9 hitaca Anđelu (Dacu) Vešticu!!!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: 9 hitaca Anđelu (Dacu) Vešticu!!!
ja čitam od Dimitrijevićke dio koji obrađuje društveno ekonomski razvoj siska od 1919-1941 u sklopu Radova Zavoda za hrvatsku povijest ranijih godina sam znao u HDA malo prelistavat za sisak i okolicu (uključujući bjelovar) još nekih 50-tak godina u rikverc... da ga jebeš ko da se netko sprda s nama i ponavlja epizode samo sa novim glumcima starih likova na obnovljenoj i moderiranoj sceni....asilovski wrote:jesam, a i na grupi sam, onda je bilo čak i više svega, bilo je javnih kuća, krčmi, više para a i više kolanja ljudimichaellcmacha wrote:de mi reci jesi li kad malo prelistavao Osiječke kronike koje prate zbivanja 1920-tih pa do ww2... ako nisi prelistaj pa budeš vidio koliko je ono doba slično ovom našem, naravno samo je drugi kontekst vremena ... ne spominjem slučajno tebe po tom pitanju jer osijek i Sisak imaju dosta sličnosti i u onom vremenu a i danas...asilovski wrote:leptejebo pa malo da razbijamo ozbiljnu atmosferu a i da Vučko malo ...michaellcmacha wrote:bokteebo Asila jes ti skroz pobudalio... :)))
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Koga si upoznao, Arnautovice ili Sopranose? :)))asilovski wrote:eee upoznao sa jednog od njih u Makarskojgovinda wrote:A to je nju Minka ganjala? :)))))jebo te, Sopranosi su čipkin dim prema njima....asilovski wrote:a fura sa Arnautovićem dilerom heroina afkoursgovinda wrote:Prezivela atentat..jao....andjela vestica, maca diskrecija, kurac na palcu...jbt, odakle samo izviru?
2016-11-17
mađar arnautoviće, ja kalju... :)))govinda wrote:Koga si upoznao, Arnautovice ili Sopranose? :)))asilovski wrote:eee upoznao sa jednog od njih u Makarskojgovinda wrote:A to je nju Minka ganjala? :)))))jebo te, Sopranosi su čipkin dim prema njima....asilovski wrote:a fura sa Arnautovićem dilerom heroina afkoursgovinda wrote:Prezivela atentat..jao....andjela vestica, maca diskrecija, kurac na palcu...jbt, odakle samo izviru?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Asila jel poznaš Daria Premec
2015-08-08
Poznato mi što?michaellcmacha wrote:Asila jel poznaš Daria Premec
Kermit-
2014-04-17
arnautoviće bili sa nekim kurvamagovinda wrote:Koga si upoznao, Arnautovice ili Sopranose? :)))asilovski wrote:eee upoznao sa jednog od njih u Makarskojgovinda wrote:A to je nju Minka ganjala? :)))))jebo te, Sopranosi su čipkin dim prema njima....asilovski wrote:a fura sa Arnautovićem dilerom heroina afkoursgovinda wrote:Prezivela atentat..jao....andjela vestica, maca diskrecija, kurac na palcu...jbt, odakle samo izviru?
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:a fura sa Arnautovićem dilerom heroina afkoursgovinda wrote:Prezivela atentat..jao....andjela vestica, maca diskrecija, kurac na palcu...jbt, odakle samo izviru?
moraš malo glumiti opakog dečka inače ženske ne žele s tobom, takav je mentalitet balkanki, ne vole štrebere i papučare
Guest- Guest
ko i crnci i arapideda wrote:asilovski wrote:a fura sa Arnautovićem dilerom heroina afkoursgovinda wrote:Prezivela atentat..jao....andjela vestica, maca diskrecija, kurac na palcu...jbt, odakle samo izviru?
moraš malo glumiti opakog dečka inače ženske ne žele s tobom, takav je mentalitet balkanki, ne vole štrebere i papučare
Kermit-
2014-04-17
to ti je osječki glasnogovornik u PU... zajedno smo studirali... rekoh možda ga i poznaš s obzirom da vam se prostor "suzio... inače je on iz Miholjca ko i onaj što je bio gazda Limexa, tj njegov sin šelej... i još je jedan bio... dragan mu je ime al sam zaboravio prezime...asilovski wrote:Poznato mi što?michaellcmacha wrote:Asila jel poznaš Daria Premec
2015-08-08
kontammichaellcmacha wrote:to ti je osječki glasnogovornik u PU... zajedno smo studirali... rekoh možda ga i poznaš s obzirom da vam se prostor "suzio... inače je on iz Miholjca ko i onaj što je bio gazda Limexa, tj njegov sin šelej... i još je jedan bio... dragan mu je ime al sam zaboravio prezime...asilovski wrote:Poznato mi što?michaellcmacha wrote:Asila jel poznaš Daria Premec
Kermit-
2014-04-17
jednom me ostavila manekenka radi dilera u kasnim 40im
pitao sam ju da mi objasni što vidi u njemu i kako može biti s nekim tko nema 6-pack trbušnjake, nikad nije, ljubav valjda nema objašnjenje
a i moji grafovi su joj vjerojatno dosadni
uglavnom ljubav im nije dugo trajala jer je dotični završio u zatvoru
pitao sam ju da mi objasni što vidi u njemu i kako može biti s nekim tko nema 6-pack trbušnjake, nikad nije, ljubav valjda nema objašnjenje
a i moji grafovi su joj vjerojatno dosadni
uglavnom ljubav im nije dugo trajala jer je dotični završio u zatvoru
Guest- Guest
treba otvoriti topic i nazvat ga NEVINE KO GUMB U LIFTU i zblebat slikica na jedno 12345 stranica...
2015-08-08
Ujedinit ove topice pod BLACK SATURDAY.
Trinity-
2014-04-17
Pod pdf visoka kultura u doba dijarejeTriny wrote:Ujedinit ove topice pod BLACK SATURDAY.
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Policajac koji je ispalio 7 hitaca u crnca - oslobođen
» Upozorenje svećenika -hitno prestanite sa molitvama ovom anđelu
» Ovako završe svi oni koji stanu na žulj anđelu Znanja ( anđeo Prijestolnik ili Pravednik )
» Upozorenje svećenika -hitno prestanite sa molitvama ovom anđelu
» Ovako završe svi oni koji stanu na žulj anđelu Znanja ( anđeo Prijestolnik ili Pravednik )
Page 2 of 2