Merkel nakon košarice od Trumpa nasla zamjenu-Vučića koji je ponosan sto ce mu Merkel dati sise i dudu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Merkel nakon košarice od Trumpa nasla zamjenu-Vučića koji je ponosan sto ce mu Merkel dati sise i dudu
Vladajuće stranka u Srbiji SNS još uvijek nije odlučila o imenu svog kandidata za predstojeće predjedničke izbore.
Javnost u Srbiji je uvjerena da će, ukoliko to ne bude Tomislav Nikolić, kandidat biti aktuelni premijer Aleksandar Vučić. Ubjedljivu pobjedu u tom slučaju prognoziraju mu i ankete.
Ako bi predsjednički izbori bili održani u nedjelju, a kandidat SNS bio Aleksandar Vučić, on bi osvojio 55,2 posto podrške, rezultati su predstavljenog istraživanja agencije Faktor plus.
Nekadašnji ministar vanjskih poslova Srbije Vuk Jeremić i predsjednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj osvojili bi po 12,1 posto. U slučaju da kandidat SNS-a bude aktuelni Tomislav Nikolić, za njega bi glasalo 36,2 posto.
Rezultati ankete govore da bi Nikolić morao u drugi krug, dok bi u slučaju Vučića pobjeda bila obezbijeđene već u prvom krugu.
Javnost u Srbiji je uvjerena da će, ukoliko to ne bude Tomislav Nikolić, kandidat biti aktuelni premijer Aleksandar Vučić. Ubjedljivu pobjedu u tom slučaju prognoziraju mu i ankete.
Ako bi predsjednički izbori bili održani u nedjelju, a kandidat SNS bio Aleksandar Vučić, on bi osvojio 55,2 posto podrške, rezultati su predstavljenog istraživanja agencije Faktor plus.
Nekadašnji ministar vanjskih poslova Srbije Vuk Jeremić i predsjednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj osvojili bi po 12,1 posto. U slučaju da kandidat SNS-a bude aktuelni Tomislav Nikolić, za njega bi glasalo 36,2 posto.
Rezultati ankete govore da bi Nikolić morao u drugi krug, dok bi u slučaju Vučića pobjeda bila obezbijeđene već u prvom krugu.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Merkel nakon košarice od Trumpa nasla zamjenu-Vučića koji je ponosan sto ce mu Merkel dati sise i dudu
himna preletačevića
https://www.youtube.com/watch?v=ZN71NGrdTbs
https://www.youtube.com/watch?v=ZN71NGrdTbs
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Beli wrote:marcellus wrote:
ako radule ima 7%, ja ću da pojedem ovaj kompjuter...
ma to je s nekog portala anketa čitatelja, u biti nebitno, u svim anketama peder vodi
marcellus wrote: agencije Faktor plus.
isti oni što su tadiću predviđali ubedljivu pobedu nad grobarom 2012. godine...
Guest- Guest
Beli je pozitivno osvježenje na politickoj sceni Srbije ...ja bi baš iz zahebancije glasa za njega.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Nije ti azurno i tacno. Vucic oko 42%, Jeremic 16, Radulovic 16, Jankovic 12, Obradovic 7, Seselj 5, Popovic 1 resto ostali. Od prilike moja procena...marcellus wrote:
Stanojko wrote:Nije ti azurno i tacno. Vucic oko 42%, Jeremic 16, Radulovic 16, Jankovic 12, Obradovic 7, Seselj 5, Popovic 1 resto ostali. Od prilike moja procena...marcellus wrote:
ma radule ne prelazi 5%. ako ne bude krađe, mada po svemu sudeći će da bude, mislim da u 2. krug ulaze SJ i psihopata.
Guest- Guest
Jermic i psiho...Beli wrote:Stanojko wrote:Nije ti azurno i tacno. Vucic oko 42%, Jeremic 16, Radulovic 16, Jankovic 12, Obradovic 7, Seselj 5, Popovic 1 resto ostali. Od prilike moja procena...marcellus wrote:
ma radule ne prelazi 5%. ako ne bude krađe, mada po svemu sudeći će da bude, mislim da u 2. krug ulaze SJ i psihopata.
Stanojko wrote:Jermic i psiho...Beli wrote:Stanojko wrote:Nije ti azurno i tacno. Vucic oko 42%, Jeremic 16, Radulovic 16, Jankovic 12, Obradovic 7, Seselj 5, Popovic 1 resto ostali. Od prilike moja procena...marcellus wrote:
ko god bude protiv njega, ima moj glas-samo sa izuzetkom šešelja...
Guest- Guest
gde su danas svi ovi ljudi?
Guest- Guest
sekta ne preza ni od čega...
Guest- Guest
Ja se nadam da ce Beli uci u parlament samo da nekom njihovom uhljebu uzme mjesto i plaču.
Šta više Belih u parlamentu to je jedno uhljeb mjesto manje za njih sve tamo.
Šta više Belih u parlamentu to je jedno uhljeb mjesto manje za njih sve tamo.
2014-04-11
U suštini ovo su izbori za presjednika a ne parlament ...al ok ...treba u parlament da se uvali samo da jednom uhljebu uzme fotelju.
2014-04-11
beli, za preCednika!
Guest- Guest
Sad, kad Šiptari krenu, opet će početi bombardirati Srbiju.
Uzalud Vučić ide kod Merkelice.
To je tak.
Uzalud Vučić ide kod Merkelice.
To je tak.
crvenkasti-
2014-04-17
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/izbori-za-predsjednika-srbije-2-aprila
Nepratim to baš al ono VUčić ide na to da postane 100% veliki vodž.
Nepratim to baš al ono VUčić ide na to da postane 100% veliki vodž.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kako je Sanja našla zamjenu Tihačevog pokunjenog Malika Tintilinića
» Rivlin: Ponosan sam što sam prvi izraelski predsednik,koji je posetio Srbiju
» Orban iznio "detaljan plan" Trumpa za Ukrajinu: Neće im dati ni penija i rat će završiti
» Merkel opet napada Trumpa
» Blesarijama nikad kraja! Srbin ponosan na poginulom sina koji je otišao braniti Kosovo u - Ukrajinu
» Rivlin: Ponosan sam što sam prvi izraelski predsednik,koji je posetio Srbiju
» Orban iznio "detaljan plan" Trumpa za Ukrajinu: Neće im dati ni penija i rat će završiti
» Merkel opet napada Trumpa
» Blesarijama nikad kraja! Srbin ponosan na poginulom sina koji je otišao braniti Kosovo u - Ukrajinu
Page 2 of 2