Sto se desava?Vojska agresora Srbije vrsi nekoliko vjezbi istovremeno na razlicitim lokacijama
Page 1 of 1
Sto se desava?Vojska agresora Srbije vrsi nekoliko vjezbi istovremeno na razlicitim lokacijama
http://www.dnevno.hr/vijesti/regija/vojska-srbije-na-nogama-na-vise-lokacija-pocele-izvanredne-vojne-vjezbe-za-krizne-situacije-1006854/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Sto se desava?Vojska agresora Srbije vrsi nekoliko vjezbi istovremeno na razlicitim lokacijama
ne mogu oni bez agresije ni agresija iz njih
2015-09-08
Re: Sto se desava?Vojska agresora Srbije vrsi nekoliko vjezbi istovremeno na razlicitim lokacijama
idi se leči, budalo...
Guest- Guest
Obicna provjera spremnosti itd itd itd.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Plaše našeg Fuka...sram ih & stid bilo..
Guest- Guest
..agresori na razbroj
2015-09-08
vuksadinare wrote:..agresori na razbroj
bićeš klan vcrs, vučkooooo. buahahhahahahahahahhahahaaaaaaa
Guest- Guest
...mozete doci samo ne znam kako cete izaciDare wrote:vuksadinare wrote:..agresori na razbroj
bićeš klan vcrs, vučkooooo. buahahhahahahahahahhahahaaaaaaa
2015-09-08
...ja ne koljem...ja protivnika gladnim psima bacam ko idi aminDare wrote:
kolj kolj
2015-09-08
Hijene su bolje ....ja bi nabavio hijene pa im svako jutro s terace bacao žive kokoške da jedu ....al neda država i društvo za zaštitu životinja.vuksadinare wrote:...ja ne koljem...ja protivnika gladnim psima bacam ko idi aminDare wrote:
kolj kolj
2014-04-11
NUKLEARNO gorivo transportuje se Srbijom. Obaveštajne agencije dobile su dojavu da postoji realna opasnost da će teroristi pokušati da se dokopaju opasnog tereta i upotrebe ga za napad. Državni vrh zato naređuje akciju pratnje i obezbeđenja opasnog tovara.
Po ovom scenariju od utorka odvija se nenajavljena provera spremnosti snaga za hitno reagovanje Vojske Srbije. Na noge su dignute gotovo sve jedinice kojima su u "opisu posla" brze intervencije, posebno Vojna policija i Specijalna brigada.
U Ministarstvu odbrane kažu da je ovo prva ovakva provera još od devedesetih godina. Ona bi trebalo da pokaže pravo stanje interventnih snaga.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:653945-Vojska-na-nogama-zbog-tajnog-tovara-u-Batajnici-i-Nisu
Po ovom scenariju od utorka odvija se nenajavljena provera spremnosti snaga za hitno reagovanje Vojske Srbije. Na noge su dignute gotovo sve jedinice kojima su u "opisu posla" brze intervencije, posebno Vojna policija i Specijalna brigada.
U Ministarstvu odbrane kažu da je ovo prva ovakva provera još od devedesetih godina. Ona bi trebalo da pokaže pravo stanje interventnih snaga.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:653945-Vojska-na-nogama-zbog-tajnog-tovara-u-Batajnici-i-Nisu
2014-04-11
PA šta onda!vuksadinare wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/regija/vojska-srbije-na-nogama-na-vise-lokacija-pocele-izvanredne-vojne-vjezbe-za-krizne-situacije-1006854/
Tebi samo rat sa Srbima u glavurdi. JA mislim da Srbende imaju prečega posla od rata sa Hrvatima. Imaju oni drugih važnijih klijenata za eventualni rat.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
jebote agresorRingo10 wrote:PA šta onda!vuksadinare wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/regija/vojska-srbije-na-nogama-na-vise-lokacija-pocele-izvanredne-vojne-vjezbe-za-krizne-situacije-1006854/
Tebi samo rat sa Srbima u glavurdi. JA mislim da Srbende imaju prečega posla od rata sa Hrvatima. Imaju oni drugih važnijih klijenata za eventualni rat.
2015-09-08
Kako bre agresor ako su vežbe u Srbiji?
vezbamo, ocekujemo avione i ostali opremu,
pokazne vezbe
pokazne vezbe
Guest- Guest
Dare wrote:
kolj kolj
gde si einstein, leba ti
Guest- Guest
Večeras helikopteri nadleću Beograd: Tačno u 18 sati počeće buka na nebu
Od 18 do 21 sati helikopteri će izvršiti više preleta na relaciji Batajnica-Banjica
Foto: mod.gov.rs
Helikopteri Vojke Srbije će u okviru redovne letačke obuke, leteće i danas beogradskim nebom.
BORBENA VOZILA NA MOSTU NA ADI, MARŠ SPECIJALNIH JEDINICA, BOJEVA GAĐANJA: Ovako je izgledala vanredna provera jedinica za hitno reagovanje (VIDEO) (FOTO)
Oni će leteti od 18 do 21 časova.
U tom periodu, kako je saopštilo Ministarstvo odbrane izvršiće više preleta na relaciji Batajnica-Banjica.
Guest- Guest
Similar topics
» VOJSKA SRBIJE
» Selmo Cikotić i Vulin potpisali nekoliko sporazuma o uvezivanju BiH i Srbije
» Vojska Srbije predstavila
» VOJSKA SRBIJE 2017
» VOJSKA SRBIJE POSTAJE JAKA!
» Selmo Cikotić i Vulin potpisali nekoliko sporazuma o uvezivanju BiH i Srbije
» Vojska Srbije predstavila
» VOJSKA SRBIJE 2017
» VOJSKA SRBIJE POSTAJE JAKA!
Page 1 of 1