Index opleo po Hajduku jer je 'oteo' dva boda miloj Rijeci
Page 1 of 1
Index opleo po Hajduku jer je 'oteo' dva boda miloj Rijeci
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=956024
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Index opleo po Hajduku jer je 'oteo' dva boda miloj Rijeci
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=956031
2015-09-08
rekao sam ja da ce rijeka izgubit naslov ali ponajvise krivicom samih sebe...jucer je hajduk bio bolji od rijeke...i jedino svojom smotanoscu i sucevim poklonjenim jedanaestercem za rijeku nisu pobjedili tu istu rijeku..koja je pokazala da nisu bas takva 'sila'...i da pod pritiskom pucaju..izgube li od dinama mislim sljedece kolo..sto nije nerealno..evo im vode u usima...a sto sam ja tu pisao prije 15-tak dana...dva kiksa rijeke dinamo prvak
2015-09-08
a to što dok je dinamo kiksao pa uz pomoć sudaca nije gubio bodove nema veze?vuksadinare wrote:rekao sam ja da ce rijeka izgubit naslov ali ponajvise krivicom samih sebe...jucer je hajduk bio bolji od rijeke...i jedino svojom smotanoscu i sucevim poklonjenim jedanaestercem za rijeku nisu pobjedili tu istu rijeku..koja je pokazala da nisu bas takva 'sila'...i da pod pritiskom pucaju..izgube li od dinama mislim sljedece kolo..sto nije nerealno..evo im vode u usima...a sto sam ja tu pisao prije 15-tak dana...dva kiksa rijeke dinamo prvak
vili40-
2015-08-02
pa jebiga trebala je i rijeka malo odriješiti kesicu... istina da je hajduku mrsko da dinamo bude prvak, ali pare su pare... a nije da se nema... :))))
2015-08-08
i kazes da opleo index zbog 2 boda
a tekst o opetovanom nasilju tkz. navijackih skupina
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Da..da...ali taj index brani takve navijace dok im je po volji..a kad ti isti navijaci opletu pi imdex-ovim favoritima onda su negativcidebotoijusto wrote:i kazes da opleo index zbog 2 boda
2015-09-08
..jbg..stoji...ali suci nemaju veze sto je jucer izgubila dva boda dapace spasili su im bodvili40 wrote:a to što dok je dinamo kiksao pa uz pomoć sudaca nije gubio bodove nema veze?vuksadinare wrote:rekao sam ja da ce rijeka izgubit naslov ali ponajvise krivicom samih sebe...jucer je hajduk bio bolji od rijeke...i jedino svojom smotanoscu i sucevim poklonjenim jedanaestercem za rijeku nisu pobjedili tu istu rijeku..koja je pokazala da nisu bas takva 'sila'...i da pod pritiskom pucaju..izgube li od dinama mislim sljedece kolo..sto nije nerealno..evo im vode u usima...a sto sam ja tu pisao prije 15-tak dana...dva kiksa rijeke dinamo prvak
2015-09-08
cekaj malo , siritelju laznih vijestivuksadinare wrote:Da..da...ali taj index brani takve navijace dok im je po volji..a kad ti isti navijaci opletu pi imdex-ovim favoritima onda su negativcidebotoijusto wrote:i kazes da opleo index zbog 2 boda
brani navijace kad se okupe prosvjedovati protiv HNS/mamic , budimo realni
ovdje se radi o nasilju tkz. navijaca a ne 2 boda
natpis na cirilici poseban moment ludila tkz. navijaca
ocekujem velike kazne , ako ce to pomoci hajduku ... a unda dobro
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Gledao sam Hajduk Rijeka 1:3 one godine kada je Rijeci oteto prvenstvo. Što se promijenilo od tada? Poljud više ne navija za Rijeku i ne slavi njenu pobjedu. Sudac Marić je postao ministar. A ostalo će biti sve isto. Dinamo prvak i cirkus ide dalje. Ako bude trebalo Mamić će instalirat i svog premijera. Za Kolindu se ne treba mislit.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
dinamo moze ovaj put biti prvak vecinom zbog krivnje rijeke...sest bodova plus..a evo izgubili su vec dva svojom krivnjom a i treci bi da nije bilo od suca poguranac...kiksa li jos jednom pa pa dinamo ce to iskoristiti ovalo ili onako jer nece tad nista prepustit slucajumutava baštarda wrote:Gledao sam Hajduk Rijeka 1:3 one godine kada je Rijeci oteto prvenstvo. Što se promijenilo od tada? Poljud više ne navija za Rijeku i ne slavi njenu pobjedu. Sudac Marić je postao ministar. A ostalo će biti sve isto. Dinamo prvak i cirkus ide dalje. Ako bude trebalo Mamić će instalirat i svog premijera. Za Kolindu se ne treba mislit.
2015-09-08
auuuuu :Dmichaellcmacha wrote:pa jebiga trebala je i rijeka malo odriješiti kesicu... istina da je hajduku mrsko da dinamo bude prvak, ali pare su pare... a nije da se nema... :))))
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ja od tada nepratim hr nogometnu ligu ....nek bude prvak bilo tko samo da nije Mamić.mutava baštarda wrote:Gledao sam Hajduk Rijeka 1:3 one godine kada je Rijeci oteto prvenstvo. Što se promijenilo od tada? Poljud više ne navija za Rijeku i ne slavi njenu pobjedu. Sudac Marić je postao ministar. A ostalo će biti sve isto. Dinamo prvak i cirkus ide dalje. Ako bude trebalo Mamić će instalirat i svog premijera. Za Kolindu se ne treba mislit.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Similar topics
» Index: Na naslovnici Ahmići, a niti riječi o obljetnici Trusine
» Između 1999. i 2008. prosječni IQ u Francuskoj pao za 4 boda
» ukralo u epizodi 4 postotna boda u 3 ključne države
» Crnac oteo autobus pun bijele djece i zapalio ga
» Brat bivse SDP-ove zastupnice oteo i zatocio bivseg radnika
» Između 1999. i 2008. prosječni IQ u Francuskoj pao za 4 boda
» ukralo u epizodi 4 postotna boda u 3 ključne države
» Crnac oteo autobus pun bijele djece i zapalio ga
» Brat bivse SDP-ove zastupnice oteo i zatocio bivseg radnika