Izbor za miss oblina u Sibiru
Page 7 of 45
Page 7 of 45 • 1 ... 6, 7, 8 ... 26 ... 45
Re: Izbor za miss oblina u Sibiru
s godinama ti treba sve manje hrane, vec nakon dvadesete i potpunog razvijanja valja stati na loptuepikur37 wrote:deda wrote:epikur37 wrote:
S druge strane je žalono kad vidiš osobu da svu sreću i nagradu u životu vidi u punom stolu i 6 slijedova...
tu možda nešto nije u redu s kemijom mozga, nakon što se najedeš ne bi trebao više dobivati poticaj, osjećaj nagrade za prejedanje, trebao bi imati osjećaj mučnine
npr. ja ne mogu jesti previše mesa, pogotovo masnijeg poput janjetine, dobijem blokadu, slično i s alkoholom, više od 1 čaše ne ide
Kod hranjenja točno ima jedna granica kad ti stavrno više ne treba, sit si, dobro se osjećaš...međutim ljude proždrljivost i ugoda odvuče preko te granice.
Zanimljivo je i zorno kod konzumacije jaja.
Meni su dva jaja s malo slanine ili s vrhnjem posve dovoljna za doručak. Inače volim jaja i dok ih jedem prijaju mi i mislim si mogao bih najmanje još dva....međutim. Čim pojedem treće prisjedne mi a dva me mogu držati pola dana bez osjećaja gladi. treba stati.
godinama jos i vise
kod mnogih je zamka upravo tu, jedu isto a godisnje kila dvi u plusu.
moraju smanjiti,ne mogu jesti jednako u tridesetoj i pedesetoj ili sedamdesetoj ako zele zadrzati istu kilazu
Last edited by dijagram on Sun 12 Mar - 20:32; edited 1 time in total
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
i ja velim.dijagram wrote:i tu jednu casu
one putne te sjebu...
kaj radiš u utorak?
2014-12-30
eto imamo deal.epikur37 wrote:veber wrote:iznajmi tvoj brod i tebe. ti mašeš perajama a ja s djevojčicom uživam.epikur37 wrote:Prošlu nedjelju sam povukao 3 sata ravno trčanja na dužinu i to ti je negdje 2000 kalorija potrošenih.
A to ti je dva bureka i dvije krfne.
Oke pojedi ti ali aj ti svaki dan troši toliko :D
ekološki i jeftino
:D ide već na 4 konjske snage, mogu ja to :)
navečer odplutaš negdje
2014-12-30
imam neke sheme, mozda nesto vremena ulovim navecerveber wrote:i ja velim.dijagram wrote:i tu jednu casu
one putne te sjebu...
kaj radiš u utorak?
dijagram-
2015-08-09
da, perfektan.. još samo kad bi uspio pogurati svoju masu brzinom od 80 do preko 100 km nizbrdo, bio bi šampion :Dveber wrote:znači pavaroti bi bio idealan skijaš.
em masa em zaobljen da bi gurnuo zastavice...
neva- Posts : 4367
2014-04-12
dijagram wrote:s godinama ti treba sve manje hrane, vec nakon dvadesete i potpunog razvijanja valja stati na loptuepikur37 wrote:deda wrote:epikur37 wrote:
S druge strane je žalono kad vidiš osobu da svu sreću i nagradu u životu vidi u punom stolu i 6 slijedova...
tu možda nešto nije u redu s kemijom mozga, nakon što se najedeš ne bi trebao više dobivati poticaj, osjećaj nagrade za prejedanje, trebao bi imati osjećaj mučnine
npr. ja ne mogu jesti previše mesa, pogotovo masnijeg poput janjetine, dobijem blokadu, slično i s alkoholom, više od 1 čaše ne ide
Kod hranjenja točno ima jedna granica kad ti stavrno više ne treba, sit si, dobro se osjećaš...međutim ljude proždrljivost i ugoda odvuče preko te granice.
Zanimljivo je i zorno kod konzumacije jaja.
Meni su dva jaja s malo slanine ili s vrhnjem posve dovoljna za doručak. Inače volim jaja i dok ih jedem prijaju mi i mislim si mogao bih najmanje još dva....međutim. Čim pojedem treće prisjedne mi a dva me mogu držati pola dana bez osjećaja gladi. treba stati.
godinama jos i vise
kod mnogih je zamka upravo tu, jedu isto a godisnje kila dvi u plusu.
moraju smanjiti,ne mogu jesti jednako u tridesetoj i pedesetoj ili sedamdesetoj ako zele zadrzati istu kilazu
Jasna stvar ne treba ti više za rast, samo za osnovni metabolizam i sitne dnevne aktivnosti a to je 2000 - 2500 kalorija.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
veber wrote:eto imamo deal.epikur37 wrote:veber wrote:iznajmi tvoj brod i tebe. ti mašeš perajama a ja s djevojčicom uživam.epikur37 wrote:Prošlu nedjelju sam povukao 3 sata ravno trčanja na dužinu i to ti je negdje 2000 kalorija potrošenih.
A to ti je dva bureka i dvije krfne.
Oke pojedi ti ali aj ti svaki dan troši toliko :D
ekološki i jeftino
:D ide već na 4 konjske snage, mogu ja to :)
navečer odplutaš negdje
jepse :D
2015-08-06
da ti za norku dam džem, prije nego li ga požderem.dijagram wrote:imam neke sheme, mozda nesto vremena ulovim navecerveber wrote:i ja velim.dijagram wrote:i tu jednu casu
one putne te sjebu...
kaj radiš u utorak?
2014-12-30
a da, pa to stignem preuzetiveber wrote:da ti za norku dam džem, prije nego li ga požderem.dijagram wrote:imam neke sheme, mozda nesto vremena ulovim navecerveber wrote:i ja velim.dijagram wrote:i tu jednu casu
one putne te sjebu...
kaj radiš u utorak?
ja ga necu smazati,nemas brige:)
dijagram-
2015-08-09
naravno, ne sebe, nego djevojčicu.epikur37 wrote:veber wrote:eto imamo deal.
navečer odplutaš negdje
ostavim te uz plutaču i ujutro te pokupim. jel to ok?
po noći vozim na motor.
2014-12-30
ajd pa se čujemo sl. tjedan.dijagram wrote:a da, pa to stignem preuzeti
i neka mi pošalje onaj pršut kojim mi prijeti
2014-12-30
veber wrote:naravno, ne sebe, nego djevojčicu.epikur37 wrote:veber wrote:eto imamo deal.
navečer odplutaš negdje
ostavim te uz plutaču i ujutro te pokupim. jel to ok?
po noći vozim na motor.
Može samo kad budeš palio prebaci na startnu bateriju :D
2015-08-06
veber wrote:ajd pa se čujemo sl. tjedan.dijagram wrote:a da, pa to stignem preuzeti
i neka mi pošalje onaj pršut kojim mi prijeti
dijagram-
2015-08-09
vazno je da smo kaja, deda i ja lijepi,zgodni,pametni
ostali nek cine sto hoce, ionako nisu uopce vazni
dijagram-
2015-08-09
ma hoću kurac, nije moj brodepikur37 wrote:
btw vidio sam na sajmu jedan dayli gliser, baš lijep. motorizacija je skupa ali sa 90-120ks i ne bi bio skup.
jedino mi je glupo ukucat 40k€ u nešto kaj bum koristio dva tjedna.
2014-12-30
za tebe znam da si pametan, žene rekle da si i zgodan.dijagram wrote:vazno je da smo kaja, deda i ja lijepi,zgodni,pametni
za dedu i kaju ne znam.
2014-12-30
mozemo zamisliti da je tako, makar i ne bilo:)veber wrote:za tebe znam da si pametan, žene rekle da si i zgodan.dijagram wrote:vazno je da smo kaja, deda i ja lijepi,zgodni,pametni
za dedu i kaju ne znam.
dijagram-
2015-08-09
veber wrote:ma hoću kurac, nije moj brodepikur37 wrote:
btw vidio sam na sajmu jedan dayli gliser, baš lijep. motorizacija je skupa ali sa 90-120ks i ne bi bio skup.
jedino mi je glupo ukucat 40k€ u nešto kaj bum koristio dva tjedna.
A bio u Zegeju sad kad je bio sajam?
To je posve promašeno ulaganje i meni koji sam tu ako ne rentam a kamoli nekome s kontinenta.
Ako baš želiš iznajmiš kad ti je gušt i kvit ovo je velika obaveza i veliki trošak....
2015-08-06
veber wrote:za tebe znam da si pametan, žene rekle da si i zgodan.dijagram wrote:vazno je da smo kaja, deda i ja lijepi,zgodni,pametni
za dedu i kaju ne znam.
deda i kaja su jedno za drugo rekli da su zgodni...taman su se počeli i zbližavati ali onda su planuli temeramenti..ona lavica on škorpion....forum se pušio dva tjedna od njihove ljubavi.
neponovilo se :D
2015-08-06
Pardon nije bio deda, to je onda bio mobi...naš lotka,
kaj je s njim, nije lako 3 djece...nene
kaj je s njim, nije lako 3 djece...nene
2015-08-06
e ne znam o tome, al ne cudi me:)epikur37 wrote:veber wrote:za tebe znam da si pametan, žene rekle da si i zgodan.dijagram wrote:vazno je da smo kaja, deda i ja lijepi,zgodni,pametni
za dedu i kaju ne znam.
deda i kaja su jedno za drugo rekli da su zgodni...taman su se počeli i zbližavati ali onda su planuli temeramenti..ona lavica on škorpion....forum se pušio dva tjedna od njihove ljubavi.
neponovilo se :D
siguran sam da je kaja dobila mec u devetoj rudi tehnickim nokautom
dijagram-
2015-08-09
Page 7 of 45 • 1 ... 6, 7, 8 ... 26 ... 45
Similar topics
» Održan izbor za miss holokausta
» stolicu prostri se oli izbor za miss prostrtog stola
» miss domina za miss hrvatske
» Plus size pizde protestirale na London fashionu zbog nedostatka oblina
» Khalifa u Sibiru
» stolicu prostri se oli izbor za miss prostrtog stola