Vrijeme je da se kaze bobu bob a popu pop...
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Vrijeme je da se kaze bobu bob a popu pop...
Pa opet kenjariš u gaće od straha od Srba!vuksadinare wrote:je bas bi ovaj iz bg balisticke rakete ispaljivao na mikanovce...e jesi blentoslavjastreb wrote:A baš je ZG bio prva meta u Dom.ratu. Koliko je na ZG ispaljeno projektila???vuksadinare wrote:dobro to se u zargonu kaze..logicno da je glavni grad uvijek prva meta..nama bi isto to beograd bio..pa nece nebitni npr knjazevac...jastreb wrote:Znači samo je Zagreb bitan? A Vukovar,Vinkovce,Sl.Brod,Valpovo i Osijek ko jebe?vuksadinare wrote:http://direktno.hr/kolumne/zagreb-na-dometu-srbijanskih-raketa-nato-savez-nije-vjecna-kategorija-78961/
Sjećam se kad sam bio u vojsci u GS. Taj dan je na varoš palo oko 600 projektila,a navečer u dnevniku udarna vijest je bila kako je sa Banije ili Z.Slavonije ispaljena granata koja je pala u nekoj šumi oko 4 km od ZG.
Gospić nisu ni spominjali.
5? 6?
U slučaju novog rata,opet bi stradala slavonska sirotnja.
Pa već je i mene postalo sramota čitati tvoje paranoje. Dokle više.
Srbi i njihove gluparije danas mogu služiti samo za razonodu i zajebanciju.
A ti svaki put mijenjaš gaće čim oni nešto probrabonjaju.
Jure i Boban ti se u grobu okreću od sramote.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
He he he Jure i Boban ...dobro si me sjetio ...ide glazbeni spot.
BMK za njihove rakete zemlja zemlja ..to nek se misle oni koji su im bliže a nemaju logistiku ...Sarajevo ...Kosovo ....
BMK za njihove rakete zemlja zemlja ..to nek se misle oni koji su im bliže a nemaju logistiku ...Sarajevo ...Kosovo ....
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Iskreno o ovim temama nemožemo pricat ako neznate o cemu je rijec ...nemora netko ni bit tehnicke struke al mora kužit o cemu je tu rijec ...znaci raketa ...ispali se u zrak i onda pada i rasprši se iznad nekog podrucja ....zvončici i to ....jel 50 km ...jel 100 km ...jel 200 km ...jel 3000 km ....
Šta ti vrijedi išta kad vec sa 100 km dometa ovakvom raketom mogu blokirat sve aerodrome na Kosovu i BiH.
Šta ti vrijedi išta kad vec sa 100 km dometa ovakvom raketom mogu blokirat sve aerodrome na Kosovu i BiH.
2014-04-11
9K52 Luna-M ili FROG-7 je posljednja verzija iz raketno-artiljerijske porodice projektila FROG (NATO: Free Rocket Over Ground). To su nevođeni projektili kratkog dometa. Rakete FROG-7 su se transportirale i lansirale sa vozila ZIL-135. Velika mana ovog sistema je što svoj cilj može promašiti za čak 900 – 1000 metara, što ga čini jako nepreciznim. FROG-7 se masovno izvozio tako da ga posjeduju gotovo sve zemlje istočnog bloka. Bojeve glave mogu ponijeti 450 kg konvencionalnog eksploziva, 450 kg nuklearnog eksploziva ili 36 kg kemijskog oružja. Jedno vozilo je na sebi nosilo jednu raketu na kliznom lanseru.
https://sh.wikipedia.org/wiki/9K52_Luna-M
S ovim je ludi Martic gađa Zagreb ....Srbi rade manju raketu ...200 kg nosivosti i manji promjer ...al nije testirana ...koncept je.
No ako ta raketa može odbacit i 110 km to je vec napredak jer Orkan trenutni može samo do 50 km.
2014-04-11
Vučić u namenskoj u Velikoj Plani, predstavljen "Miloš"
Tanjug | 12. mart 2017. 12:35 | Komentara: 11Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas fabriku namenske industrije "Složeni borbeni sistemi" u Velikoj Plani, gde prisustvuje prezentaciji oklopnog vozila "Miloš"
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:654497-Vucic-u-namenskoj-u-Velikoj-Plani-predstavljen-Milos
2014-04-11
Savremeno, višenamensko oklopno borbeno vozilo "Miloš" namenjeno je obavljanju širokog dijapazona misija iz domena delokruga jedinica policije i oružanih snaga.
Može da se koristi za patrolne i izviđačke misije, kao komandno vozilo, za prevoz i podršku jedinica za specijalne operacije, protivgerilsku i protivterorističku borbu, protivoklopnu borbu, kontrolu granica i teritorija.
Osnovni koncept vozila bazira se na samonosećem oklopnom telu, savremenim sklopovima pogona i prenosa snage i nezavisnim sistemom oslanjanja, koji omogućava visok stepen pokretljivosti u svim terenskim i vremenskim uslovima, uz maksimalnu borbenu masu veću od 14 tona.
Foto Tanjug/D.Kujundžić
"Miloš" je opremljen sa pet puškarnica za dejstvo ličnim naoružanjem, ima balistički zaštićene osmatračke prozore, sistem za klimatizaciju i NBH zaštitu, savremenu komunikacionu opremu, komandno-informacioni sistem i kamere za noćno osmatranje i vožnju.
Na krovu oklopnog tela vozila ugrađeno je šest bacača dimnih kutija, kalibra 82 milimetara.
Foto Tanjug/D.Kujundžić
Koncept vozila je takav da može da bude opremljen različitim vrstama naoružanja i specijalizovane opreme.
U standadnoj verziji posadu "Miloša" čini osam članova, od kojih su četiri smeštena u zadnjem delu vozila i mogu da brzo da se iskrcaju ili ukrcaju kroz zadnju hidraulički pokretanu rampu ili zadnja vrata.
Foto Tanjug/D.Kujundžić
Četvoro članova posade u prednjem delu obezbeđen je ulazak i izlazak iz vozila kroz klasična bočna vrata.
Može da se koristi za patrolne i izviđačke misije, kao komandno vozilo, za prevoz i podršku jedinica za specijalne operacije, protivgerilsku i protivterorističku borbu, protivoklopnu borbu, kontrolu granica i teritorija.
Osnovni koncept vozila bazira se na samonosećem oklopnom telu, savremenim sklopovima pogona i prenosa snage i nezavisnim sistemom oslanjanja, koji omogućava visok stepen pokretljivosti u svim terenskim i vremenskim uslovima, uz maksimalnu borbenu masu veću od 14 tona.
Foto Tanjug/D.Kujundžić
"Miloš" je opremljen sa pet puškarnica za dejstvo ličnim naoružanjem, ima balistički zaštićene osmatračke prozore, sistem za klimatizaciju i NBH zaštitu, savremenu komunikacionu opremu, komandno-informacioni sistem i kamere za noćno osmatranje i vožnju.
Na krovu oklopnog tela vozila ugrađeno je šest bacača dimnih kutija, kalibra 82 milimetara.
Foto Tanjug/D.Kujundžić
Koncept vozila je takav da može da bude opremljen različitim vrstama naoružanja i specijalizovane opreme.
U standadnoj verziji posadu "Miloša" čini osam članova, od kojih su četiri smeštena u zadnjem delu vozila i mogu da brzo da se iskrcaju ili ukrcaju kroz zadnju hidraulički pokretanu rampu ili zadnja vrata.
Foto Tanjug/D.Kujundžić
Četvoro članova posade u prednjem delu obezbeđen je ulazak i izlazak iz vozila kroz klasična bočna vrata.
2014-04-11
tak je Fuk,no9 da bi Hrvatska bila jaka,treba zasukati rukave i raditi,i drzavni aparat procistiti od korupcije,lopovluka i ihnoga...Mdaa...i onda jos raditi i osnaziti drzavu,a kad osnazis i imas noffac,onda mos i raketline kupiti,ili ih sam zdelati..uzeti u ruke i natarapanati one na drugoj strani...jel..vuksadinare wrote:Ovo je zanimljivo..od slabljenja hrvatske vojske koristi imaju njeni neprijatelji pa i unutarnji...tocka
Guest- Guest
svele, pa de pitaj nekog od struke da te upute gdje da riješavaš tu falingu.... zar ti ne vidiš da baš nitko ne tepa osim tebe....pismejker wrote:tak je Fuk,no9 da bi Hrvatska bila jaka,treba zasukati rukave i raditi,i drzavni aparat procistiti od korupcije,lopovluka i ihnoga...Mdaa...i onda jos raditi i osnaziti drzavu,a kad osnazis i imas noffac,onda mos i raketline kupiti,ili ih sam zdelati..uzeti u ruke i natarapanati one na drugoj strani...jel..vuksadinare wrote:Ovo je zanimljivo..od slabljenja hrvatske vojske koristi imaju njeni neprijatelji pa i unutarnji...tocka
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
a stos,danas sam bas raspolozen..sunce lijepo sija,ugodno je,ljudi se gusteraju po terasama..zasto ne tepati??To je tebi falinka??michaellcmacha wrote:svele, pa de pitaj nekog od struke da te upute gdje da riješavaš tu falingu.... zar ti ne vidiš da baš nitko ne tepa osim tebe....pismejker wrote:tak je Fuk,no9 da bi Hrvatska bila jaka,treba zasukati rukave i raditi,i drzavni aparat procistiti od korupcije,lopovluka i ihnoga...Mdaa...i onda jos raditi i osnaziti drzavu,a kad osnazis i imas noffac,onda mos i raketline kupiti,ili ih sam zdelati..uzeti u ruke i natarapanati one na drugoj strani...jel..vuksadinare wrote:Ovo je zanimljivo..od slabljenja hrvatske vojske koristi imaju njeni neprijatelji pa i unutarnji...tocka
Tepam kad netko ne moze shvatiti gdje je korijen problema,nego samo tarapana istu mantru,generalizira o njutarnjim i vanjskim neprijateljima,poput Tite,a sustinu problema na vidi,ili nece da vidi...
I jebe me se za druge,ja radim po svome.. .Bed bi bio da se ravnam po likovima formata nekog Foruma opskurnog..
Guest- Guest
vidim bio si i raspoložen posrati se po srbiji i nasrati svašta nešto o jadu i bijedi tamo daleko... kako sad pa to... a prije su ti usta bila puna fenomanalne gastro ponude, kvalitetnih proizvoda, čak i jake i duge tradicije proizvodnje alatnog čelika i tako dalje.... :)))
2015-08-08
vuksadinare wrote:pa naravno da nam smetaju seseljevci i slobisti...sto bi trebali od srece skakati?...jebote kad cedo kako kak ti poziva na mir racunaj da suprotno misli i podlo sprema..da je pozvao npr..zarko korac,nenad canak,djordje balasevic na mir jos se moze vjerovat..ovako zvjercadi tesko...pizzon wrote:sitting_bull wrote:ja mislio kako su sa slobom umrle i luđačke slobine ideje.pizzon wrote:krenite, i eto fronta, od obale do madjarske granice, za par dana !
razlika je samo što je slobo uspio animirati veliku većinu da ginu za njega i njegove (znaš onu definiciju rata: rat je kada se ljudi koji se uopće ne poznaju međusobno ubijaju za interese onih koji se jako dobro poznaju i koji se međusobno uopće ne ubijaju), a sada to picousti i vojvoda Nikolić ni izbliza ne mogu ponoviti.
prvi ešalon bi vam bio i zadnji jer ga ne bi imali kime obnoviti...
ovako, to sto si meni nakucao prosledi forumskom vucku.
ona, otvoreno poziva na neki konacni obracun sa srbijom,
jer nije po volji vlada i pred. srbije.
ne pita da li nama odgvora hrvatska, a niko od nas ne poziva
na bilo kakav obracun sa hrvatima i hrvatskom.
vucku je dogorelo, verovantno U vUgla, i trazi rat sa srbijom.
ja samo replicima njemu i njegovim sledbenicima, a o frotnu,
koji bi se neminovno formirao ako bi hrvatska napala srpsku ili srbiju,
ima ko da brine sa nase strane, brinite o svojim esalonima.
nama isto smeta kolindino lupetanje o srbiji i srbima,
i ne samo doticne " kraljice "
a problematican polozaj srba u hrvatskoj registrovan je malo sire od balkana.
pa niko ne poziva da se obracunamo sa hrvatima i hrvatskom
Guest- Guest
pa hrvatska nije nikada napala srbiju , ne znam zašto bi sadapizzon wrote:
jer, srbija ni slucajno nece baciti ni kamen prema hrvatskoj
ukoliko ista ne neapdne srpsku ili srbiju
uvijek je bilo obrnuto!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nije srbija, hr. je imala problem sa yugom u fazi raspadanja.kaja wrote:pa hrvatska nije nikada napala srbiju , ne znam zašto bi sadapizzon wrote:
uvijek je bilo obrnuto!
tacno da je srbija u tom procesu podmetnuta i prilicno zloupotrebljena
Guest- Guest
pizzon wrote:
jer, srbija ni slucajno nece baciti ni kamen prema hrvatskoj ukoliko ista ne neapdne srpsku ili srbiju
niste ni prije, jel
omaklo mu semichaellcmacha wrote:vidim bio si i raspoložen posrati se po srbiji i nasrati svašta nešto o jadu i bijedi tamo daleko... kako sad pa to... a prije su ti usta bila puna fenomanalne gastro ponude, kvalitetnih proizvoda, čak i jake i duge tradicije proizvodnje alatnog čelika i tako dalje.... :)))
Guest- Guest
e, ajde se ti suoči sa stvarnosti, lažeš sebe prvenstveno.pizzon wrote:nije srbija, hr. je imala problem sa yugom u fazi raspadanja.kaja wrote:pa hrvatska nije nikada napala srbiju , ne znam zašto bi sadapizzon wrote:
uvijek je bilo obrnuto!
nije srbija nego jugoslavija u kojoj su ostali samo srbi i nije srpska vojska nego jna u kojoj su ostali samo srbi
pa sada kako ćemo ih zvati svejedno
2015-08-15
e, nisu oni nego jugoslavija u kojoj je ostala samo srbija.marcellus wrote:pizzon wrote:
jer, srbija ni slucajno nece baciti ni kamen prema hrvatskoj ukoliko ista ne neapdne srpsku ili srbiju
niste ni prije, jel
2015-08-15
kaja wrote:e, nisu oni nego jugoslavija u kojoj je ostala samo srbija.marcellus wrote:pizzon wrote:
niste ni prije, jel
u biti napali su nas slovenci, makedonci i albanci, srbija nema veze
tko vam samo bre podmetnuo srpski oficirski kadar u JNA, da mi je znatipizzon wrote:nije srbija, hr. je imala problem sa yugom u fazi raspadanja.kaja wrote:pa hrvatska nije nikada napala srbiju , ne znam zašto bi sadapizzon wrote:
uvijek je bilo obrnuto!
i tko je taj isti hrvatski kadar maknuo iz hrvatske i razaslao širom drugih republika..e da mi je i to znati
Guest- Guest
da, to je bila realnost, sve ostalo nemoguce ja da usaglasimo !kaja wrote:e, ajde se ti suoči sa stvarnosti, lažeš sebe prvenstveno.pizzon wrote:nije srbija, hr. je imala problem sa yugom u fazi raspadanja.kaja wrote:pa hrvatska nije nikada napala srbiju , ne znam zašto bi sadapizzon wrote:
uvijek je bilo obrnuto!
nije srbija nego jugoslavija u kojoj su ostali samo srbi i nije srpska vojska nego jna u kojoj su ostali samo srbi
do legitimiteta onih koji su donosili odluke do paradoksa da je mesic bio predsednik
Guest- Guest
ma ima tu puno paradoksa a najveći je da je bio i predsjednik hrvatske kasnije.pizzon wrote:da, to je bila realnost, sve ostalo nemoguce ja da usaglasimo !kaja wrote:e, ajde se ti suoči sa stvarnosti, lažeš sebe prvenstveno.pizzon wrote:nije srbija, hr. je imala problem sa yugom u fazi raspadanja.kaja wrote:pa hrvatska nije nikada napala srbiju , ne znam zašto bi sadapizzon wrote:
uvijek je bilo obrnuto!
do legitimiteta onih koji su donosili odluke do paradoksa da je mesic bio predsednik
al druže, zna se da je srbija napala hrvatsku i samo to je točno. sve ostalo lažete sebe.
2015-08-15
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Popu pop a bobu bob
» popu pop bobu bob
» popu pop bobu bob
» paul bradbury popu pop bobu bob
» EKSPLOZIVAN ISTUP Bivši američki obavještajac: ‘Vrijeme je da se kaže istina o vanzemaljcima, ljudi to mogu podnijeti!‘
» popu pop bobu bob
» popu pop bobu bob
» paul bradbury popu pop bobu bob
» EKSPLOZIVAN ISTUP Bivši američki obavještajac: ‘Vrijeme je da se kaže istina o vanzemaljcima, ljudi to mogu podnijeti!‘
Page 4 of 5