Konzervativci kreću u ofenzivu: "Ovo je početak, skupljat ćemo potpise po cijeloj Hrvatskoj"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Konzervativci kreću u ofenzivu: "Ovo je početak, skupljat ćemo potpise po cijeloj Hrvatskoj"
jastreb wrote:Gdje to piše?Oh_Femder wrote:A Marija Magdalena je bila prostitutka. Pa šta?
Uze mi riječ iz usta. Da se i to dogodi.
Guest- Guest
Re: Konzervativci kreću u ofenzivu: "Ovo je početak, skupljat ćemo potpise po cijeloj Hrvatskoj"
speare_shaker wrote:jastreb wrote:Gdje to piše?Oh_Femder wrote:A Marija Magdalena je bila prostitutka. Pa šta?
na dnevno a oni ne lazu
http://www.dnevno.hr/vjera/duhovnost/marija-magdalena-postitutka-koja-je-nakon-susreta-s-kristom-postala-svetica-817766/
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:speare_shaker wrote:jastreb wrote:Gdje to piše?Oh_Femder wrote:A Marija Magdalena je bila prostitutka. Pa šta?
na dnevno a oni ne lazu
http://www.dnevno.hr/vjera/duhovnost/marija-magdalena-postitutka-koja-je-nakon-susreta-s-kristom-postala-svetica-817766/
Ne vjerujem da lažu, prije mi se čini da jednostavno nisu upoznati.
"Srednjovjekovno vjerovanje da je Marija Magdalena bila „bludnica“, prostitutka, potječe od pape Grgura I. Velikog, koji je oko 591. izjavio da je ova Marija identična Mariji iz Betanije i „grešnici“ koja je Isusu noge ljubila."
Guest- Guest
Ne znam odakle mu to,a Marija Magdalena i Marija,Lazareva i Martina sestra iz Betanije,nikako nisu ista osoba.speare_shaker wrote:debotoijusto wrote:speare_shaker wrote:jastreb wrote:Gdje to piše?Oh_Femder wrote:A Marija Magdalena je bila prostitutka. Pa šta?
na dnevno a oni ne lazu
Ne vjerujem da lažu, prije mi se čini da jednostavno nisu upoznati.
"Srednjovjekovno vjerovanje da je Marija Magdalena bila „bludnica“, prostitutka, potječe od pape Grgura I. Velikog, koji je oko 591. izjavio da je ova Marija identična Mariji iz Betanije i „grešnici“ koja je Isusu noge ljubila."
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Ne znam odakle mu to
Najvjerojatnije se jednostavno zabunio, a moguće i preigrao u intepretaciji.
Guest- Guest
Nego,nisam znao da se sveta Petka(Paraskeva)štuje i u RKC.speare_shaker wrote:jastreb wrote:Ne znam odakle mu to
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Nego,nisam znao da se sveta Petka(Paraskeva)štuje i u RKC.
Evo, nisam ni ja. Ali ne vidim razloga zašto ne bi bilo tako.
Guest- Guest
jastreb wrote:Nego,nisam znao da se sveta Petka(Paraskeva)štuje i u RKC.speare_shaker wrote:jastreb wrote:Ne znam odakle mu to
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Uraaa...bice referenduma.SDP-ovci sramno prikupljaju potpise a Grmoja i Petrov stavili potpise za referendum
» HČSP: Kad dođemo u poziciju odlučivanja o Hrvatskoj SDP ćemo zabraniti
» Drugo lice Bate Živojinovića:'Ako treba Srbija će u treći rat.Ugledajmo se na Ameriku,ona nikad ne ratuje na svom terenu i mi ćemo ratovati u Hrvatskoj i Sloveniji'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» HČSP: Kad dođemo u poziciju odlučivanja o Hrvatskoj SDP ćemo zabraniti
» Drugo lice Bate Živojinovića:'Ako treba Srbija će u treći rat.Ugledajmo se na Ameriku,ona nikad ne ratuje na svom terenu i mi ćemo ratovati u Hrvatskoj i Sloveniji'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
Page 2 of 2