Fenomen zvan Luka Modric
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Fenomen zvan Luka Modric
Messi? LOOL Taj i može jedino u čergi igratDare wrote:JimmieJohnsoon wrote:snasao se u dinamu ...snasao se u bosanskoj ligi ...snasao se u engleskoj ligi ...ostvaruje rezultate u spanjolskoj ligi ...igra za reprezentaciju ...cudo od igraca i nema tima na svjetu koji ga nebi zelio u prvih 11.
defiinitivno prvi igrač koga bih kupio. de gea, barzagli, modrić, SIN i messi su igrači koji mogu igrati u svakoj ekipe (za messija nisam siguran)...
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
scorpion wrote:Messi? LOOL Taj i može jedino u čergi igratDare wrote:JimmieJohnsoon wrote:snasao se u dinamu ...snasao se u bosanskoj ligi ...snasao se u engleskoj ligi ...ostvaruje rezultate u spanjolskoj ligi ...igra za reprezentaciju ...cudo od igraca i nema tima na svjetu koji ga nebi zelio u prvih 11.
defiinitivno prvi igrač koga bih kupio. de gea, barzagli, modrić, SIN i messi su igrači koji mogu igrati u svakoj ekipe (za messija nisam siguran)...
zato sam i blago skeptično to izjavio...
Guest- Guest
U Zrinjskom je bio klinac, Zrinjski bio u kurcu na sredini ljestvice, a Mordić se sprdao sa ligom. Ne treba više ništa govoritDare wrote:scorpion wrote:Gledao sam malog Modrića uživo. Lik doslovno odskače od svih na terenu. Jednostavno vidiš da ne pripada tuJimmieJohnsoon wrote:snasao se u dinamu ...snasao se u bosanskoj ligi ...snasao se u engleskoj ligi ...ostvaruje rezultate u spanjolskoj ligi ...igra za reprezentaciju ...cudo od igraca i nema tima na svjetu koji ga nebi zelio u prvih 11.
apsolutno tačno. modrić je u HR reprezentaciji do dolaska perišića odskakao za 2 klase iznad ostalih...
šta baš morate širiti svoj kretenizam s teme na temu, najezdo glupa šiptarska
End- Posts : 21177
2015-08-25
End1899 wrote:šta baš morate širiti svoj kretenizam s teme na temu, najezdo glupa šiptarska
operi svoja prljava ciganska usta, gluperdo raspala...
Guest- Guest
Al bracala i ja šiptari Mislim da smo bracala i ja jedini tu na forumu koji ne podržavaju kosovo, al bitno da je mali spermenko branio neovisnost kosova. Obriši sline šiptaru glupi
scorpion wrote:Al bracala i ja šiptari Mislim da smo bracala i ja jedini tu na forumu koji ne podržavaju kosovo, al bitno da je mali spermenko branio neovisnost kosova. Obriši sline šiptaru glupi
i najviše je kmečao kada su šiptari pustili dron na utakmici, pas mu mater jebo šiptarsko-cigansku.
Guest- Guest
kako su se izbjeglice šiptarske usuglasile, vidi se da ste šiptarska braća iz istoga kanala ponikli
2015-08-25
Pa normalno, jer je podržavao svoju braću. Neće šiptar na šiptaraDare wrote:scorpion wrote:Al bracala i ja šiptari Mislim da smo bracala i ja jedini tu na forumu koji ne podržavaju kosovo, al bitno da je mali spermenko branio neovisnost kosova. Obriši sline šiptaru glupi
i najviše je kmečao kada su šiptari pustili dron na utakmici, pas mu mater jebo šiptarsko-cigansku.
a tebi se keva najebava po srpskim kontenjerima za koru banane štaš
2015-08-25
Kakvo uzajamno iskazivanje ljubavi. Kak bi rekao stari Bryan...Let's stick together.
Guest- Guest
Luka Modrić zvani Druker, Prevara, Bankomat, Hobit...
Dno dna od osobe i mediokritet nogometne igre...
;)
;)
Guest- Guest
Znam ih 7,8 kojih su 1993 bili u santicevoj spanjolskom....itdscorpion wrote:Pa normalno, jer je podržavao svoju braću. Neće šiptar na šiptaraDare wrote:scorpion wrote:Al bracala i ja šiptari Mislim da smo bracala i ja jedini tu na forumu koji ne podržavaju kosovo, al bitno da je mali spermenko branio neovisnost kosova. Obriši sline šiptaru glupi
.......u uniformi hvoa.... tako da....
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Pa ima i šiptara dobrih ljudi, normalno. Ali generalno su stokaHeinrich_Himmler wrote:Znam ih 7,8 kojih su 1993 bili u santicevoj spanjolskom....itdscorpion wrote:Pa normalno, jer je podržavao svoju braću. Neće šiptar na šiptaraDare wrote:scorpion wrote:Al bracala i ja šiptari Mislim da smo bracala i ja jedini tu na forumu koji ne podržavaju kosovo, al bitno da je mali spermenko branio neovisnost kosova. Obriši sline šiptaru glupi
.......u uniformi hvoa.... tako da....
fridrih_niche wrote:Luka Modrić zvani Druker, Prevara, Bankomat, Hobit...
;)
Guest- Guest
Tominjo, tebi i moran non stop ponavljat i crtat, jer ne uspiješ povezat ono sta pročitaš...
;)
;)
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Luka Modrić kao simbol
» LUKA MODRIĆ - PONOS NACIJE!
» Luka Modrić pod istragom zbog krivokletstva
» LUKA MODRIĆ opet šamara hejtere
» Luka Modric Top 20 Magical Things That Prove His Genius
» LUKA MODRIĆ - PONOS NACIJE!
» Luka Modrić pod istragom zbog krivokletstva