Ispovijest pobačaja: Ne kajem se i ne osjećam se krivom, bila je to ispravna odluka
Page 1 of 1
Ispovijest pobačaja: Ne kajem se i ne osjećam se krivom, bila je to ispravna odluka
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/472043/emotivna-ispovijest-mlade-zene-koja-je-izvrsila-pobacaj-ne-kajem-se-i-ne-osjecam-se-krivom-osjetila-sam-samo-olaksanje
Kermit-
2014-04-17
Re: Ispovijest pobačaja: Ne kajem se i ne osjećam se krivom, bila je to ispravna odluka
Sretna sam što sam pobacila, osjećam olakšanje i jedva čekam da pobacim ponovno
Kermit-
2014-04-17
Re: Ispovijest pobačaja: Ne kajem se i ne osjećam se krivom, bila je to ispravna odluka
Inače zanimljivo mi je da kvazi ateisti idu u negaciju bilo čega što je povezano sa vjernicima, a i obrnuto
Kermit-
2014-04-17
Ovo zadnje nije rekla, ali je tekst je svejedno odvratan. "Nismo bili siromašni, ali nismo imali financijsku stabilnost." Ma daj se ubij, biednice!asilovski wrote:Sretna sam što sam pobacila, osjećam olakšanje i jedva čekam da pobacim ponovno
Da nije muški ušpricao, ne bi bilo ništa. Instant moralisti
Guest- Guest
Zabraniti DRKANJE
to je isto zivot , ZIVI SU SOERMIJI KAJ NE .
Ili zabraniti muskima da uopce govore i sude o abortusu.
Kao sto zene ne odlučuju o ratovima . U principu. Ima jedna zenturaca koja je opsjednuta oružjem . Iznimka je to.
Ratovi su ubijanje.
Zabranimo ratove!
Ili zabraniti muskima da uopce govore i sude o abortusu.
Kao sto zene ne odlučuju o ratovima . U principu. Ima jedna zenturaca koja je opsjednuta oružjem . Iznimka je to.
Ratovi su ubijanje.
Zabranimo ratove!
sve zabranit, samo pobacaj ne :^^
asilovski wrote:Inače zanimljivo mi je da kvazi ateisti idu u negaciju bilo čega što je povezano sa vjernicima, a i obrnuto
The feverish hysteria that demonizes others that we know we disagree with is relatively new. Great war leaders, great warriors, great armies, have always respected their enemy, even if they did not like him. Great thinkers and theologians did not scream at each other but debated.
The lack, or absence, of respect for the opponent degrades the individual himself, not the one he disrespects, denounces, or seems to have lost his mind over.
When we hate our opponents one of two things happens. We either become what we claim they are — hatefully, endlessly, accusing “them” of “hate,” for example — or we become so little like them that we end up powerless — because we want not only to be unlike their bad qualities, but, eventually, we want not to resemble their best qualities, or we deny that such qualities are important.
https://phalx.com/2016/11/12/when-the-enemy-brings-enlightenment/
Pisma čitatelja, Politika i Politika ekspres.
Ukratko, dno dna.
Ukratko, dno dna.
Guest- Guest
Tko te tjeda drkati? Spermiji jesu živi, ali nisu novo ljudsko biće. Spermiji tek nose u sebi mogućnost da to postanu, ali prvo se moraju spojiti s jajnom stanicom. Tako da drkanje nikako ne može biti genocid.Sora wrote:Zabraniti DRKANJE
Ili zabraniti titoistima da uopće govore i sude u demokraciji.Sora wrote:Ili zabraniti muskima da uopce govore i sude o abortusu.
Ova?Sora wrote:Kao sto zene ne odlučuju o ratovima . U principu. Ima jedna zenturaca koja je opsjednuta oružjem . Iznimka je to.
Slažem se!Sora wrote:Ratovi su ubijanje.
Zabranimo ratove!
Sora u najboljim godinama?kofein wrote:
Kao što se u narodnoj pjesmi "namjeri junak na junaka". Logično, jer ako premlatiš bogalja, u čem je tvoja veličina?Yggdrasil wrote:asilovski wrote:Inače zanimljivo mi je da kvazi ateisti idu u negaciju bilo čega što je povezano sa vjernicima, a i obrnuto
The feverish hysteria that demonizes others that we know we disagree with is relatively new. Great war leaders, great warriors, great armies, have always respected their enemy, even if they did not like him. Great thinkers and theologians did not scream at each other but debated.
The lack, or absence, of respect for the opponent degrades the individual himself, not the one he disrespects, denounces, or seems to have lost his mind over.
When we hate our opponents one of two things happens. We either become what we claim they are — hatefully, endlessly, accusing “them” of “hate,” for example — or we become so little like them that we end up powerless — because we want not only to be unlike their bad qualities, but, eventually, we want not to resemble their best qualities, or we deny that such qualities are important.
https://phalx.com/2016/11/12/when-the-enemy-brings-enlightenment/
Similar topics
» Muslimani na krivom putu
» Hrvatska ide u krivom smjeru, raste pesimizam građana
» Propala istraga protiv Mamića, terete ga po krivom zakonu!?
» Senf:'Osjecam se uspjesan kao gradonacelnik'
» Leon Lučev: ‘Osjećam se kao Jugoslaven!‘
» Hrvatska ide u krivom smjeru, raste pesimizam građana
» Propala istraga protiv Mamića, terete ga po krivom zakonu!?
» Senf:'Osjecam se uspjesan kao gradonacelnik'
» Leon Lučev: ‘Osjećam se kao Jugoslaven!‘
Page 1 of 1