How to Get Laid in Croatia
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: How to Get Laid in Croatia
http://igniss.blog.hr/2012/06/1630835974/10-igrinih-zapovijedi.html
ovo ka da si ti svetac pisa:)
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Zlatno pravilo, poznato i kao "pravilo 2/3", kaže sljedeće: daj svojoj ženi 2/3 pažnje koju ti pruža. Za svaka tri izljeva nježnosti, daj joj dva s tvoje strane. Za svaka tri puta koja učini nešto posebno lijepo za tebe, nagradi je sa dva. Pošalji joj spontano dvije poruke i prestani dok ti ne vrati tri takve. Koristi manje smileya od nje, odgovaraj kraće od nje, reagiraj manje od nje. Sve to naglašava tvoju vrijednost, i to da te ne možeš biti kontroliran u Beta ovisnost o njoj samo s par slatkih riječi. To je ono za čime čezne.
2014-04-16
A istina je...što si više grez, to će više sliniti za tobom...ako kojim slučajem počneš cmoljiti ode sve u kurac...nisi više napet pa taman da si Apolon...tko to ne skuži na vrijeme cijeli život će mu biti "lomim čaše, ruke mi krvave..."
darth_vader-
2014-04-17
Hahaha,zalim slucaj,momci,ali ne pomaze ako joj se ne sviđas..isto tako,ako si joj napet sve prolazi...:))
2014-04-12
Ok...otkrila si i ti toplu vodu...dakle, žene biraju, istina je...možeš imati bicepse, tricepse, kvadricepse, IQ 189, biti nadprosječno obdaren i imati deseteroznamenkasti broj na deviznom računu, ali ako te nije zamiritala moš se jebat sa svime time...
Last edited by jasambrend on 4/9/2015, 00:50; edited 2 times in total (Reason for editing : l)
darth_vader-
2014-04-17
Dobro,necemo pretjerivat..ta zadnja informacija bi vjerojatno nekim zenama promijenila logiku odabira stubokom:O
2014-04-12
Zbilja!? Šokiralo me to skroz...znači može i "mlohava čuna" ako ima pokriće na platinastoj...ma čisto ne vjerujem... :kidd:
Last edited by jasambrend on 4/9/2015, 01:50; edited 1 time in total (Reason for editing : k)
darth_vader-
2014-04-17
hehehehe..briljantno...nego taj Igniss,mi je nes poznato,a i taj ko avatar...kao da je pisao na starom net.hajeru...priti familijar tu mi...aben wrote:http://igniss.blog.hr/2012/06/1630835974/10-igrinih-zapovijedi.html
Guest- Guest
Samo djelomicno tocno..Svi sad gledaju iz aspekta Foruma,gdje vec postoje neki odnosi,koje nekog nekom cine simpaticnije,a uslijed neslaganja misljenja,ili cak sukoba-odbojnijeg..Evo primjer,ja sam se sukobio par puta sa nekima curama ovdje,i nema teorije,kolikogod one mozda bile lijepe i zgodne i ebozovne,i vice versa,da se nes iz toga izrodi vise...Caka je sto su uglavnom predrasude odlucile..jasambrend wrote:Ok...otkrila si i ti toplu vodu...dakle, žene biraju, istina je...možeš imati bicepse, tricepse, kvadricepse, IQ 189, biti nadprosječno obdaren i imati deseteroznamenkasti broj na deviznom računu, ali ako te nije zamiritala moš se jebat sa svime time...
U reali..Covjek ako nije bas neki ruzni gnom,i ima sredjenu situaciju materijalnu,snaznu osobnosti,to itekako ce biti odlucujuci faktori da se cura na nes odluci..
Snazna osobnost je ono sto privlaci i cure i decke snubiteljima,tako,ako se nadju dvije snazne osobnosti,one ce se gledati nametnuti partneru,prvo na fine nacine,da ne izgube eventualnog partnera,potom,posto mu ukazu cast svojim seksom,onda i malo manje suptilnim nacinima..
Sto se tice zamiritala,to je samo manji segment u sveukupnoj slici..cim je covjek jake osobnosti,materijalno sredjen,perspektivan,to mu osigurava naklonost partnera...
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Meanwhile in croatia...
» BAD BOY from Croatia
» Croatia second
» Lex Croatia
» Geography Now! Croatia
» BAD BOY from Croatia
» Croatia second
» Lex Croatia
» Geography Now! Croatia