Rijeka osvaja HNL
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Rijeka osvaja HNL
Polako, još je 21 bod u igri!mocni majmun wrote:još jedna u nizu točnih prognoza.
marš prema naslovu
sat2- Posts : 2234
2015-09-28
Mali klub
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
prvak hrvatske, a mali klub?Heinrich_Himmler wrote:Mali klub
šta je onda hajduk?
Guest- Guest
Di pise da je prvak a taj mali hajduk je zelili ili ne nakon dinama ipak najveci hrvatski klubmocni majmun wrote:prvak hrvatske, a mali klub?Heinrich_Himmler wrote:Mali klub
šta je onda hajduk?
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
pogledaj tablicuHeinrich_Himmler wrote:Di pise da je prvak a taj mali hajduk je zelili ili ne nakon dinama ipak najveci hrvatski klubmocni majmun wrote:prvak hrvatske, a mali klub?Heinrich_Himmler wrote:Mali klub
šta je onda hajduk?
Guest- Guest
al bit će.fridrih_niche wrote:Nakon kiksa protiv Istre, luzeri ne mogu bit prvaci...
;)
Guest- Guest
barem nije popio 8 komada od debrecenafridrih_niche wrote:Oce...
I Dinamo je luzerski klub...
;)
Guest- Guest
Aj napisi i da ce Tina Katanić nastavit pusit kurac za 500 €...mocni majmun wrote:ove godine umrijet će ćiro i clint eastwood
eto još dvije prognoze.
Premoćan si prognozer!
:8)
Guest- Guest
ako su to toliko očite prognoze onda si ti mogao prognozirati.fridrih_niche wrote:Aj napisi i da ce Tina Katanić nastavit pusit kurac za 500 €...mocni majmun wrote:ove godine umrijet će ćiro i clint eastwood
eto još dvije prognoze.
Premoćan si prognozer!
:8)
slobodno prognoziraj dvije smrti poznatih osoba u 2017.
sigurno ćeš promašiti.
Guest- Guest
još jedan poraz dinama.
kad ja nešto prognoziram onda je to tako i gotovo i ne može se protiv toga.
kad ja nešto prognoziram onda je to tako i gotovo i ne može se protiv toga.
Guest- Guest
Demo zar si toliko u kurcu zbog Tatte da moras s alterom pisati
demonski je išo u kinu jer tamo su dobre cigarete i ne lijepe nikakve naljepnice gore i jedna kutija košta 2 kn. on je tajni pušač.
odnos njihove valute prema kuni 1 na prema 1. sve je jeftinije, a i plaće su bolje.
odnos njihove valute prema kuni 1 na prema 1. sve je jeftinije, a i plaće su bolje.
Guest- Guest
Zene su prividno mladje i daju picke svima jer su mali zutima...a i demo voli rizu ..sve je jasno
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» HDZ osvaja Split
» Mafija osvaja Francusku
» Hrvatska osvaja WC 2018
» Portugal osvaja EURO 2016
» PSG osvaja Ligu Prvaka ove godine
» Mafija osvaja Francusku
» Hrvatska osvaja WC 2018
» Portugal osvaja EURO 2016
» PSG osvaja Ligu Prvaka ove godine
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet