HDZ-ovac optužen da je lažni vojni invalid: Đuzel oštetio državu za 97 tisuća kuna?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: HDZ-ovac optužen da je lažni vojni invalid: Đuzel oštetio državu za 97 tisuća kuna?
iako doduše , pošto nam je država Hrvatska najveći neprijatelj(nama Hrvatima i ostalim građanima RH) , podržavam da ljudi pljačkaju, razjebavaju i varaju državu i pogotovo da ne plaćaju porez.
Tek kada razjebemo RH državu(državu kao institucije i zakone, ne kao naciju i narod) onda ćemo spasiti prvo Slavoniju pa ostatak države
Tek kada razjebemo RH državu(državu kao institucije i zakone, ne kao naciju i narod) onda ćemo spasiti prvo Slavoniju pa ostatak države
Guest- Guest
Re: HDZ-ovac optužen da je lažni vojni invalid: Đuzel oštetio državu za 97 tisuća kuna?
niti jedan ga ratnik neće braniti... ja bi ga nahranio sa još toliko novaca pa da ih preradi i pokaka... pol bi bilo u kovanicama...Pinochet wrote:to je to..debotoijusto wrote:Pinochet wrote:jebe ga se-.- izgradio je ogromnu vilu sa bazenima u Imotskom, cestu su probili samo radi njega, renta tjedan dana turistima za 5000€ , koju prosječni šljaker zarađuje godinu dana
i to mu malo mora je i braniteljima uzet
a opet ko ih jebe , oni ce prvi sad braniti ga
isto kao što ljevičari brane svoje lopine antifašiste, tako i "desničari" svoje "domoljube".
zato opet ponavljam. porezi su krađa a država je najveći neprijatelj. smanjimo državu i poreze, pa će manje biti materijala za krast
2015-08-08
ma iman rodbine gore, barem 1/4 od te rodbine bi rekla.. "a neka naš čovik" :D .. što je isto napredak, prije 50godina, bi 90% reklo "naš čovik"michaellcmacha wrote:niti jedan ga ratnik neće braniti... ja bi ga nahranio sa još toliko novaca pa da ih preradi i pokaka... pol bi bilo u kovanicama...Pinochet wrote:to je to..debotoijusto wrote:Pinochet wrote:jebe ga se-.- izgradio je ogromnu vilu sa bazenima u Imotskom, cestu su probili samo radi njega, renta tjedan dana turistima za 5000€ , koju prosječni šljaker zarađuje godinu dana
isto kao što ljevičari brane svoje lopine antifašiste, tako i "desničari" svoje "domoljube".
zato opet ponavljam. porezi su krađa a država je najveći neprijatelj. smanjimo državu i poreze, pa će manje biti materijala za krast
Guest- Guest
problem je što je on država i on razjebava građane ali za svoj džepPinochet wrote:iako doduše , pošto nam je država Hrvatska najveći neprijatelj(nama Hrvatima i ostalim građanima RH) , podržavam da ljudi pljačkaju, razjebavaju i varaju državu i pogotovo da ne plaćaju porez.
Kermit-
2014-04-17
ja bi našeg čoeka naranio...Pinochet wrote:ma iman rodbine gore, barem 1/4 od te rodbine bi rekla.. "a neka naš čovik" :D .. što je isto napredak, prije 50godina, bi 90% reklo "naš čovik"michaellcmacha wrote:niti jedan ga ratnik neće braniti... ja bi ga nahranio sa još toliko novaca pa da ih preradi i pokaka... pol bi bilo u kovanicama...Pinochet wrote:to je to..debotoijusto wrote:Pinochet wrote:jebe ga se-.- izgradio je ogromnu vilu sa bazenima u Imotskom, cestu su probili samo radi njega, renta tjedan dana turistima za 5000€ , koju prosječni šljaker zarađuje godinu dana
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
2016-11-17
Jel ga izbacilo iz HDZa ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
12 godina na celu Imotskoga ...onda kažu Imotsli nazaduje ...čude se ...
2014-04-11
izbacio bih ga ja iz orbite, a ne iz hdz-a...RayMabus wrote:Jel ga izbacilo iz HDZa ?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ako ga nisu izbacili izbacit ce ga ;
To što nije prijavljeno moje ranjavanje nije sramota moja, nego zapovjedništva 156. brigade. Tadašnji zapovjednik brigade bio je general Damir Krstičević koji je, hvala Bogu, i danas živ i zdrav, pa se i on, a i svi nabrojani ljudi, mogu pitati za moje ranjavanje. Da se htjelo, mogli su to iz policije i ranije napraviti i sve provjeriti, a ne da me se prijavljuje ni krivog ni dužnog - kazao je tada Đuzel.
Nakon što se general Krstičević, aktualni ministar obrane, javno ogradio od slučaja Đuzel, ustvrdivši da on nikada nije potpisao potvrdu o njegovu ranjavanju niti išta zna o okolnostima njegova stradavanja, gradonačelnik Imotskog "okrenuo je ploču" i rekao da se “Krstičević možda ne sjeća cijelog događaja”.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/472908/optuznica-protiv-gradonacelnika-imotskog-uzel-je-lazirao-12-lijecnickih-uvjerenja
To što nije prijavljeno moje ranjavanje nije sramota moja, nego zapovjedništva 156. brigade. Tadašnji zapovjednik brigade bio je general Damir Krstičević koji je, hvala Bogu, i danas živ i zdrav, pa se i on, a i svi nabrojani ljudi, mogu pitati za moje ranjavanje. Da se htjelo, mogli su to iz policije i ranije napraviti i sve provjeriti, a ne da me se prijavljuje ni krivog ni dužnog - kazao je tada Đuzel.
Nakon što se general Krstičević, aktualni ministar obrane, javno ogradio od slučaja Đuzel, ustvrdivši da on nikada nije potpisao potvrdu o njegovu ranjavanju niti išta zna o okolnostima njegova stradavanja, gradonačelnik Imotskog "okrenuo je ploču" i rekao da se “Krstičević možda ne sjeća cijelog događaja”.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/472908/optuznica-protiv-gradonacelnika-imotskog-uzel-je-lazirao-12-lijecnickih-uvjerenja
2014-04-11
2016-11-17
i njih i dubiozu bih isto katapultirao u tri pičke materine...
2015-08-08
Sto bolan? Kazu ljudi kako jeste...michaellcmacha wrote:i njih i dubiozu bih isto katapultirao u tri pičke materine...
2016-11-17
koji ljudi...
2015-08-08
Iz Dubioze..u svojim pjesmama su rekli kako je u BiH...nista nisu slagali..ako se provuce neka zajednica crta sa sotalim drzavama nije njihova krivica...michaellcmacha wrote:koji ljudi...
2016-11-17
Balkanci lopovi i muteži ...a za ovog Đuzela zna cijeli Imotski da je mutež ...evo mu sad točka na i i ti je to.
2014-04-11
RayMabus wrote:Balkanci lopovi i muteži ...a za ovog Đuzela zna cijeli Imotski da je mutež ...evo mu sad točka na i i ti je to.
2016-11-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» LAŽNI VOJNI INVALID
» Invalid u kolicima opljackao banku inace...bbb-ovac,hdz-ovac,mamicevac,slikao se sa rimac i karamarkom
» HČSP-ovac i Ante Tomić u sudnici: Luka Podrug traži 50 tisuća kuna zbog povrede časti
» Dionica Leda pala s 11 tisuća kuna na 269 kuna, Zvijezde s 4400 na 35 kuna
» Mirko Klarić optužen za utaju 660 tisuća kn poreza
» Invalid u kolicima opljackao banku inace...bbb-ovac,hdz-ovac,mamicevac,slikao se sa rimac i karamarkom
» HČSP-ovac i Ante Tomić u sudnici: Luka Podrug traži 50 tisuća kuna zbog povrede časti
» Dionica Leda pala s 11 tisuća kuna na 269 kuna, Zvijezde s 4400 na 35 kuna
» Mirko Klarić optužen za utaju 660 tisuća kn poreza
Page 2 of 2