljedecem ratu u BiH Hrvati i Srbi ce biti saveznici u borbi protiv Bosnjaka..i zajedno ce ovaj put Hrvatii Srbi da ponove ne jednu nego stotine Srebrenica...kontas sad? kakav koridor, kakvi bakraci, bratski narodi Srbi i Hrvati kontra Bosnjaka muslimana...RayMabus wrote:Nema veze ...glupav ti je ovaj Govinda ..taj bi branio Brcko i okružio Srbe i krenio na njih a onda bi Putin lansirao atomsku na ....Livno otprilike da nas svve Đava odnese.epikur37 wrote:Isprika, ja sam falio temu :)
2016-11-17
Ja sam samo hipoteticki postavija na tvoju tezu a šta da je i tako šta ceš ti vojna inteligencijo napravit ?
2014-04-11
rekao sam ti vec, ocajna situacija iznjedri ocajnicke poteze...RayMabus wrote:Ja sam samo hipoteticki postavija na tvoju tezu a šta da je i tako šta ceš ti vojna inteligencijo napravit ?
2016-11-17
govinda wrote::Znaci priznajes da bi volio da se desi ovo sto sam gore naveo? I jos ocekujes da sami vam dodjemo na noge, pogenmo vratove i kazemo: koljite?epikur37 wrote:govinda wrote:uNisi ti shvatio ono sto ja pisem: u sljedecem ratu u BiH Hrvati i Srbi ce biti saveznici u borbi protiv Bosnjaka..i zajedno ce ovaj put Hrvatii Srbi da ponove ne jednu nego stotine Srebrenica...kontas sad? kakav koridor, kakvi bakraci, bratski narodi Srbi i Hrvati kontra Bosnjaka muslimana...RayMabus wrote:Nema veze ...glupav ti je ovaj Govinda ..taj bi branio Brcko i okružio Srbe i krenio na njih a onda bi Putin lansirao atomsku na ....Livno otprilike da nas svve Đava odnese.epikur37 wrote:Isprika, ja sam falio temu :)
Kmek....
Kršćani što Hrvati što srbi u BiH neće pristati na vašu državu, u svojim teritorijama će se zaštiti i odvojiti a vi napadnite ako imate argumenata, muda i leđa! Mi ćemo se braniti a onda se zna tko je agresor u novoj europi napose.
2015-08-06
Pa nisi mi baš odgovorio ...pitao sam šta bi ti napravio unaprijed da to sprijeciš a ne kad se vec nbešto tako odigra.govinda wrote:rekao sam ti vec, ocajna situacija iznjedri ocajnicke poteze...RayMabus wrote:Ja sam samo hipoteticki postavija na tvoju tezu a šta da je i tako šta ceš ti vojna inteligencijo napravit ?
2014-04-11
Ah, sta bih napravio...prvo bih pocistio ove korumpirane politicare,, ubrzao pregovore sa EU, donio niz mjera da privreda najzad krene sa mrtve tacke...samo neke od stvari...RayMabus wrote:Pa nisi mi baš odgovorio ...pitao sam šta bi ti napravio unaprijed da to sprijeciš a ne kad se vec nbešto tako odigra.govinda wrote:rekao sam ti vec, ocajna situacija iznjedri ocajnicke poteze...RayMabus wrote:Ja sam samo hipoteticki postavija na tvoju tezu a šta da je i tako šta ceš ti vojna inteligencijo napravit ?
2016-11-17
naravno, propaganda po sistemu obrnutih teza...pripremate pokolj i optuzujete poklane da su agresori...vec vidjeno....drago mi je sto ne negiras da jedva cekas rat u BiH i nove pokolje...najzad govorimo otvorenih karata...epikur37 wrote:govinda wrote::Znaci priznajes da bi volio da se desi ovo sto sam gore naveo? I jos ocekujes da sami vam dodjemo na noge, pogenmo vratove i kazemo: koljite?epikur37 wrote:govinda wrote:uNisi ti shvatio ono sto ja pisem: u sljedecem ratu u BiH Hrvati i Srbi ce biti saveznici u borbi protiv Bosnjaka..i zajedno ce ovaj put Hrvatii Srbi da ponove ne jednu nego stotine Srebrenica...kontas sad? kakav koridor, kakvi bakraci, bratski narodi Srbi i Hrvati kontra Bosnjaka muslimana...RayMabus wrote:
Nema veze ...glupav ti je ovaj Govinda ..taj bi branio Brcko i okružio Srbe i krenio na njih a onda bi Putin lansirao atomsku na ....Livno otprilike da nas svve Đava odnese.
Kmek....
Kršćani što Hrvati što srbi u BiH neće pristati na vašu državu, u svojim teritorijama će se zaštiti i odvojiti a vi napadnite ako imate argumenata, muda i leđa! Mi ćemo se braniti a onda se zna tko je agresor u novoj europi napose.
2016-11-17
govinda wrote:Ah, sta bih napravio...prvo bih pocistio ove korumpirane politicare,, ubrzao pregovore sa EU, donio niz mjera da privreda najzad krene sa mrtve tacke...samo neke od stvari...RayMabus wrote:Pa nisi mi baš odgovorio ...pitao sam šta bi ti napravio unaprijed da to sprijeciš a ne kad se vec nbešto tako odigra.govinda wrote:rekao sam ti vec, ocajna situacija iznjedri ocajnicke poteze...RayMabus wrote:Ja sam samo hipoteticki postavija na tvoju tezu a šta da je i tako šta ceš ti vojna inteligencijo napravit ?
:D koja ubleha...
a nacionalno pitanje, izborni zakon i uređenje zemlje .....dokle god to se ne riješi ove gluposti nemaju smisla
2015-08-06
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Bencicka:'Pitanje vremena je kad cemo preuzeti vodjenje drzavom'
» Rusija ce reagovati u slucaju vojne akcije na Kosovu
» Biden će od kongresa zatražiti odobrenje za nužne vojne akcije
» Pokretači akcije: Nećete im oduzeti djecu, Vesni i Goranu obnovit ćemo kuću
» Kina: Mi ćemo s Rusijom radit zajedničke vojne vježbe na Baltiku a protiv NATO saveza nakon šta nam EU uvede carine na e-autiće i započme trgovački rat
» Rusija ce reagovati u slucaju vojne akcije na Kosovu
» Biden će od kongresa zatražiti odobrenje za nužne vojne akcije
» Pokretači akcije: Nećete im oduzeti djecu, Vesni i Goranu obnovit ćemo kuću
» Kina: Mi ćemo s Rusijom radit zajedničke vojne vježbe na Baltiku a protiv NATO saveza nakon šta nam EU uvede carine na e-autiće i započme trgovački rat
Page 3 of 6