Zločini OVK se zataškavaju,
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zločini OVK se zataškavaju,
Sto nsii rekao da si vegan, ne bih ti spominjao tuzlanske restorane...Dare wrote:tre911 wrote:A jesi ga rasturio to je čudo, sigurno ne može doći sebi od smjeha kako si mu ovaj put pokazao svoju pamet. Dobro kaže govinda, jel vi niste imali nikog pametnijeg poslati od tebe pa da ovo šamaranje bude zanimljivije?Dare wrote:evo, naručio sam ti svinjski vrat-brzo dok se ne o'ladi...
ne znaš ti šta je pametno, nepismeni...
jako je pametno i dovitljivo npr. sprdati se sa žrtvama iz žute kuće.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Znači ti si tamo u srbiji najpametniji? Kakvi su tek ostali ako si im ti perjanica :DDDare wrote:tre911 wrote:A jesi ga rasturio to je čudo, sigurno ne može doći sebi od smjeha kako si mu ovaj put pokazao svoju pamet. Dobro kaže govinda, jel vi niste imali nikog pametnijeg poslati od tebe pa da ovo šamaranje bude zanimljivije?Dare wrote:evo, naručio sam ti svinjski vrat-brzo dok se ne o'ladi...
jako je pametno i dovitljivo npr. sprdati se sa bratunačkim i žrtvama iz žute kuće.
vrati se da završiš barem osmogodišnju, nikad nije kasno, mada teško jer si gkk...
Guest- Guest
tre911 wrote:Znači ti si tamo u srbiji najpametniji? Kakvi su tek ostali ako si im ti perjanica :DDDare wrote:tre911 wrote:A jesi ga rasturio to je čudo, sigurno ne može doći sebi od smjeha kako si mu ovaj put pokazao svoju pamet. Dobro kaže govinda, jel vi niste imali nikog pametnijeg poslati od tebe pa da ovo šamaranje bude zanimljivije?Dare wrote:evo, naručio sam ti svinjski vrat-brzo dok se ne o'ladi...
jako je pametno i dovitljivo npr. sprdati se sa bratunačkim i žrtvama iz žute kuće.
vrati se da završiš barem osmogodišnju, nikad nije kasno, mada teško jer si gkk...
ne znam, dođi da vidiš. nego pitanje je da li imaš muda preko dunava da pređeš...
Guest- Guest
Dare wrote:
ne znam, dođi da vidiš. nego pitanje je da li imaš muda preko dunava da pređeš...
2016-11-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» LAŠVANSKA DOLINA-MUSLIMANSKI ZLOČINI NAD HRVATIMA
» Dekadencija i gnusni zločini zapadne elite
» HVO Jokeri - jesu li činili zločini nad muslimanima?
» Britanske džentlmene zgrozili zločini ustaša
» Šef splitskog HDZ-a tvrdi da su zločini nad Hrvatima u BiH sustavno zataškivani
» Dekadencija i gnusni zločini zapadne elite
» HVO Jokeri - jesu li činili zločini nad muslimanima?
» Britanske džentlmene zgrozili zločini ustaša
» Šef splitskog HDZ-a tvrdi da su zločini nad Hrvatima u BiH sustavno zataškivani
Page 2 of 2