Što je ovo na HRT1?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Što je ovo na HRT1?
Pošto vaše tijelo sadrži više od sedamdeset posto vode, to znači da netko vibracijom može utjecati na vas...
Guest- Guest
hehehehehehe..vibrići su davno izmisljeni kako ugodno uticu na zene..
Guest- Guest
hehehehehe..daleko sam ja od ljudskog bica..no primjecujem stvari u reali..i napose,sto sam krivo rekao..vibracije Vibrića uticu na psihofiziku zene..vibracije mogu uticati na komplet vodu u organizmu i uzrokovati promjenu psihickog stanja,moze se manipulirati vibracijama na ljude,i ne samo ljude,vibracije se manifestiraju i u cvrstim predmetima..postoje neka istrazivanja,gdje se specificnim vibracijama moze postici da primjer beton ili celik,odnosno njihovi atomi,pocnu tako vibrirati ,da se moze drugi objekt provuci kroz njih,kao kroz izmaglicu..
Guest- Guest
Bit' će nešto od tebe...Možda....bogomdani wrote:hehehehehe..daleko sam ja od ljudskog bica..no primjecujem stvari u reali..i napose,sto sam krivo rekao..vibracije Vibrića uticu na psihofiziku zene..vibracije mogu uticati na komplet vodu u organizmu i uzrokovati promjenu psihickog stanja,moze se manipulirati vibracijama na ljude,i ne samo ljude,vibracije se manifestiraju i u cvrstim predmetima..postoje neka istrazivanja,gdje se specificnim vibracijama moze postici da primjer beton ili celik,odnosno njihovi atomi,pocnu tako vibrirati ,da se moze drugi objekt provuci kroz njih,kao kroz izmaglicu..
Guest- Guest
nece nista biti..truplo u zemlju,bogomdana dusa u kupleraj..red wolf wrote:Bit' će nešto od tebe...Možda....bogomdani wrote:hehehehehe..daleko sam ja od ljudskog bica..no primjecujem stvari u reali..i napose,sto sam krivo rekao..vibracije Vibrića uticu na psihofiziku zene..vibracije mogu uticati na komplet vodu u organizmu i uzrokovati promjenu psihickog stanja,moze se manipulirati vibracijama na ljude,i ne samo ljude,vibracije se manifestiraju i u cvrstim predmetima..postoje neka istrazivanja,gdje se specificnim vibracijama moze postici da primjer beton ili celik,odnosno njihovi atomi,pocnu tako vibrirati ,da se moze drugi objekt provuci kroz njih,kao kroz izmaglicu..
Guest- Guest
Truplo će u zemlju...Duh će u Svjetlost...Duša...To je meni nepoznato...bogomdani wrote:
nece nista biti..truplo u zemlju,bogomdana dusa u kupleraj..
Guest- Guest
moze i malo manje svjetla..meni je polutama Ugoda..ne ono bljestavo svjetlo..nego..u kontekstu vise emanacije,sto znaci sfera,ogromna,difuzno narancaste boje...red wolf wrote:Truplo će u zemlju...Duh će u Svjetlost...Duša...To je meni nepoznato...bogomdani wrote:
Guest- Guest
Ono je Savršeno...Ne brini...bogomdani wrote:moze i malo manje svjetla..meni je polutama Ugoda..ne ono bljestavo svjetlo..nego..u kontekstu vise emanacije,sto znaci sfera,ogromna,difuzno narancaste boje...red wolf wrote:Truplo će u zemlju...Duh će u Svjetlost...Duša...To je meni nepoznato...bogomdani wrote:
Guest- Guest
bijah u toj sferi i na volji mi bila odluka..red wolf wrote:Ono je Savršeno...Ne brini...bogomdani wrote:moze i malo manje svjetla..meni je polutama Ugoda..ne ono bljestavo svjetlo..nego..u kontekstu vise emanacije,sto znaci sfera,ogromna,difuzno narancaste boje...red wolf wrote:Truplo će u zemlju...Duh će u Svjetlost...Duša...To je meni nepoznato...bogomdani wrote:
Guest- Guest
Na koji način su vibracije povezane sa masenim udjelom vode?red wolf wrote:Pošto vaše tijelo sadrži više od sedamdeset posto vode, to znači da netko vibracijom može utjecati na vas...
Guest- Guest
vise vode,visa ucinkovitost vibracija..mada,opet ne mora niti biti..vibracije su rusile i drevne bedeme..ostrakon wrote:Na koji način su vibracije povezane sa masenim udjelom vode?red wolf wrote:Pošto vaše tijelo sadrži više od sedamdeset posto vode, to znači da netko vibracijom može utjecati na vas...
Guest- Guest
To je individualno...bogomdani wrote:zasto,pa jel nisi bas u tom podrucju..?
Guest- Guest
I nisu...Bitno je djelovanje...ostrakon wrote:Na koji način su vibracije povezane sa masenim udjelom vode?red wolf wrote:Pošto vaše tijelo sadrži više od sedamdeset posto vode, to znači da netko vibracijom može utjecati na vas...
Guest- Guest
cuh to iz drugog izvora..no boje razlicite moraju nes znaciti..sto je narancasta? u prosjekured wolf wrote:To je individualno...bogomdani wrote:zasto,pa jel nisi bas u tom podrucju..?
Guest- Guest
https://www.youtube.com/watch?v=GFX7mRl7xDs
Ovako se i ljudi vrte u krug...hahahahahahahahahahaha
Ovako se i ljudi vrte u krug...hahahahahahahahahahaha
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2