Lista za odstrel srbomrzitelja...
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Lista za odstrel srbomrzitelja...
i?...nemaju razloga?jastreb wrote:Pa Pupovac je u pravu glede nekih likova.maggie13 wrote:Kakav fakat, jastrebe?;-)
radi se o čistim srbomrscima. Ovo srbomrscima je i blaga riječ.
Recimo Jurič,Dolić,Bujanec,Čelan,Glasnović,Klemm,ili Pavković.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
a, koja je prava rijec?jastreb wrote:Pa Pupovac je u pravu glede nekih likova.maggie13 wrote:Kakav fakat, jastrebe?;-)
I koja je prava rijec za ljude koji prave i/li podrzavaju tzv.liste?
;-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ne. Kako jedan deklarirani katolik,ili još bolje katolički svećenik ili još gore biskup,može izjavljivati mržnju prema bilo kome???vuksadinare wrote:i?...nemaju razloga?jastreb wrote:Pa Pupovac je u pravu glede nekih likova.maggie13 wrote:Kakav fakat, jastrebe?;-)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A sta je pojam mrznje? Ja iznosim otovreno mrznju prema cetnistvu, to ne znaci da mrzim Srbe..iznosim i svoju mrznju prema ustastvu pa to ne znaci da mrzim Hrvate...praviti ovakve liste podsjeca na jedna ruzna vremena iz proslosti..i onaj ko ih pravi ne moze reci za sebe da je eto kozmopolita, demokrata, ma ono da ga na ranu stavis...jastreb wrote:Ne. Kako jedan deklarirani katolik,ili još bolje katolički svećenik ili još gore biskup,može izjavljivati mržnju prema bilo kome???vuksadinare wrote:i?...nemaju razloga?jastreb wrote:Pa Pupovac je u pravu glede nekih likova.maggie13 wrote:Kakav fakat, jastrebe?;-)
2016-11-17
Memorandum 2...Samo ovaj put ide prvo čišćenje pete kolone pa onda eventualno dalje... Srećom pa se oni ni ne skrivaju... Lijepo je znati ....
darth_vader-
2014-04-17
sto bi se skrivali..uvjereni su opet malo nadobudno da ce vucic i vulin i dacic odraditi ono sto nije slobo i jna...kad se srbija naoruzava,prijeti kad imaju stalno vojne vjezbe sa rujama uz granicu hrvatske..oni prosvjeduju i traze razoruzanje hrvatske vojske pa gotovo do ukidanja...jesu li normalni da im jebem 100 puta majku provokatorsku izdajnickujasambrend wrote:Memorandum 2...Samo ovaj put ide prvo čišćenje pete kolone pa onda eventualno dalje... Srećom pa se oni ni ne skrivaju... Lijepo je znati ....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
S druge strane Projekt Velebit.jasambrend wrote:Memorandum 2...Samo ovaj put ide prvo čišćenje pete kolone pa onda eventualno dalje... Srećom pa se oni ni ne skrivaju... Lijepo je znati ....
2014-04-22
Jastrebe, nisi mi odgovorio na pitanja. ;-)
2014-04-12
jebga ljudi nauceni ko ovce da se i pod najgorim pojmovima identificiraju s istim jer su kao iz njihovog naroda, pleme nema s tim problema, sve te religije tj ideologije su nam jednako lose da ih smatramo opcom bolescu u svijetu, recimo ako kazes da mrzis nazije, svi ce identificirati nazije kao svabe a imas ih i kod nas i u rusiji ukrajini i siregovinda wrote:E jebi ga, ja kad sam ovdje pisao kako cetnici prave lsite za odstrel onda su mi svi govorili da sam paranoik, da sam islamista, da sam ovo da sam ono...a sta mislite zasto dolazi prekodrinska ekipa ovdje na orum? Jer zele cuti misljenje Hrvata?
U zadnje vrijeme čisto jer su tuto kompleto mazohisti. Braćal pardon Ramiz je živi dokaz za to!!govinda wrote:E jebi ga, ja kad sam ovdje pisao kako cetnici prave lsite za odstrel onda su mi svi govorili da sam paranoik, da sam islamista, da sam ovo da sam ono...a sta mislite zasto dolazi prekodrinska ekipa ovdje na orum? Jer zele cuti misljenje Hrvata?
Guest- Guest
Ma klem je vrhunski srbomrzac, sastao se i iznapijao sa četničkom ekipom i pokušao kao nešto izdogovarati da se smire strasti...jastreb wrote:Pa Pupovac je u pravu glede nekih likova.maggie13 wrote:Kakav fakat, jastrebe?;-)
Guest- Guest
jastreb wrote:S druge strane Projekt Velebit.jasambrend wrote:Memorandum 2...Samo ovaj put ide prvo čišćenje pete kolone pa onda eventualno dalje... Srećom pa se oni ni ne skrivaju... Lijepo je znati ....
Da bar... Hrvati imaju pravo biti radikalni koliko god hoće u svojoj državi, a i Srbi sve dok se drže svoje...
darth_vader-
2014-04-17
Kakva pitanja?maggie13 wrote:Jastrebe, nisi mi odgovorio na pitanja. ;-)
2014-04-22
E nemaju. Radikalizam u Hrvatskoj obavezno je uperen u preko polovicu(najmanje) svojih stanovnika.jasambrend wrote:jastreb wrote:S druge strane Projekt Velebit.jasambrend wrote:Memorandum 2...Samo ovaj put ide prvo čišćenje pete kolone pa onda eventualno dalje... Srećom pa se oni ni ne skrivaju... Lijepo je znati ....
Da bar... Hrvati imaju pravo biti radikalni koliko god hoće u svojoj državi, a i Srbi sve dok se drže svoje...
Zbog čega će meni neki velebitaš određivati kako ću pisati,govoriti,s kim ću održavati odnose,po kojim ću povijesnim ličnostima nazivati trgove,ulice,institucije, kakvu ću izučavati i prezentirati povijest i politiku,itd itd.
2014-04-22
srecan sam, jer u srbiji ne postoji
tema koja ovako " izjeda "
drzavu I narod.
gore od kosova !?
drzavu I narod.
gore od kosova !?
Guest- Guest
Da vidim ko će te ovaj put ispljeskati, iskreno da me ne držiš na ignoru to bi bio ja no ovako će neko drugi napisati sve o kretenčugi pizdonu, možda ne na način kao ja ali svakakjo će pogoditi srž problema, što god neko napiše ispasti će da si glup više nego četa turskih kita pomnožena sa deset na stotu.pizzon wrote:srecan sam, jer u srbiji ne postoji
drzavu I narod.
gore od kosova !?
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Jebli te mi Svi..etoc..!!! zadovoljan???Regoč wrote:Jebem vas sve, mene se nitko nije sjetil!!??
Guest- Guest
Ne kuže tvoj dijalekt :))))Regoč wrote:Jebem vas sve, mene se nitko nije sjetil!!??
Guest- Guest
jastreb wrote:E nemaju. Radikalizam u Hrvatskoj obavezno je uperen u preko polovicu(najmanje) svojih stanovnika.jasambrend wrote:jastreb wrote:S druge strane Projekt Velebit.jasambrend wrote:Memorandum 2...Samo ovaj put ide prvo čišćenje pete kolone pa onda eventualno dalje... Srećom pa se oni ni ne skrivaju... Lijepo je znati ....
Zbog čega će meni neki velebitaš određivati kako ću pisati,govoriti,s kim ću održavati odnose,po kojim ću povijesnim ličnostima nazivati trgove,ulice,institucije, kakvu ću izučavati i prezentirati povijest i politiku,itd itd.
Nema druge, nego gradanski rat organizirati...Zoki je baš na dobrom putu bio, doduše omele ga malo izbjeglice pa je na kraju pobrao čak i simpatije desničara...Plenki ide na pomirbu, dakle status quo kojim nismo zadovoljni ni mi ni vi...Fali nam Gavrilo Princip neki, složiti ćeš se sa mnom...
darth_vader-
2014-04-17
evo ovo su pupijevi mama i tata
ako me nakon ovog ne uvrsti na svoju listu stvarno ću se uvrijedit
Similar topics
» lista za odstrel
» NENAD PERUNIČIĆ UDARIO NA LICEMERE: Mnogo srbomrzitelja iz Crne Gore dolazi u Beograd i zarađuju ozbiljan novac ovde!
» Ban lista
» TOP LISTA - dnevna
» CRNA LISTA
» NENAD PERUNIČIĆ UDARIO NA LICEMERE: Mnogo srbomrzitelja iz Crne Gore dolazi u Beograd i zarađuju ozbiljan novac ovde!
» Ban lista
» TOP LISTA - dnevna
» CRNA LISTA
Page 2 of 3