Ladislav Ilčić ide u utrku za gradonačelnika Varaždina
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ladislav Ilčić ide u utrku za gradonačelnika Varaždina
Regoč wrote:Habijan je homić? Neka se piše o tom, gay je ok.
naravno kad je homo desnicar
jos da kaptolatni namjesnik ljubio bi mu skute
...nemoj se ipak previse saginjati
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Triny wrote:Kad dogori do nokata promijenit će se i mirovinski sustav.Regoč wrote:Teorijski da, kad bi se svatko skrbil za sebe, za svoju djecu i za svoje roditelje. Međutim, kad se mirovinski sustav zasniva na međunaraštajnoj uzajamnosti (ja uplaćujem za svoje roditelje, moja djeca za mene), logično je da svaka iduća generacija bude brojnija od prethodne kako bi se sustav mogal održavati. Ako je manje onih koji uplaćuju, nego onih koji primaju... (da ne objašnjavam očito).melkior wrote:A čuj, koliko je glupo od ljevičara da ismijavaju obitelji s puno djece, toliko mi je mučno slušati prodike o potrebi imanja puno djece. Ono, svatko živi svoj život kako najbolje zna i može, i to je to.asilovski wrote:ma ta kvazi neo ateistička lijevica i njezine isprazne debilnoće i ismijavanja svega i sja, a prazni su ko kurac na biciklu, čista kopija iz nekog debilnog Cosma ili vicea ono ništ s ničimepikur37 wrote:
Ladislav je ok, ne poznam čovjeka osobno ali imamo zajedničkog prijatelja.....možda se kao konzervativci trefimo ovo ljketo.
Neće li to biti nepravedno spram nas koji smo solidarno uplaćivali? Kako sam skužil, i ti radiš pa zasigurno uplaćuješ. Što s tim novcem? Najradije bih da je sve u drugom stupu, naime da se radi o mojoj osobnoj štednji koja ide samo meni. Ili čak da nema nikakve obvezne štednje, nego, kad ti odbiju poreze, sam izdvajaš i ulažeš. E, sad, što s prvim stupom? Tko će mi vratiti taj novac ako se ukine međunaraštajna solidarnost?
Ne kužiš ironiju. Poanta je: ako je gej o-kej, zašto se Habijan ustručava to otvoreno reći? Ili zašto ti to otvoreno ne priznaš? Nego se skrivaš.debotoijusto wrote:Regoč wrote:Habijan je homić? Neka se piše o tom, gay je ok.
naravno kad je homo desnicar
jos da kaptolatni namjesnik ljubio bi mu skute
...nemoj se ipak previse saginjati
Nećeš nepravdu ispraviti drugom nepravdom.Regoč wrote:Triny wrote:Kad dogori do nokata promijenit će se i mirovinski sustav.Regoč wrote:Teorijski da, kad bi se svatko skrbil za sebe, za svoju djecu i za svoje roditelje. Međutim, kad se mirovinski sustav zasniva na međunaraštajnoj uzajamnosti (ja uplaćujem za svoje roditelje, moja djeca za mene), logično je da svaka iduća generacija bude brojnija od prethodne kako bi se sustav mogal održavati. Ako je manje onih koji uplaćuju, nego onih koji primaju... (da ne objašnjavam očito).melkior wrote:A čuj, koliko je glupo od ljevičara da ismijavaju obitelji s puno djece, toliko mi je mučno slušati prodike o potrebi imanja puno djece. Ono, svatko živi svoj život kako najbolje zna i može, i to je to.asilovski wrote:
ma ta kvazi neo ateistička lijevica i njezine isprazne debilnoće i ismijavanja svega i sja, a prazni su ko kurac na biciklu, čista kopija iz nekog debilnog Cosma ili vicea ono ništ s ničimNeće li to biti nepravedno spram nas koji smo solidarno uplaćivali? Kako sam skužil, i ti radiš pa zasigurno uplaćuješ. Što s tim novcem? Najradije bih da je sve u drugom stupu, naime da se radi o mojoj osobnoj štednji koja ide samo meni. Ili čak da nema nikakve obvezne štednje, nego, kad ti odbiju poreze, sam izdvajaš i ulažeš. E, sad, što s prvim stupom? Tko će mi vratiti taj novac ako se ukine međunaraštajna solidarnost?
A kako stvari, nećeš dobiti taj novac čak ni ako se ne ukine međunaraštajna solidarnost.
Regi, sve u čarape.
Trinity-
2014-04-17
Zasad je većina u banci, ali razmatram fondove. No, što ako riknu? Ne mirovinski, ovi drugi. Imam nešto u jednom fondu, stalno je oko istoga, naime, mal je prirast. Ne znam bih li povukal pa zadržal ili da prebacim u drugi.Triny wrote:Nećeš nepravdu ispraviti drugom nepravdom.Regoč wrote:Triny wrote:Kad dogori do nokata promijenit će se i mirovinski sustav.Regoč wrote:Teorijski da, kad bi se svatko skrbil za sebe, za svoju djecu i za svoje roditelje. Međutim, kad se mirovinski sustav zasniva na međunaraštajnoj uzajamnosti (ja uplaćujem za svoje roditelje, moja djeca za mene), logično je da svaka iduća generacija bude brojnija od prethodne kako bi se sustav mogal održavati. Ako je manje onih koji uplaćuju, nego onih koji primaju... (da ne objašnjavam očito).melkior wrote:
A čuj, koliko je glupo od ljevičara da ismijavaju obitelji s puno djece, toliko mi je mučno slušati prodike o potrebi imanja puno djece. Ono, svatko živi svoj život kako najbolje zna i može, i to je to.Neće li to biti nepravedno spram nas koji smo solidarno uplaćivali? Kako sam skužil, i ti radiš pa zasigurno uplaćuješ. Što s tim novcem? Najradije bih da je sve u drugom stupu, naime da se radi o mojoj osobnoj štednji koja ide samo meni. Ili čak da nema nikakve obvezne štednje, nego, kad ti odbiju poreze, sam izdvajaš i ulažeš. E, sad, što s prvim stupom? Tko će mi vratiti taj novac ako se ukine međunaraštajna solidarnost?
A kako stvari, nećeš dobiti taj novac čak ni ako se ne ukine međunaraštajna solidarnost.
Regi, sve u čarape.
heeeh..!!! Prvi stub je Plenkijev..Drugi stub je Todorićev,pa ti investiraj...Reg,radije se baci na burzu,dam ti i toolse kojima mos raditi..Regoč wrote:Zasad je većina u banci, ali razmatram fondove. No, što ako riknu? Ne mirovinski, ovi drugi. Imam nešto u jednom fondu, stalno je oko istoga, naime, mal je prirast. Ne znam bih li povukal pa zadržal ili da prebacim u drugi.Triny wrote:Nećeš nepravdu ispraviti drugom nepravdom.Regoč wrote:Triny wrote:Kad dogori do nokata promijenit će se i mirovinski sustav.Regoč wrote:
Teorijski da, kad bi se svatko skrbil za sebe, za svoju djecu i za svoje roditelje. Međutim, kad se mirovinski sustav zasniva na međunaraštajnoj uzajamnosti (ja uplaćujem za svoje roditelje, moja djeca za mene), logično je da svaka iduća generacija bude brojnija od prethodne kako bi se sustav mogal održavati. Ako je manje onih koji uplaćuju, nego onih koji primaju... (da ne objašnjavam očito).Neće li to biti nepravedno spram nas koji smo solidarno uplaćivali? Kako sam skužil, i ti radiš pa zasigurno uplaćuješ. Što s tim novcem? Najradije bih da je sve u drugom stupu, naime da se radi o mojoj osobnoj štednji koja ide samo meni. Ili čak da nema nikakve obvezne štednje, nego, kad ti odbiju poreze, sam izdvajaš i ulažeš. E, sad, što s prvim stupom? Tko će mi vratiti taj novac ako se ukine međunaraštajna solidarnost?
Regi, sve u čarape.
Guest- Guest
Trgovanje djelnicami? Kupi jeftino, prodaj skupo? Nije loše, ali s čime krenuti, što da mi bude odskočna daska?
odite bit poduzetni na neku drugu temu
ovod pratim zgode druga nedrka
unaprijed zahvaljujem & lijep pozdrav
2014-04-12
Malo se brinem zbog njega.debotoijusto wrote:odite bit poduzetni na neku drugu temu
Violinist ima velike kredite i 6 djece, ako ne uspije šta će?
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Malo se brinem zbog njega.debotoijusto wrote:odite bit poduzetni na neku drugu temu
nastavi svirat kurcu u trecerazrednom orkestru poreznih obveznika i dodatno savjetuje nekoga o trosku poreznih obveznika te zastupa kaptol o trosku crk...poreznih obveznika
nece se taj izgubit
2014-04-12
Dakle, taj kunu nije zaradio a vodio bi grad...na misu valjda...
Trinity-
2014-04-17
Bog će se pobrinuti, nije nužno da vas dvoje skrbite za njega.Triny wrote:Malo se brinem zbog njega.debotoijusto wrote:odite bit poduzetni na neku drugu temu
Super.Regoč wrote:Bog će se pobrinuti, nije nužno da vas dvoje skrbite za njega.Triny wrote:Malo se brinem zbog njega.debotoijusto wrote:odite bit poduzetni na neku drugu temu
Onda ne moramo uplaćivati ni u tvoje mirovinsko, bog će se pobrinuti.
Trinity-
2014-04-17
- Dio medija je prenio da ja ne podupirem one koji se ne drže kršćanskih vrijednosti. No, ja sam ovdje mislio samo na one stranke koje kažu da drže do kršćanskih vrijednosti. - pojasnio je Ilčić, dodajući da danas živimo u laži o poštovanju kršćanstva kojega stranke poput HDZ-a negiraju.
Premda je spreman pomirljivo reći kako mu je logično da Habijan ima potporu HDZ-a, Ilčić i dalje ustrajava na nepodržavanju njegove kandidature zbog života potpuno suprotnog kršćanstvu.
- Ne bih ništa inzistirao da se radi o nekom kandidatu liberala ili ljevice. Ali radi se o demokršćanskoj stranci. Ako želite znati na što točno mislim, pitajte bilo kojih 5 Varaždinaca, pa će vam biti jasno. - izjavio je Ilčić, napominjući kako se njegove riječi sigurno ne odnose na eventualno neredovne Habijanove odlaske na misu.
posteno
2014-04-12
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Prokleti Ladislav Ilčić...
» Ladislav Ilčić ugrožava nacionalnu sigurnost RH
» Ladislav Ilčić, stručnjak za demografiju: Kosovo je srpsko, ali Albanci su imali puno djece
» Osuđeni pedofil od Varaždina dobio gradilište,prvi na listi za braniteljski kredit
» I mi konja za utrku imamo
» Ladislav Ilčić ugrožava nacionalnu sigurnost RH
» Ladislav Ilčić, stručnjak za demografiju: Kosovo je srpsko, ali Albanci su imali puno djece
» Osuđeni pedofil od Varaždina dobio gradilište,prvi na listi za braniteljski kredit
» I mi konja za utrku imamo
Page 3 of 3