Revolucija u političkom marketingu-Predsednik pristojne Srbije!
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Revolucija u političkom marketingu-Predsednik pristojne Srbije!
ne dobija hrvatska kritike za ništa, niti ih ima za šta dobijati... kad bude razloga za kritike pol vas koji cendrate ćete ostat bez glasa... ;)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ne,a zbog čega je suspendiran onaj glupi Šimunić? Zbog čega HNS svako malo plaća masne kazne?michaellcmacha wrote:ne dobija hrvatska kritike za ništa, niti ih ima za šta dobijati... kad bude razloga za kritike pol vas koji cendrate ćete ostat bez glasa... ;)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
tko ga je suspendirao, zbog čega je to hns dobio masne kazne de konkretno slučajeve...
2015-08-08
To je bio prijateljski savjet kica prema tebi, inače što se mene tiče jasno je da si ti predstavnik te pristojne srbije, kad nema argumenata onda se povlače isti sa dna septičke i onda ovakvi pristojni srbi kao braćala i ostatak ekipe spominju majke, sestre, djecu i tako to. Pristojna srbija vidljiva iz aviona pressBeli wrote:kic wrote:
vracala nisi na nogometu ispričaj se bar..
aha, evo sacu. samo da odnesem tetki lek...
Guest- Guest
Naravno da to nije moguće, imaju svetca pedofila i svi to znaju ali ih boli kiki za to, čak naprtotiv imaju i slavu njemu u častNoor wrote:kako bi to bilo moguće, kad svetosavska demagogija predstavlja srž njihovog nacionalnog identitetajastreb wrote:Srbija ima potencijala.
Samo se mora odreći svetosavske mitologije i zabluda iz vremena karađorđevićanske Jugoslavije.
Guest- Guest
zar su dozvoljeni alteri pod banom?tre911 wrote:To je bio prijateljski savjet kica prema tebi, inače što se mene tiče jasno je da si ti predstavnik te pristojne srbije, kad nema argumenata onda se povlače isti sa dna septičke i onda ovakvi pristojni srbi kao braćala i ostatak ekipe spominju majke, sestre, djecu i tako to. Pristojna srbija vidljiva iz aviona pressBeli wrote:kic wrote:
2016-11-17
prošao mu je ban, nije mu ovo alter, promijenio je nick..
tre911 wrote:Naravno da to nije moguće, imaju svetca pedofila i svi to znaju ali ih boli kiki za to, čak naprtotiv imaju i slavu njemu u častNoor wrote:kako bi to bilo moguće, kad svetosavska demagogija predstavlja srž njihovog nacionalnog identitetajastreb wrote:Srbija ima potencijala.
Samo se mora odreći svetosavske mitologije i zabluda iz vremena karađorđevićanske Jugoslavije.
eto indijancu, ovako na najbrutalniji nacin vredjas ceo narod-a onda, kada dobijes po picci ides i u skladu sa svojim malim karakterom drukas i kukas kod admina. misu mali...
Guest- Guest
Ko ce ih popamtiti sve...kic wrote:
prošao mu je ban, nije mu ovo alter, promijenio je nick..
2016-11-17
govinda wrote:zar su dozvoljeni alteri pod banom?tre911 wrote:To je bio prijateljski savjet kica prema tebi, inače što se mene tiče jasno je da si ti predstavnik te pristojne srbije, kad nema argumenata onda se povlače isti sa dna septičke i onda ovakvi pristojni srbi kao braćala i ostatak ekipe spominju majke, sestre, djecu i tako to. Pristojna srbija vidljiva iz aviona pressBeli wrote:kic wrote:
Guest- Guest
ra
Je li to on spominje Svetog Milutina Kralja?Beli wrote:tre911 wrote:Naravno da to nije moguće, imaju svetca pedofila i svi to znaju ali ih boli kiki za to, čak naprtotiv imaju i slavu njemu u častNoor wrote:kako bi to bilo moguće, kad svetosavska demagogija predstavlja srž njihovog nacionalnog identitetajastreb wrote:Srbija ima potencijala.
eto indijancu, ovako na najbrutalniji nacin vredjas ceo narod-a onda, kada dobijes po picci ides i u skladu sa svojim malim karakterom drukas i kukas kod admina. misu mali...
2016-11-17
Kako ja to vrijeđam cijeli narod?? Pa prenosim srpske izvore kada pišu o svetom milutinu da je pedofilčina koja je razvalila djevojčicu od osam godina. A to što si se ti našao uvrjeđenim nisam ja kriv jer samo prenosim činjenice koje ne gode tvome četničkom uhu. Evo ti pa se sam uvjeri blento nepismeni.Beli wrote:tre911 wrote:Naravno da to nije moguće, imaju svetca pedofila i svi to znaju ali ih boli kiki za to, čak naprtotiv imaju i slavu njemu u častNoor wrote:kako bi to bilo moguće, kad svetosavska demagogija predstavlja srž njihovog nacionalnog identitetajastreb wrote:Srbija ima potencijala.
e-novine.com - "Sveti" kralj Milutin, pedofil, svirepi otac i sladostrasnik
Guest- Guest
upravo tako i gledaj budalu što se ljuti umjesto da vrši pritisak na SPC da se to sve ispravi. Stavio sam mu jedan link a može i sam kopati ako ima želudac da provari kakve sve svetce u srbiji štuju i još to slave kao obiteljski praznikgovinda wrote:raJe li to on spominje Svetog Milutina Kralja?Beli wrote:tre911 wrote:Naravno da to nije moguće, imaju svetca pedofila i svi to znaju ali ih boli kiki za to, čak naprtotiv imaju i slavu njemu u častNoor wrote:kako bi to bilo moguće, kad svetosavska demagogija predstavlja srž njihovog nacionalnog identitetajastreb wrote:Srbija ima potencijala.
Guest- Guest
Sljivancanina, Kapetana Dragana, Mladica, Karadzica, Raskovica ima da proglase za svece, samo kad Vucic uzme sve polgue vlasti, pazi sta ti kazem...tre911 wrote:upravo tako i gledaj budalu što se ljuti umjesto da vrši pritisak na SPC da se to sve ispravi. Stavio sam mu jedan link a može i sam kopati ako ima želudac da provari kakve sve svetce u srbiji štuju i još to slave kao obiteljski praznikgovinda wrote:raJe li to on spominje Svetog Milutina Kralja?Beli wrote:tre911 wrote:Naravno da to nije moguće, imaju svetca pedofila i svi to znaju ali ih boli kiki za to, čak naprtotiv imaju i slavu njemu u častNoor wrote:
kako bi to bilo moguće, kad svetosavska demagogija predstavlja srž njihovog nacionalnog identiteta
2016-11-17
Pa čudio se ne bi, popa macu (ww2) su proglasili za svetca a taj je klao ko mutav, bratoubojice, turski vazali, prevaranti...ne vidim razloga zašto i ovu ekipu koju si naveo ne bi proiglasili za svetce, pa onoj spaljenoj budaletini tepiću se klanjaju ko mutavi a zamisli što će biti tek sa ovom ekipomgovinda wrote:Sljivancanina, Kapetana Dragana, Mladica, Karadzica, Raskovica ima da proglase za svece, samo kad Vucic uzme sve polgue vlasti, pazi sta ti kazem...tre911 wrote:upravo tako i gledaj budalu što se ljuti umjesto da vrši pritisak na SPC da se to sve ispravi. Stavio sam mu jedan link a može i sam kopati ako ima želudac da provari kakve sve svetce u srbiji štuju i još to slave kao obiteljski praznikgovinda wrote:raJe li to on spominje Svetog Milutina Kralja?Beli wrote:tre911 wrote:
Naravno da to nije moguće, imaju svetca pedofila i svi to znaju ali ih boli kiki za to, čak naprtotiv imaju i slavu njemu u čast
Guest- Guest
shizofenia...i ono malo normalnog svijeta sto imaju ce da izlude...tre911 wrote:Pa čudio se ne bi, popa macu (ww2) su proglasili za svetca a taj je klao ko mutav, bratoubojice, turski vazali, prevaranti...ne vidim razloga zašto i ovu ekipu koju si naveo ne bi proiglasili za svetce, pa onoj spaljenoj budaletini tepiću se klanjaju ko mutavi a zamisli što će biti tek sa ovom ekipomgovinda wrote:Sljivancanina, Kapetana Dragana, Mladica, Karadzica, Raskovica ima da proglase za svece, samo kad Vucic uzme sve polgue vlasti, pazi sta ti kazem...tre911 wrote:upravo tako i gledaj budalu što se ljuti umjesto da vrši pritisak na SPC da se to sve ispravi. Stavio sam mu jedan link a može i sam kopati ako ima želudac da provari kakve sve svetce u srbiji štuju i još to slave kao obiteljski praznikgovinda wrote:raJe li to on spominje Svetog Milutina Kralja?Beli wrote:
2016-11-17
To je već odavno u terminalnoj fazi, miha je postavio temu prije koji dan i samo je 13% ljudi u srbiji nešto skužilo i pohvatalo, 87% ostalih su na liniji kao i prekodrinaska ekipa na forumu.govinda wrote:shizofenia...i ono malo normalnog svijeta sto imaju ce da izlude...tre911 wrote:Pa čudio se ne bi, popa macu (ww2) su proglasili za svetca a taj je klao ko mutav, bratoubojice, turski vazali, prevaranti...ne vidim razloga zašto i ovu ekipu koju si naveo ne bi proiglasili za svetce, pa onoj spaljenoj budaletini tepiću se klanjaju ko mutavi a zamisli što će biti tek sa ovom ekipomgovinda wrote:Sljivancanina, Kapetana Dragana, Mladica, Karadzica, Raskovica ima da proglase za svece, samo kad Vucic uzme sve polgue vlasti, pazi sta ti kazem...tre911 wrote:upravo tako i gledaj budalu što se ljuti umjesto da vrši pritisak na SPC da se to sve ispravi. Stavio sam mu jedan link a može i sam kopati ako ima želudac da provari kakve sve svetce u srbiji štuju i još to slave kao obiteljski praznikgovinda wrote:ra
Je li to on spominje Svetog Milutina Kralja?
Guest- Guest
ja sam ocekivao i manji procenat...a ovi europejci se nesto trude oko njih, nadaju se da ce ih evropeizirati, postaviti u neke okvire normalnosti a ne shvacaju da im samo tako jos vise raspaljuju shizofreno ponasanje...tre911 wrote:To je već odavno u terminalnoj fazi, miha je postavio temu prije koji dan i samo je 13% ljudi u srbiji nešto skužilo i pohvatalo, 87% ostalih su na liniji kao i prekodrinaska ekipa na forumu.govinda wrote:shizofenia...i ono malo normalnog svijeta sto imaju ce da izlude...tre911 wrote:Pa čudio se ne bi, popa macu (ww2) su proglasili za svetca a taj je klao ko mutav, bratoubojice, turski vazali, prevaranti...ne vidim razloga zašto i ovu ekipu koju si naveo ne bi proiglasili za svetce, pa onoj spaljenoj budaletini tepiću se klanjaju ko mutavi a zamisli što će biti tek sa ovom ekipomgovinda wrote:Sljivancanina, Kapetana Dragana, Mladica, Karadzica, Raskovica ima da proglase za svece, samo kad Vucic uzme sve polgue vlasti, pazi sta ti kazem...tre911 wrote:
upravo tako i gledaj budalu što se ljuti umjesto da vrši pritisak na SPC da se to sve ispravi. Stavio sam mu jedan link a može i sam kopati ako ima želudac da provari kakve sve svetce u srbiji štuju i još to slave kao obiteljski praznik
2016-11-17
Pa jednom će im svima dopizditi a onda će srbija spasti pod jednu šljivu kako rekoše njihovi proroci( da ne ispadne po braćali da opet vrijeđam srpski narod). Današnja situacija je upravo produkt toga što su nas zaustavili 95 da to riješimo jednom za svagda kao i kad su ih izrokali sa NATO avionima, da se jedno od te dvije prilike iskoristilo kako treba danas bi balkan a i puno šira regija bili mirni bez ijednog sukoba niti natezanja oko bilo čega. Nema mira dok se ne uguši velikosrpska aždaja i dok se SPC kao generator svih sranja ne rasturi a srpska crkvagovinda wrote:ja sam ocekivao i manji procenat...a ovi europejci se nesto trude oko njih, nadaju se da ce ih evropeizirati, postaviti u neke okvire normalnosti a ne shvacaju da im samo tako jos vise raspaljuju shizofreno ponasanje...tre911 wrote:To je već odavno u terminalnoj fazi, miha je postavio temu prije koji dan i samo je 13% ljudi u srbiji nešto skužilo i pohvatalo, 87% ostalih su na liniji kao i prekodrinaska ekipa na forumu.govinda wrote:shizofenia...i ono malo normalnog svijeta sto imaju ce da izlude...tre911 wrote:Pa čudio se ne bi, popa macu (ww2) su proglasili za svetca a taj je klao ko mutav, bratoubojice, turski vazali, prevaranti...ne vidim razloga zašto i ovu ekipu koju si naveo ne bi proiglasili za svetce, pa onoj spaljenoj budaletini tepiću se klanjaju ko mutavi a zamisli što će biti tek sa ovom ekipomgovinda wrote:
Sljivancanina, Kapetana Dragana, Mladica, Karadzica, Raskovica ima da proglase za svece, samo kad Vucic uzme sve polgue vlasti, pazi sta ti kazem...
buta iz samih osnova kršćanstva.
Guest- Guest
trebala je biti uradjena svojevrsna denacifikacija Srbije..ovako je sve odgodjeno da se u nekoj buducnosti opet sve ponovi...tre911 wrote:Pa jednom će im svima dopizditi a onda će srbija spasti pod jednu šljivu kako rekoše njihovi proroci( da ne ispadne po braćali da opet vrijeđam srpski narod). Današnja situacija je upravo produkt toga što su nas zaustavili 95 da to riješimo jednom za svagda kao i kad su ih izrokali sa NATO avionima, da se jedno od te dvije prilike iskoristilo kako treba danas bi balkan a i puno šira regija bili mirni bez ijednog sukoba niti natezanja oko bilo čega. Nema mira dok se ne uguši velikosrpska aždaja i dok se SPC kao generator svih sranja ne rasturi a srpska crkvagovinda wrote:ja sam ocekivao i manji procenat...a ovi europejci se nesto trude oko njih, nadaju se da ce ih evropeizirati, postaviti u neke okvire normalnosti a ne shvacaju da im samo tako jos vise raspaljuju shizofreno ponasanje...tre911 wrote:To je već odavno u terminalnoj fazi, miha je postavio temu prije koji dan i samo je 13% ljudi u srbiji nešto skužilo i pohvatalo, 87% ostalih su na liniji kao i prekodrinaska ekipa na forumu.govinda wrote:shizofenia...i ono malo normalnog svijeta sto imaju ce da izlude...tre911 wrote:
Pa čudio se ne bi, popa macu (ww2) su proglasili za svetca a taj je klao ko mutav, bratoubojice, turski vazali, prevaranti...ne vidim razloga zašto i ovu ekipu koju si naveo ne bi proiglasili za svetce, pa onoj spaljenoj budaletini tepiću se klanjaju ko mutavi a zamisli što će biti tek sa ovom ekipom
2016-11-17
I ponoviti će se u to ne treba sumnjati pogotovo kada se vidi kako u srbiji razmišljaju.govinda wrote:trebala je biti uradjena svojevrsna denacifikacija Srbije..ovako je sve odgodjeno da se u nekoj buducnosti opet sve ponovi...tre911 wrote:Pa jednom će im svima dopizditi a onda će srbija spasti pod jednu šljivu kako rekoše njihovi proroci( da ne ispadne po braćali da opet vrijeđam srpski narod). Današnja situacija je upravo produkt toga što su nas zaustavili 95 da to riješimo jednom za svagda kao i kad su ih izrokali sa NATO avionima, da se jedno od te dvije prilike iskoristilo kako treba danas bi balkan a i puno šira regija bili mirni bez ijednog sukoba niti natezanja oko bilo čega. Nema mira dok se ne uguši velikosrpska aždaja i dok se SPC kao generator svih sranja ne rasturi a srpska crkvagovinda wrote:ja sam ocekivao i manji procenat...a ovi europejci se nesto trude oko njih, nadaju se da ce ih evropeizirati, postaviti u neke okvire normalnosti a ne shvacaju da im samo tako jos vise raspaljuju shizofreno ponasanje...tre911 wrote:To je već odavno u terminalnoj fazi, miha je postavio temu prije koji dan i samo je 13% ljudi u srbiji nešto skužilo i pohvatalo, 87% ostalih su na liniji kao i prekodrinaska ekipa na forumu.govinda wrote:
shizofenia...i ono malo normalnog svijeta sto imaju ce da izlude...
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» A. VUČIĆ- PREDSEDNIK SRBIJE !
» Predsednik Srbije Aleksandar !
» Predsednik Srbije doputovao u Kinu
» Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić
» VUČIĆA DOČEKALO 2.000 LjUDI U ŠAPCU: Predsednik Srbije na otvaranju fabrike Jazaki
» Predsednik Srbije Aleksandar !
» Predsednik Srbije doputovao u Kinu
» Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić
» VUČIĆA DOČEKALO 2.000 LjUDI U ŠAPCU: Predsednik Srbije na otvaranju fabrike Jazaki
Page 3 of 4