UCLANJIVANJE U NSDAP
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
UCLANJIVANJE U NSDAP
Odluceno je da se osnuje ponovo NSDAP ... znaci operw i scorpijo su predsjednici casnog suda. Svi se nakon teskih testova mozete uclaniti besplatno. Mi nacisti nismo interesdzije. Morate biti katolici i po ocu i majci. Nesmite imati zidovske ciganske i srpske krvi a to znaci da bracala nemoze biti clanom. Sbaki clan nemoze imati niti jednu prijavu u policiji. Mora biti bijelac. Svecana prisega se polaze rijecima a desnom rukom na Bibliju a lijevom na Mein Kampf. I priseze se na dozivotnu vjernost katolickoj crkvi i Adolfu Hitleru. Bafalo ce biti ma celu komisije za te provjere koje ce biti teske. Zainteresirani javite se Scorpiju. On je po tom pitanju jako strog i temeljit. A o Operwu necu ni govorit on je mecena nacionalsocijalizma
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: UCLANJIVANJE U NSDAP
O jbt ...osim prijave policiji sve kriterije zadovoljavam
Sto mi je ciniti ?
Sto mi je ciniti ?
Jel mogu nijemi pantomimom?Pablo_Escobar wrote: Svecana prisega se polaze rijecima
Guest- Guest
Javi se scorpiju i operwu. A oni ce te prosljediti bafalu na dalji tretman. Ja sa time nemam veze ja sam zaduzen za neke druge stvari. To sto se tice policije zamoli scorpija za pomoc on je ujefno i glavni zapovjednik novih zdruzenih SA I SS odreda. Pa sta on odluci ti sljedi. Za pravne poslove obrati se Operwu. On ti je mecena nacizmaZiil Los Dii ! wrote:O jbt ...osim prijave policiji sve kriterije zadovoljavam
Sto mi je ciniti ?
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Jel moze metak iz lugera tebi u glavuVincent Vega wrote:Jel mogu nijemi pantomimom?Pablo_Escobar wrote: Svecana prisega se polaze rijecima
2015-09-13
Tebi se ruke previše tresu, ne bi ni zgradu s metra pogodio.Pablo_Escobar wrote:Jel moze metak iz lugera tebi u glavuVincent Vega wrote:Jel mogu nijemi pantomimom?Pablo_Escobar wrote: Svecana prisega se polaze rijecima
Guest- Guest
Navodno su se i Mengeleu tresle tako kazuVincent Vega wrote:Tebi se ruke previše tresu, ne bi ni zgradu s metra pogodio.Pablo_Escobar wrote:Jel moze metak iz lugera tebi u glavuVincent Vega wrote:Jel mogu nijemi pantomimom?Pablo_Escobar wrote: Svecana prisega se polaze rijecima
2015-09-13
muckodjubre wrote:
Ovo je foto-montaža. U stvari su bili goli plavi momci.
Guest- Guest
Jbt pa i nacisti imaju kobasicastu birokraciju ..javi se ovome da te proslijede ovomeHeinrich_Himmler wrote:Javi se scorpiju i operwu. A oni ce te prosljediti bafalu na dalji tretman.Ziil Los Dii ! wrote:O jbt ...osim prijave policiji sve kriterije zadovoljavam
Sto mi je ciniti ?
Bolje cu potplatiti sdpovca nekog da mi sredi potvrdu o nekaznjavanju
scorpion-
2014-04-18
molim one koji imaju židovske, romske ili srpske crte lica da ne dolaze jer će odmah biti strijeljani.
Guest- Guest
Vincent Vega wrote:I Kic se boji strijeljanja.
Boze dragi pa to je bar jasno s obzirom da je srbin iz krajinemuckodjubre wrote:Vincent Vega wrote:I Kic se boji strijeljanja.
Ako Juve zaluta tamo, najmanje pola ekipe će bit odmah posmicano.operw wrote:molim one koji imaju židovske, romske ili srpske crte lica da ne dolaze jer će odmah biti strijeljani.
Guest- Guest
Ja sam za da se srbima progleda kroz prste. Pogotovo bracali, ipak je on našoperw wrote:molim one koji imaju židovske, romske ili srpske crte lica da ne dolaze jer će odmah biti strijeljani.
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3