Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Hajduk Split
Bullhit bi mi gulija doživotnu...jasambrend wrote:Uveo bih poseban porez na loš humor...Za neke slučajeve i zatvorska kazna je preblaga...
;)
Guest- Guest
Nije mi uvridilo Zvekanovo pedofilsko ponašanje...amper1950 wrote:Toliko je degutantno da uopće nije bitno koji je forumaš u pitanju, no rekao mu je da dovede sav ženski rod i spominjao dizanje njegovog spolnog organa. To što je u ženskom rodu i malodobne djece, koga briga. Sve prolazi kod starog senilnog pedofila
Naime, skoro je u sedmom desetljeću života i ne diže mu se...
;)
Guest- Guest
[size=66]Vrijedio 5 mil., igrao za repku, a sad ga ne želi ni drugoligaš[/size]
Njemački drugoligaš Greuther Fürth objavio je kako je raskinuo ugovor sa svojim napadačem kojeg su bez odštete doveli u siječnju 2016. iz Pescare. A upravo je u trenutku odlaska u Pescaru u kolovozu 2012. Ante bio na svom vrhuncu. Talijani suHajduku za njega platili nešto manje od 4 milijuna eura i od njega su očekivali velike stvari.
Kako i ne bi, taman u to vrijeme Vukušić je debitirao za A reprezentaciju Hrvatske, bio je jedan od najtraženijih hrvatskih igrača i pred njim je bila svijetla budućnost. No san o zabijanju golova na talijanskim travnjacima brzo se rasplinuo. Od tada do danas bio je na posudbama u Lausannei, Waasland-Beverenu, a onda je otpušten bez odštete iz Pescare i jučer iz već spomenutog njemačkog drugoligaša.
Danas je slobodan igrač, vrijedi tek 450.000 eura i zainteresiranih za njega baš i nema. Sinjski dijamant izgubio je sjaj, vrijednost i ugled zbog kojeg su ga neki još 2012. smatrali potencijalom za velike stvari. Danas je - besplatan...
evo hajduku šansa da umjesto crnih tića dofura jednoga svoga,biloga
Ante Vukušić slobodan je igrač nakon što ga je otpustio i njemački drugoligaš Greuter Furth. Sinjski dijamant od odlaska iz Hajduka promijenio je već četiri kluba
Njemački drugoligaš Greuther Fürth objavio je kako je raskinuo ugovor sa svojim napadačem kojeg su bez odštete doveli u siječnju 2016. iz Pescare. A upravo je u trenutku odlaska u Pescaru u kolovozu 2012. Ante bio na svom vrhuncu. Talijani suHajduku za njega platili nešto manje od 4 milijuna eura i od njega su očekivali velike stvari.
Kako i ne bi, taman u to vrijeme Vukušić je debitirao za A reprezentaciju Hrvatske, bio je jedan od najtraženijih hrvatskih igrača i pred njim je bila svijetla budućnost. No san o zabijanju golova na talijanskim travnjacima brzo se rasplinuo. Od tada do danas bio je na posudbama u Lausannei, Waasland-Beverenu, a onda je otpušten bez odštete iz Pescare i jučer iz već spomenutog njemačkog drugoligaša.
Danas je slobodan igrač, vrijedi tek 450.000 eura i zainteresiranih za njega baš i nema. Sinjski dijamant izgubio je sjaj, vrijednost i ugled zbog kojeg su ga neki još 2012. smatrali potencijalom za velike stvari. Danas je - besplatan...
Glupane, kak' bi ti ono rek'o, citiraj gdje sam ja to napisao. Potpuno je idiotski izmišljati i onda takvu iznišljotinu staviti u svoj potpis kao nečiju izjavu. No uopće me ne čude takve idiotarije, jer ti jesi idiot. No najgluplju izjavu u povijesti foruma i bivšeg i sadašnjeg, nitko ti nemože oduzeti, a nalazi se trenutno u mojem potpisu. To je vrh vrhova - Boban agresor na jugoslaviju. Pa to normalan čovjek nemože izjaviti. Dobro, opravdava te činjenica da ni nisi čovjek.amper1950 wrote:Toliko je degutantno da uopće nije bitno koji je forumaš u pitanju, no rekao mu je da dovede sav ženski rod i spominjao dizanje njegovog spolnog organa. To što je u ženskom rodu i malodobne djece, koga briga. Sve prolazi kod starog senilnog pedofila
Zeko-
2015-08-26
Jebiga, Vukušić ima nos za gol, ne puno više od toga. Od njega je bilo mali miljun večih talenata, a on je,što se igara u Hajduku tiće, napravija puno. Nikad nećemo zaboraviti onaj gol u EL za pobjedu, pa gol u gostima za potvrdu ulaska u EL, pa gol Dinamu na Poljudu za pobjedu dok je još bija anonimac. Kako bilo, sritno Anti, nek nađe klub di će oživiti karijeru.muckodjubre wrote:[size=66]Vrijedio 5 mil., igrao za repku, a sad ga ne želi ni drugoligaš[/size]Ante Vukušić slobodan je igrač nakon što ga je otpustio i njemački drugoligaš Greuter Furth. Sinjski dijamant od odlaska iz Hajduka promijenio je već četiri kluba
Guest- Guest
hajduk?amper1950 wrote:Jebiga, Vukušić ima nos za gol, ne puno više od toga. Od njega je bilo mali miljun večih talenata, a on je,što se igara u Hajduku tiće, napravija puno. Nikad nećemo zaboraviti onaj gol u EL za pobjedu, pa gol u gostima za potvrdu ulaska u EL, pa gol Dinamu na Poljudu za pobjedu dok je još bija anonimac. Kako bilo, sritno Anti, nek nađe klub di će oživiti karijeru.muckodjubre wrote:[size=66]Vrijedio 5 mil., igrao za repku, a sad ga ne želi ni drugoligaš[/size]Ante Vukušić slobodan je igrač nakon što ga je otpustio i njemački drugoligaš Greuter Furth. Sinjski dijamant od odlaska iz Hajduka promijenio je već četiri kluba
Realno,teško da sad može u Hajduku oživljavati karijeru, a Hajduk je tu najbolje popunjen. U napadu Hajduk ne triba pojačanja.muckodjubre wrote:hajduk?amper1950 wrote:Jebiga, Vukušić ima nos za gol, ne puno više od toga. Od njega je bilo mali miljun večih talenata, a on je,što se igara u Hajduku tiće, napravija puno. Nikad nećemo zaboraviti onaj gol u EL za pobjedu, pa gol u gostima za potvrdu ulaska u EL, pa gol Dinamu na Poljudu za pobjedu dok je još bija anonimac. Kako bilo, sritno Anti, nek nađe klub di će oživiti karijeru.muckodjubre wrote:[size=66]Vrijedio 5 mil., igrao za repku, a sad ga ne želi ni drugoligaš[/size]Ante Vukušić slobodan je igrač nakon što ga je otpustio i njemački drugoligaš Greuter Furth. Sinjski dijamant od odlaska iz Hajduka promijenio je već četiri kluba
Guest- Guest
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/policija-nastavlja-s-istragom-novi-problemi-za-bijele-podigunti-optuzni-prijedlozi-protiv-hajduka-predsjednika-kosa-voditelja-okupljanja-i-redara/5776155/
Guest- Guest
Zanimljivo kako policija diže optužne prijedloge (koju btw. Hajduk godišnje plača 700-800 tisuća kuna za održavanje reda na stadionu ), a tko će dignuti optužni prijedlog protiv policije? Pa ovaj nesretnik je slobodno moga pretući sva tri suca na terenu, onog šta diže semafor + delegata, otići tamo na jug di je karlovačko korner, popiti jednu zidarsku dok su oni (policija) došli
Guest- Guest
Hajduk treba dignuti tužbu protiv zaštitarske tvrtke i protiv policije zbog propusta na utakmici. Svima je jasno da je protiv Rijeke na stadionu bilo dovoljno zaštitara i policajca da spriječe bilo kakav ulazak bilo kog navijača, gledatelja na teren. Nisu obavili svoj posao kako treba i sad Hajduk treba igrati bez publike, dobije kaznu HNS-a i još ta ista policija koja je suodgovorna diže optužne prijedloge!
Guest- Guest
I tuzba protiv kapuljaca boya pa neka i on podijeli kaznu skupa sa zastitarima
Pa momak će odgovarati, dobiti kaznu, zabranu dolaska na stadion. I to je ok, no zadaća zaštitara i policije je osiguranje reda što između ostalog znači sprečavanje ulaska gledatelja na teren i za to su plačeni. Nisu svoje obavili!muckodjubre wrote:I tuzba protiv kapuljaca boya pa neka i on podijeli kaznu skupa sa zastitarima
Guest- Guest
Istina,zastitari su podbacili i trebaju odgovarati. Momak ce dobiti kaznu koju treba po zakonu,ali ga i hajduk treba tuziti radi kazne koju je klub dobio radi njegove egzibicije.
Tužba nema smisla jer on odgovara pred zakonom, a ne možeš od njega tražiti nikakvu odštetu (koju btw. nikad nebi naplatio). Svrha tužbe zaštitarske firme i policije je naplatiti štetu koju Hajduk trpi, financijsku štetu!muckodjubre wrote:Istina,zastitari su podbacili i trebaju odgovarati. Momak ce dobiti kaznu koju treba po zakonu,ali ga i hajduk treba tuziti radi kazne koju je klub dobio radi njegove egzibicije.
Guest- Guest
Mozda ne bi naplatio,ali bi poslao poruku buducim egzibicionistina. Pa kad mu sjedne ovrha na pkacu ako se ikada zaposli pa ce drugi puta rszmisljati. U svakom slucaju sve tuziti
Pričam ti o tome da ta tužba teško da i ima neke osnove. Kakvu taj momak ima odgovornost? Nikakvu, odgovara sam za sebe, napravio je djelo kažnjivo zakonom, dobit će prekršajnu kaznu, ali on nije direktno oštetio imovinu HNK Hajduk da ga klub tuži i traži odštetu. Nema osnove za dizanje tužbe niti bi to prošlo. S druge strane zaštitarska tvrtka i policija su plačeni da osiguraju red i mir na stadionu, a pošto nisu obavili svoj posao zbog kojeg Hajduk dobiva novčane kazne, tužba prema njima bi bila sasvim opravdana!muckodjubre wrote:Mozda ne bi naplatio,ali bi poslao poruku buducim egzibicionistina. Pa kad mu sjedne ovrha na pkacu ako se ikada zaposli pa ce drugi puta rszmisljati. U svakom slucaju sve tuziti
Guest- Guest
Tko je organizator utakmice? Taj je odgovoran za sve što se događa u okviru stadiona, jer on izabire i zaštitare i redare ...muckodjubre wrote:Istina,zastitari su podbacili i trebaju odgovarati. Momak ce dobiti kaznu koju treba po zakonu,ali ga i hajduk treba tuziti radi kazne koju je klub dobio radi njegove egzibicije.
sat2-
2015-09-28
Organizator utakmice unajmljuje zaštitarsku tvrtku koju plača za održavanje reda i mira na stadionu. Da, odgovornost je na organizatoru, no isto tako i na zaštitarskoj tvrtci koji bi Hajduk trebao tužiti, kao i policiju zbog neobavljanja svog posla zbog kojeg su plačeni!sat2 wrote:Tko je organizator utakmice? Taj je odgovoran za sve što se događa u okviru stadiona, jer on izabire i zaštitare i redare ...muckodjubre wrote:Istina,zastitari su podbacili i trebaju odgovarati. Momak ce dobiti kaznu koju treba po zakonu,ali ga i hajduk treba tuziti radi kazne koju je klub dobio radi njegove egzibicije.
Guest- Guest
Da li bi Hajduk dobio toliku kaznu da taj momak, koji "odgovara sam za sebe", nije utrčao na teren?amper1950 wrote:Pričam ti o tome da ta tužba teško da i ima neke osnove. Kakvu taj momak ima odgovornost? Nikakvu, odgovara sam za sebe, napravio je djelo kažnjivo zakonom, dobit će prekršajnu kaznu, ali on nije direktno oštetio imovinu HNK Hajduk da ga klub tuži i traži odštetu. Nema osnove za dizanje tužbe niti bi to prošlo. S druge strane zaštitarska tvrtka i policija su plačeni da osiguraju red i mir na stadionu, a pošto nisu obavili svoj posao zbog kojeg Hajduk dobiva novčane kazne, tužba prema njima bi bila sasvim opravdana!muckodjubre wrote:Mozda ne bi naplatio,ali bi poslao poruku buducim egzibicionistina. Pa kad mu sjedne ovrha na pkacu ako se ikada zaposli pa ce drugi puta rszmisljati. U svakom slucaju sve tuziti
sat2-
2015-09-28
Da, nebi Hajduk dobio toliku kaznu da su zaštitari i policija radili svoj posao za koji su plačeni!sat2 wrote:Da li bi Hajduk dobio toliku kaznu da taj momak, koji "odgovara sam za sebe", nije utrčao na teren?amper1950 wrote:Pričam ti o tome da ta tužba teško da i ima neke osnove. Kakvu taj momak ima odgovornost? Nikakvu, odgovara sam za sebe, napravio je djelo kažnjivo zakonom, dobit će prekršajnu kaznu, ali on nije direktno oštetio imovinu HNK Hajduk da ga klub tuži i traži odštetu. Nema osnove za dizanje tužbe niti bi to prošlo. S druge strane zaštitarska tvrtka i policija su plačeni da osiguraju red i mir na stadionu, a pošto nisu obavili svoj posao zbog kojeg Hajduk dobiva novčane kazne, tužba prema njima bi bila sasvim opravdana!muckodjubre wrote:Mozda ne bi naplatio,ali bi poslao poruku buducim egzibicionistina. Pa kad mu sjedne ovrha na pkacu ako se ikada zaposli pa ce drugi puta rszmisljati. U svakom slucaju sve tuziti
Guest- Guest
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50