Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Hajduk Split
ovo je bila pizdarije ne ovo na poljudu u subotu...u ovim neredima sam osobno sudjelovao kako na tribinama tako na rijeckim ulicama...strah smo rijecanima tad u kosti utjerali
https://youtu.be/7XO1fTELR9s
https://youtu.be/7XO1fTELR9s
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
...jebote milicijske pse smo grizli i vitlali po tribini a oni o ovim pizdarijicama na poljudu kao da je bitka bila..bitka je bila 1988
https://youtu.be/QyuvudK01bc
https://youtu.be/QyuvudK01bc
2015-09-08
amper je dijete nekog jugooficira, ili neki raškovićev rođak koji žali za prošlim vremenom.muckodjubre wrote:Za ampera:
Tvoja razina spinanja i amperisanja je otišlo na dimenziju više, kako bi relativizirao i branio nešto neobranjivo, ide do takve mjere da si u stanju vući neusporedive paralele vadeći van konteksta kako vremenskoga tako i političkoga neke stravi koje nemaju veze s vezom.
Degutantno je uopće postavljati stvari na takav način,posebno vadeći fotku Bobana van shvaćanja i razumijevanja vremenskog okvira u kojem su se dešavale (a čim si pokušao povući te paralele očito je da nemaš pojma o tome što se dešavalo početkom i ranih devedesetih jer da imaš ne bi ti palo na pamet povezivati te dvije stvari ) ...
U stanju si,kako bi opravdao "svoje" huligane čak ići do te bolesne mjere da bi povezivao i vukao paralelu obrambenog Domovinskoga rata protiv agresora s huliganskim đirem koji se dešavao i prije HNS-a,mamića,šukera i coo(tu ti je sat jasno pokazao snimke poljuda i huliganskih sranja kad nije bilo gore navedenih osoba u HNSu)
pa tako s jedne strane osuđuješ huligane kada tebi paše (slučaj trešnjevke),a s druge ih braniš slučaj poljud ili EP...a to je taj isti mentalni sklop bio fantomka poljud boy ili trešnjevka boysi koji će te napasti radi krivoga naglaska kao npr.ničeovu sestričnu,krive boje majice kao ljude na trešnjevci ili u slučaju poljuda kako bi ispao faca jer je eto on uletio na teren malo poganjao suca,poveo navijanje i ispao heroj jer eto danas mu je to fora da bude heroj ,a sutra će napasti nekoga kajkavca kako bi ispao fora i heroj,a najbitnije je u svemu naći dobro opravdanje i razlog pa bio to tamo iz klipova iz 2001. već neki razlog,ne znam tko im je tada bio opravdanje i razlog,drugi puta HNS,treći krivi dres,četvrti naglasak,peti krive tablice,a šesti puta je razlog šta koji kurac imaju dolaziti na studij u zg neka studiraju u dalmaciji itd.ćemo već nešto smisliti...
I da, isti taj mentalni sklop fantomka boy ili trešnjevka boysi će te izbubekati u zg na adventu radi naglaska ili krivih tablica,pa eto možeš objasniti i probati prodati tu priču ničeovoj rodici kako u biti ono nisu bili huligani koji su ih napali radi naglaska već borci za slobodu i pravičnost...
I kao što rekoh,ni najamanje nisam sumnjao da ćeš izvući neku izopačenu konstrukciju kako bi branio neobranjivo! A stavljajući u paralelu i povezivanje političke situacije ranih devedestih i stavljajući uopće i isti koš ono Bobanovo, bez razumijevanja politčkoga konteksta gdje je bilo predvorje krvavoga rata s ovim ispadom likova koji se dešavaju i bez HNSa i s HNSom je u najmanju ruku degutantno.
Koliko si neupućen u stanje ranih devedesetih i koliko relativiziraš i tražiš opravdanja za "svoje" huligane sad ćeš još vući paralelu kako je OK razbijati grad,stadion i praviti štetu jer eto kako je neizbježno da šteta bude u ratu,Domovinskom ratu, tako se šteta radi i u navijačkom ratu,isti vrag.
Toliko od mene na to tvoje baljezganje i uspoređivanje neusporedivoga.
od takvog ne možeš očekivati niti pamet niti poštenje...
sitting_bull-
2015-09-28
http://dalmatinskiportal.hr/zivot/navijacki-rivalitet-bez-granica--otkud-sva-ta-mrznja--vratimo-se-u-1988--godinu-/93
2015-09-08
...evo za one koji ne znaju ili su zaboravili
https://youtu.be/ygXyCV1w-L0
https://youtu.be/ygXyCV1w-L0
2015-09-08
Dobro, jesi i ti zagnoija. Zna se za rivalitet Rijeke i Hajduka, zna se otkad traje. Ko ovi šta su se digli na noge:vuksadinare wrote:http://dalmatinskiportal.hr/zivot/navijacki-rivalitet-bez-granica--otkud-sva-ta-mrznja--vratimo-se-u-1988--godinu-/93
Srpske legende ogorčene Poljudom: "Hrvati, dosta je! Ljudi hodaju po Mjesecu, a vi uzimate koplja u ruke!"
A kad se u Rijeci događa slično, onda lagana čmrljica. Je, skandira im se da su srbi, dižu im se poruke, ali isto ih vrlo izvjesno niko nije tera da zajedno s delijama navijaju protiv Hajduka!
Guest- Guest
Ti si mazohist.muckodjubre wrote:Za ampera:
Tvoja razina spinanja i amperisanja je otišlo na dimenziju više, kako bi relativizirao i branio nešto neobranjivo, ide do takve mjere da si u stanju vući neusporedive paralele vadeći van konteksta kako vremenskoga tako i političkoga neke stravi koje nemaju veze s vezom.
Degutantno je uopće postavljati stvari na takav način,posebno vadeći fotku Bobana van shvaćanja i razumijevanja vremenskog okvira u kojem su se dešavale (a čim si pokušao povući te paralele očito je da nemaš pojma o tome što se dešavalo početkom i ranih devedesetih jer da imaš ne bi ti palo na pamet povezivati te dvije stvari ) ...
U stanju si,kako bi opravdao "svoje" huligane čak ići do te bolesne mjere da bi povezivao i vukao paralelu obrambenog Domovinskoga rata protiv agresora s huliganskim đirem koji se dešavao i prije HNS-a,mamića,šukera i coo(tu ti je sat jasno pokazao snimke poljuda i huliganskih sranja kad nije bilo gore navedenih osoba u HNSu)
pa tako s jedne strane osuđuješ huligane kada tebi paše (slučaj trešnjevke),a s druge ih braniš slučaj poljud ili EP...a to je taj isti mentalni sklop bio fantomka poljud boy ili trešnjevka boysi koji će te napasti radi krivoga naglaska kao npr.ničeovu sestričnu,krive boje majice kao ljude na trešnjevci ili u slučaju poljuda kako bi ispao faca jer je eto on uletio na teren malo poganjao suca,poveo navijanje i ispao heroj jer eto danas mu je to fora da bude heroj ,a sutra će napasti nekoga kajkavca kako bi ispao fora i heroj,a najbitnije je u svemu naći dobro opravdanje i razlog pa bio to tamo iz klipova iz 2001. već neki razlog,ne znam tko im je tada bio opravdanje i razlog,drugi puta HNS,treći krivi dres,četvrti naglasak,peti krive tablice,a šesti puta je razlog šta koji kurac imaju dolaziti na studij u zg neka studiraju u dalmaciji itd.ćemo već nešto smisliti...
I da, isti taj mentalni sklop fantomka boy ili trešnjevka boysi će te izbubekati u zg na adventu radi naglaska ili krivih tablica,pa eto možeš objasniti i probati prodati tu priču ničeovoj rodici kako u biti ono nisu bili huligani koji su ih napali radi naglaska već borci za slobodu i pravičnost...
I kao što rekoh,ni najamanje nisam sumnjao da ćeš izvući neku izopačenu konstrukciju kako bi branio neobranjivo! A stavljajući u paralelu i povezivanje političke situacije ranih devedestih i stavljajući uopće i isti koš ono Bobanovo, bez razumijevanja politčkoga konteksta gdje je bilo predvorje krvavoga rata s ovim ispadom likova koji se dešavaju i bez HNSa i s HNSom je u najmanju ruku degutantno.
Koliko si neupućen u stanje ranih devedesetih i koliko relativiziraš i tražiš opravdanja za "svoje" huligane sad ćeš još vući paralelu kako je OK razbijati grad,stadion i praviti štetu jer eto kako je neizbježno da šteta bude u ratu,Domovinskom ratu, tako se šteta radi i u navijačkom ratu,isti vrag.
Guest- Guest
Vincent Vega wrote:Ti si mazohist.muckodjubre wrote:Za ampera:
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Na kraju cijelog tog puta, eto nas gdje smo. Zakoni su se izmijenili, kodeksi izglasani, inspekcije uspostavljene. Nakon četiri godine sporog i dosadnog hoda kroz institucije ispostavilo se da je taj put bio besmislen. Institucije nisu rješenje. Jer, Šuker, Mamić i Vrbanović su iznad institucija. Za njih zakon ne vrijedi, povjerenstva i inspekcije nad njima nemaju ingerenciju, njima sud ne sudi nego im pomaže pisati žalbu, njih tajne službe ne smiju istraživati, jer će im predsjednica otfikariti glavu. Institucionalni put doveo nas je do - velikog ništa.
Stoga se čovjek onda stvarno pita: jesu li umjesto civiliziranih i pitomih u pravu bili - divlji i huligani? Bi li nogometnim navijačima bilo učinkovitije da su svoj problem “rješavali” onako kako ne volimo - bokserima, pajserima i paležom? I tko može biti licemjer da im prigovori kad drugi put, za tri ili šest mjeseci, to doista i naprave?
Što ćemo im, naime, tada reći? Da nije tako red i način? Da treba polako, legalistički, “kroz institucije”? Dajte, nemojmo se šaliti.
http://www.jutarnji.hr/arhiva/jurica-pavicic-od-ovog-tjedna-u-hrvatskoj-zakoni-vise-ne-vrijede.-nakon-onog-sto-se-dogodilo-ovog-tjedna-nista-nece-biti-isto/99361/
Jurica Pavičić, 14.02.2016!
Stoga se čovjek onda stvarno pita: jesu li umjesto civiliziranih i pitomih u pravu bili - divlji i huligani? Bi li nogometnim navijačima bilo učinkovitije da su svoj problem “rješavali” onako kako ne volimo - bokserima, pajserima i paležom? I tko može biti licemjer da im prigovori kad drugi put, za tri ili šest mjeseci, to doista i naprave?
Što ćemo im, naime, tada reći? Da nije tako red i način? Da treba polako, legalistički, “kroz institucije”? Dajte, nemojmo se šaliti.
http://www.jutarnji.hr/arhiva/jurica-pavicic-od-ovog-tjedna-u-hrvatskoj-zakoni-vise-ne-vrijede.-nakon-onog-sto-se-dogodilo-ovog-tjedna-nista-nece-biti-isto/99361/
Jurica Pavičić, 14.02.2016!
Guest- Guest
Boze dragi tko jos cita komunisticko glasilo
Kvaliteta jutarnjeg je na razini indexa
Kvaliteta jutarnjeg je na razini indexa
Samo čitajte, čitajte i probajte se zapitati! Neki bar nek pokušaju, neki ne tribaju ni pokušavati
Uopče nije bitno tko piše i gdje piše, nego što piše u tekstu. Dok neki mirno gledaju kako neki u državi mogu raditi što god oće,zgražaju se nad ovim št se dogodilo, neće im ništa pomoći!
Uopče nije bitno tko piše i gdje piše, nego što piše u tekstu. Dok neki mirno gledaju kako neki u državi mogu raditi što god oće,zgražaju se nad ovim št se dogodilo, neće im ništa pomoći!
Last edited by amper1950 on 13/3/2017, 21:06; edited 1 time in total
Guest- Guest
Sorry ne zivimo u kamenom dobu da nasiljem rjesavamo probleme
Tvoj avatar sve govori
Tvoj avatar sve govori
Nažalost, izgleda da živimo u primitivnijem društvu nego onom koje je bilo u kamenom dobu. Danas netko može ubiti čovjeka i ne ležati jedan dan u zatvoru, u kamenom dobu bi mu kamen presudioZiil Los Dii ! wrote:Sorry ne zivimo u kamenom dobu da nasiljem rjesavamo probleme
Tvoj avatar sve govori
Guest- Guest
Istina i gdje bi mnoge trebalo zatvoriti zbog opasne ideologije i nacina razmisljanja,no da se okanemo spina
Mene zanima samo jedno ..sto je lik sa "selfie stickom" postigao ?osim da ima cast biti tvoj Avatar
Mene zanima samo jedno ..sto je lik sa "selfie stickom" postigao ?osim da ima cast biti tvoj Avatar
gle amper..zaboli me qita za rijecke picke..bili i ostali kako 1987 tako 2017...njihovo sramno svrstavanje uz delije koliko god ih imbex i jos neki pokusavali oprati...ne ide..postoji hrpa zivih svjedoka tog finala...i moja malenkost...a picke su ljubile dupe mamicu i dinamu od 2000-te ko nekad zvezdi...no to nije poanta..poanta je da se torcida rijesi krimosa iz svojih redova
2015-09-08
Nije nikakav spin, nego jebena i živa istina. Nasilje nije rješenje, ali koje je drugo rješenje? Boriš se legalnim putem za nešto,a na kraju dobiješ to da zakon za neke jednostavno ne vrijedi!Ziil Los Dii ! wrote:Istina i gdje bi mnoge trebalo zatvoriti zbog opasne ideologije i nacina razmisljanja,no da se okanemo spina
Što je lik postigao? Postigao je to da neki opet na svjetlo dana pokažu svoje licemjerje, oni što se zgražaju, što postavljaju pitanja ćemu to, što pričaju o huliganima kao prvom i jedinom problemu. Ko primjerice Janica, dok nema nikakvog problema što neki više od godinu dana ne poštuju zakon donesen u saboru RH, a nitko ih ne natjera da ga primjenjuju.
Guest- Guest
Ne znamo čem ti pričaš, zadnjih godinu dana nisam toliko u toku, ali pojam Torcida je širok pojam. Ne znam jeli znaš što je bilo kad je Lekić odlazio i sve to, ali unutar same grupe je bilo, vjerovatno ima i sad, svakakvih likova. To je točno, no koliko ja znam samo vodstvo i politika kluba koja je danas danas tu nema veze s tim,premda su prije par godina kad je Lekić odlazija neki pokušali preuzeti klub, a takav profil ljudi bi odveja sve u 3pm...vuksadinare wrote:gle amper..zaboli me qita za rijecke picke..bili i ostali kako 1987 tako 2017...njihovo sramno svrstavanje uz delije koliko god ih imbex i jos neki pokusavali oprati...ne ide..postoji hrpa zivih svjedoka tog finala...i moja malenkost...a picke su ljubile dupe mamicu i dinamu od 2000-te ko nekad zvezdi...no to nije poanta..poanta je da se torcida rijesi krimosa iz svojih redova
Guest- Guest
..e moj amper....da bi dobio takvog..moras imati istog ili slicnog..klin se klinom izbija..ne znas to?amper1950 wrote:Nije nikakav spin, nego jebena i živa istina. Nasilje nije rješenje, ali koje je drugo rješenje? Boriš se legalnim putem za nešto,a na kraju dobiješ to da zakon za neke jednostavno ne vrijedi!Ziil Los Dii ! wrote:Istina i gdje bi mnoge trebalo zatvoriti zbog opasne ideologije i nacina razmisljanja,no da se okanemo spina
Što je lik postigao? Postigao je to da neki opet na svjetlo dana pokažu svoje licemjerje, oni što se zgražaju, što postavljaju pitanja ćemu to, što pričaju o huliganima kao prvom i jedinom problemu. Ko primjerice Janica, dok nema nikakvog problema što neki više od godinu dana ne poštuju zakon donesen u saboru RH, a nitko ih ne natjera da ga primjenjuju.
2015-09-08
Ako može anarhija u Britaniji može i u Hrvatskoj. Jebeš zakone, ko se još njih pridržava.
Guest- Guest
znam sto pricam...jer imam 30 godina aktivnog navijackog staza..u moje vrijeme smo znali takve nasnjofati i eliminirati....danas je istina to tesko..kriminalci danas drze split u saci..pa tako i torcidu i sve druge iz sfere zivota u splitu..bilo politickog bilo javnog...amper1950 wrote:Ne znamo čem ti pričaš, zadnjih godinu dana nisam toliko u toku, ali pojam Torcida je širok pojam. Ne znam jeli znaš što je bilo kad je Lekić odlazio i sve to, ali unutar same grupe je bilo, vjerovatno ima i sad, svakakvih likova. To je točno, no koliko ja znam samo vodstvo i politika kluba koja je danas danas tu nema veze s tim,premda su prije par godina kad je Lekić odlazija neki pokušali preuzeti klub, a takav profil ljudi bi odveja sve u 3pm...vuksadinare wrote:gle amper..zaboli me qita za rijecke picke..bili i ostali kako 1987 tako 2017...njihovo sramno svrstavanje uz delije koliko god ih imbex i jos neki pokusavali oprati...ne ide..postoji hrpa zivih svjedoka tog finala...i moja malenkost...a picke su ljubile dupe mamicu i dinamu od 2000-te ko nekad zvezdi...no to nije poanta..poanta je da se torcida rijesi krimosa iz svojih redova
2015-09-08
Nisi u pravu, ali ok.vuksadinare wrote:znam sto pricam...jer imam 30 godina aktivnog navijackog staza..u moje vrijeme smo znali takve nasnjofati i eliminirati....danas je istina to tesko..kriminalci danas drze split u saci..pa tako i torcidu i sve druge iz sfere zivota u splitu..bilo politickog bilo javnog...amper1950 wrote:Ne znamo čem ti pričaš, zadnjih godinu dana nisam toliko u toku, ali pojam Torcida je širok pojam. Ne znam jeli znaš što je bilo kad je Lekić odlazio i sve to, ali unutar same grupe je bilo, vjerovatno ima i sad, svakakvih likova. To je točno, no koliko ja znam samo vodstvo i politika kluba koja je danas danas tu nema veze s tim,premda su prije par godina kad je Lekić odlazija neki pokušali preuzeti klub, a takav profil ljudi bi odveja sve u 3pm...vuksadinare wrote:gle amper..zaboli me qita za rijecke picke..bili i ostali kako 1987 tako 2017...njihovo sramno svrstavanje uz delije koliko god ih imbex i jos neki pokusavali oprati...ne ide..postoji hrpa zivih svjedoka tog finala...i moja malenkost...a picke su ljubile dupe mamicu i dinamu od 2000-te ko nekad zvezdi...no to nije poanta..poanta je da se torcida rijesi krimosa iz svojih redova
Guest- Guest
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 50