MORH zove sve muškarce koji navršavaju 18 godina da se jave: "To vam je zakonska obveza"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: MORH zove sve muškarce koji navršavaju 18 godina da se jave: "To vam je zakonska obveza"
YODA bijo i ošo...DEBOTO isto..cekamo DEDU da se ocituje..Longi,ti si prosao lišo...Nedavna sajko vjestacenja su ti olaksala poziciju...Bit ćeš..Kuvar...
Guest- Guest
Re: MORH zove sve muškarce koji navršavaju 18 godina da se jave: "To vam je zakonska obveza"
Ja sam ABKOpismejker wrote:..Longi,ti si prosao lišo...Nedavna sajko vjestacenja su ti olaksala poziciju...Bit ćeš..Kuvar...
https://sh.wikipedia.org/wiki/Du%C5%A1egupka
Da malo vozamo imigrante.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
oružje fuj, samo ljubav
Guest- Guest
hahahahahaha..evo ga..Pinochet wrote:oružje fuj, samo ljubav
Guest- Guest
Moraš , to ti je zakonska obaveza jer si muški ...žene nemoraju , oslobođene ...nebune se ovdje nešto za ženske kvote i prava jednakosti .....Pinochet wrote:oružje fuj, samo ljubav
2014-04-11
vrlo interesantno,odjedared nema te spolne jednakosti,prava zena,"zene mogu sve sto i muski" i ostalih sranjaca....RayMabus wrote:Moraš , to ti je zakonska obaveza jer si muški ...žene nemoraju , oslobođene ...nebune se ovdje nešto za ženske kvote i prava jednakosti .....Pinochet wrote:oružje fuj, samo ljubav
Guest- Guest
iskreno receno,Balkanke su uglavnom dobre sponzoruse,i fajterice kad se za sebe treba izboriti..
Kurdkinje su prave zene kai i Israelke..
Kurdkinje su prave zene kai i Israelke..
Guest- Guest
Plus odgoda dvije godine kad sam u vojsci bio ...taman ljeto pocelo ...otiša se kupat pa umisto 9 odslužija samo šest ...vojna psihologkinja me poslala malo doma da odmorim živce ...posli ovi skratili to i na kraju ukinili ...tako da ...pismejker wrote:.Longi,ti si prosao lišo...Nedavna sajko vjestacenja su ti olaksala poziciju...Bit ćeš..Kuvar...
Yoda ce u topovsko meso ....ja sam ireguralan i ABKO ....mene ne zovu , JA SAM DOĐEM
Redak 27
Through fire and arms not far from the Black Sea,
He will come from Persia to occupy Trebizond:
Pharos, Mytilene to tremble, the Sun joyful,
The Adriatic Sea covered with Arab blood.
http://www.crystalinks.com/quatrainscentury5.html
2014-04-11
u koji rod cemo YODU staviti?
Guest- Guest
Decko bi ljubovao,a toga u vojsci na zalost nema..
Guest- Guest
BMK , nisam mu ja mama.pismejker wrote:u koji rod cemo YODU staviti?
2014-04-11
Ćato..bit ce ćato..ono kuffati kofi oficirima nizim i itji po postu...nek je na sigurnom..RayMabus wrote:BMK , nisam mu ja mama.pismejker wrote:u koji rod cemo YODU staviti?
Guest- Guest
Pa cuj pošto je ekonomista brojevi mu idu i to može brojat koliko cu ja Arapa pobit.pismejker wrote:Ćato..bit ce ćato..ono kuffati kofi oficirima nizim i itji po postu...nek je na sigurnom..RayMabus wrote:BMK , nisam mu ja mama.pismejker wrote:u koji rod cemo YODU staviti?
2014-04-11
Ratni Profiter, Minken Bojna, biraj :Dpismejker wrote:u koji rod cemo YODU staviti?
Guest- Guest
hahahahaha..bravo..Pinochet wrote:Ratni Profiter, Minken Bojna, biraj :Dpismejker wrote:u koji rod cemo YODU staviti?
Guest- Guest
Pametno.Pinochet wrote:Ratni Profiter, Minken Bojna, biraj :Dpismejker wrote:u koji rod cemo YODU staviti?
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Neka se jave ljudi koji zele kisu,oluje itd
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Kreće lov na muškarce koji su napustili Ukrajinu?
» Tajnica iz MORH-a je krala triput više. Lažirala je 942 putna naloga. I tako osam godina...
» Evo šta kriju vojni pozivi za obuku koji su uznemirili muškarce u Srbiji!
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Kreće lov na muškarce koji su napustili Ukrajinu?
» Tajnica iz MORH-a je krala triput više. Lažirala je 942 putna naloga. I tako osam godina...
» Evo šta kriju vojni pozivi za obuku koji su uznemirili muškarce u Srbiji!
Page 2 of 2