Velike bitke foruma
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Velike bitke foruma
Vincent Vega wrote:muckodjubre wrote:I ja volim svog malog zloćka,enda...
Jebo ti Draža Mihajlović mater majmune napušeni. Stvarno svašta pička okoti na ovaj svijet.Heinrich_Himmler wrote:Svjedoci smo epskih povjesnih i gotovo legendarnih fajtova na ovom forumu a o onom starom da i negovorin.
Ovo sto se ovdi dogadja i dogodilo se ni normandija ni ardeni ni hurtigenska suma ni kursk ni staljingrad nisu to zapisali. Primjerice nemilosrdna i okrutna paljba slavnog ENDA po svima je vec usla u povjesne anale..
Pa tek bitka Cmarpera sa onom nadrogiranom budaletinom koja ni svoju dicu nije uvjerila da je skupstinar u dinamu. Uzas. Onda Niche i Vracko. Pa tek End i Skorpija End i Demo... tu je demo potpisivao kapitulacije jace nego srbi 1995. A tek BORKEC I END....e to je vec u rangu Rima i Kartage ili Grka i Troje ma Iwo Jima ameri i japosi....
Zeko-
2015-08-26
Drago mi je da si se prepoznao u tekstu da si stvarno najveca budaletina i kopile na forumu. Eh da prcio ti ja mater kurvin sine i tebi i tvome gazdi stoko jedna ciganska. Nagutaj se sperme pritisni prstima nosinu i prni da ti se rascisti ta prazns tikva na glaviZeko wrote:Jebo ti Draža Mihajlović mater majmune napušeni. Stvarno svašta pička okoti na ovaj svijet.Heinrich_Himmler wrote:Svjedoci smo epskih povjesnih i gotovo legendarnih fajtova na ovom forumu a o onom starom da i negovorin.
Ovo sto se ovdi dogadja i dogodilo se ni normandija ni ardeni ni hurtigenska suma ni kursk ni staljingrad nisu to zapisali. Primjerice nemilosrdna i okrutna paljba slavnog ENDA po svima je vec usla u povjesne anale..
Pa tek bitka Cmarpera sa onom nadrogiranom budaletinom koja ni svoju dicu nije uvjerila da je skupstinar u dinamu. Uzas. Onda Niche i Vracko. Pa tek End i Skorpija End i Demo... tu je demo potpisivao kapitulacije jace nego srbi 1995. A tek BORKEC I END....e to je vec u rangu Rima i Kartage ili Grka i Troje ma Iwo Jima ameri i japosi....
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
scorpion wrote:
Ovaj forum ima ljekovita svojstva, ovo je novi Lurd
Guest- Guest
amper1950 wrote:scorpion wrote:
Guest- Guest
End1899 wrote: na jednoj strani niče, amper i ja
kakav dream team gluperdi...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:amper1950 wrote:scorpion wrote:
ako je forum droga, ja sam narkoman...
Guest- Guest
End1899 wrote:ti si imbecil
tvoja keva mi je rekla da sam najlepsi i najbolji, dok sam joj u usta strcao tvoj dorucak...
Guest- Guest
U dream teamu glupana ti si Jordan...Dare wrote:End1899 wrote: na jednoj strani niče, amper i ja
:D
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:U dream teamu glupana ti si Jordan...Dare wrote:End1899 wrote: na jednoj strani niče, amper i ja
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:U dream teamu glupana ti si Jordan...Dare wrote:End1899 wrote: na jednoj strani niče, amper i ja
jel kada je statistika u pitanju ili umetnicki dojam?
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Đukanović: Oživjele su ideje o uspostavi velike Srbije, velike Albanije i velike Hrvatske
» ULIČNE BITKE ZA CENTAR DAMASKA
» Godišnjica najkrvavije hrvatske bitke
» Sabor kao pokrovitelj obilježavanja bitke na Sutjesci!
» Sanski Most obilježio 101. godišnjica bitke na Glipolju
» ULIČNE BITKE ZA CENTAR DAMASKA
» Godišnjica najkrvavije hrvatske bitke
» Sabor kao pokrovitelj obilježavanja bitke na Sutjesci!
» Sanski Most obilježio 101. godišnjica bitke na Glipolju
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2