Sedlar:Neka mi netko objasni po čemu je hrvatski filmski interes "Gašenje kina Zvezdara" i "Oslobođenje Skoplja"
Page 12 of 20
Page 12 of 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Re: Sedlar:Neka mi netko objasni po čemu je hrvatski filmski interes "Gašenje kina Zvezdara" i "Oslobođenje Skoplja"
Sereš. Jedini koji se sprema za rat i od njega profitira je Petar Božović koji glumi Srbina.dijagram wrote:Najbolje je kad Mujo pita Jovu, ocel bit tog rata.tre911 wrote:I u drugoj rečenici pričaju kako oni pale njihova, oni drugi naša i da je to sve kurac na biciklu izmješan i da svi rade isto. Teorija ko nas bre zavadi.dzango wrote:Film prikazuje kako Srbi pale sela. Nije vam to Holivud gde je sve crno ili belo.Regoč wrote:Tako sam ga i ja shvatil, kao izjednačavanje krivnje.MaximusDecimusMiridije wrote:
A nije prikazano cisto bas jebote tu ko zlocinci. To je vise nekakav antiratni film nego cisti ratni film. Tipa...rat je pakao svi smo govna i sta ja znam.
A Jovica miroljubivi dobrica kakvi srbcici vec jesu iznenadjen,...kakvog rata,nema Jovica pojma, nije mu ni u peti, a zli mujaga se naoruzava i sprema na nejac:)
Strava.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Sedlar:Neka mi netko objasni po čemu je hrvatski filmski interes "Gašenje kina Zvezdara" i "Oslobođenje Skoplja"
tre911 wrote:A gdje su u tom filmu prikazani kao zločinci? Prikazan je kao rat i u tom ratu( nema ni uzroka ni posljedica) svi rade isto svakome i ne zna se ko pije ko plaća. De mi navedi po čemu su srbi u filmu zločinci a drugi nisu budući da su srbi bili generator svog sranja koje se dogodilo devedesetih što na prostoru RH što na prostoru BiH.dzango wrote:Jesu li se palila srpska sela i srpske kuće? Pitanje je bilo u kom filmu Srbi prikazuju Srbe kao zločince.tre911 wrote:I u drugoj rečenici pričaju kako oni pale njihova, oni drugi naša i da je to sve kurac na biciklu izmješan i da svi rade isto. Teorija ko nas bre zavadi.dzango wrote:Film prikazuje kako Srbi pale sela. Nije vam to Holivud gde je sve crno ili belo.Regoč wrote:
Tako sam ga i ja shvatil, kao izjednačavanje krivnje.
A ima scena....recimo kad mali uleti u kucu i opali kalasnjikovom zatvorenih ociju od sobe do sobe. Ovi ga izvode vani i onda se vidi da curi krv ispod ormara, dakle ubio je nekoga unutra. Pale se sela itd. To su sve redom zlocini jebiga.
Guest- Guest
Nisu imali "antifašisti" koji su zagospodarili HAVC-om. Sad ih treba rastjerati i objavljivati natječaje samo za domoljubne filmove.jastreb wrote:Hrvatski film o Dom.ratu nije stekao kultni status kakav su imali partizanski filmovi.
Hrvatska kao da nije imala namjeru snimati takve filmove.
Jasno su prikazani kao zločinci koji pale sela. Gde je nešto tako prikazano u vašem filmu? To sranje o generatorima je vaše proseravanje i za njega nema mesta u ozbiljnom filmu. Mada, eno ti film Turneja i opet vidi koga najviše optužuju.tre911 wrote:A gdje su u tom filmu prikazani kao zločinci? Prikazan je kao rat i u tom ratu( nema ni uzroka ni posljedica) svi rade isto svakome i ne zna se ko pije ko plaća. De mi navedi po čemu su srbi u filmu zločinci a drugi nisu budući da su srbi bili generator svog sranja koje se dogodilo devedesetih što na prostoru RH što na prostoru BiH.dzango wrote:Jesu li se palila srpska sela i srpske kuće? Pitanje je bilo u kom filmu Srbi prikazuju Srbe kao zločince.tre911 wrote:I u drugoj rečenici pričaju kako oni pale njihova, oni drugi naša i da je to sve kurac na biciklu izmješan i da svi rade isto. Teorija ko nas bre zavadi.dzango wrote:Film prikazuje kako Srbi pale sela. Nije vam to Holivud gde je sve crno ili belo.Regoč wrote:
Tako sam ga i ja shvatil, kao izjednačavanje krivnje.
dzango wrote:Jasno su prikazani kao zločinci koji pale sela. Gde je nešto tako prikazano u vašem filmu? To sranje o generatorima je vaše proseravanje i za njega nema mesta u ozbiljnom filmu. Mada, eno ti film Turneja i opet vidi koga najviše optužuju.tre911 wrote:A gdje su u tom filmu prikazani kao zločinci? Prikazan je kao rat i u tom ratu( nema ni uzroka ni posljedica) svi rade isto svakome i ne zna se ko pije ko plaća. De mi navedi po čemu su srbi u filmu zločinci a drugi nisu budući da su srbi bili generator svog sranja koje se dogodilo devedesetih što na prostoru RH što na prostoru BiH.dzango wrote:Jesu li se palila srpska sela i srpske kuće? Pitanje je bilo u kom filmu Srbi prikazuju Srbe kao zločince.tre911 wrote:I u drugoj rečenici pričaju kako oni pale njihova, oni drugi naša i da je to sve kurac na biciklu izmješan i da svi rade isto. Teorija ko nas bre zavadi.dzango wrote:
Film prikazuje kako Srbi pale sela. Nije vam to Holivud gde je sve crno ili belo.
Svjedoci npr.
Guest- Guest
gorane, jesi to ti? :Ddzango wrote:Hteo sam. 100 evra denevnica. Bolji od Lepih sela? Ajde baš da vidimo. Hoćeš da se kladiš u 100 evra da neće biti bolji?maggie13 wrote:snima se upravo..nisi htio dati svoj udio :Ddzango wrote:Jebiga, snimite onda vi bolji.maggie13 wrote:srpska autoironija i 'svismoistokrivi' antiratni film ;Ddzango wrote:
Kakav je to onda ratni film? Antiantiratni?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Mali uplašen do bola puca iz straha,ispada da nisu to srbi radili iz želje ili iz nekog cilja nego eto iz straha kada se to i dogodilo. Što se tiče paljenja sela ne vidi se ni uzrok ni posljedica ali se spominje kao eto i oni pale njihova nešto kasnije što sugerira da su svi isti u tom ratu.MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:A gdje su u tom filmu prikazani kao zločinci? Prikazan je kao rat i u tom ratu( nema ni uzroka ni posljedica) svi rade isto svakome i ne zna se ko pije ko plaća. De mi navedi po čemu su srbi u filmu zločinci a drugi nisu budući da su srbi bili generator svog sranja koje se dogodilo devedesetih što na prostoru RH što na prostoru BiH.dzango wrote:Jesu li se palila srpska sela i srpske kuće? Pitanje je bilo u kom filmu Srbi prikazuju Srbe kao zločince.tre911 wrote:I u drugoj rečenici pričaju kako oni pale njihova, oni drugi naša i da je to sve kurac na biciklu izmješan i da svi rade isto. Teorija ko nas bre zavadi.dzango wrote:
Film prikazuje kako Srbi pale sela. Nije vam to Holivud gde je sve crno ili belo.
A ima scena....recimo kad mali uleti u kucu i opali kalasnjikovom zatvorenih ociju od sobe do sobe. Ovi ga izvode vani i onda se vidi da curi krv ispod ormara, dakle ubio je nekoga unutra. Pale se sela itd. To su sve redom zlocini jebiga.
Guest- Guest
Pa gdje smo mi to zapalili srpska sela uopće???dzango wrote:Jasno su prikazani kao zločinci koji pale sela. Gde je nešto tako prikazano u vašem filmu? To sranje o generatorima je vaše proseravanje i za njega nema mesta u ozbiljnom filmu. Mada, eno ti film Turneja i opet vidi koga najviše optužuju.tre911 wrote:A gdje su u tom filmu prikazani kao zločinci? Prikazan je kao rat i u tom ratu( nema ni uzroka ni posljedica) svi rade isto svakome i ne zna se ko pije ko plaća. De mi navedi po čemu su srbi u filmu zločinci a drugi nisu budući da su srbi bili generator svog sranja koje se dogodilo devedesetih što na prostoru RH što na prostoru BiH.dzango wrote:Jesu li se palila srpska sela i srpske kuće? Pitanje je bilo u kom filmu Srbi prikazuju Srbe kao zločince.tre911 wrote:I u drugoj rečenici pričaju kako oni pale njihova, oni drugi naša i da je to sve kurac na biciklu izmješan i da svi rade isto. Teorija ko nas bre zavadi.dzango wrote:
Što se tiče generiranja sranja tu ste prvaci u svakom slučaju, pa niste vi slučajno okupirali u jednom trenu 33% RH i 72% BiH i to na početku rata jer ste bili cvjećke nego agresori. Poslje se to vratilo dijelom u normalu kada su se i drugi naoružali i počeli vam vraćati kako spada.
O filmu turneja ništa ne znam i iskreno me baš i ne zanima. ako ga pogledam opet ću ostati razočaran kao i do sada sa velikom većinom srpskih filmova.
Guest- Guest
Pa dobro realno muslimani i jesu njima ravnali sela slicno. Jesmo i mi jebiga. U BiH...bogati na svoje oci gledao.
Doduse meni je to relativno jednostavno za objasniti u slucaju hrvata oko Capljine 100% opravdano. I tu stvari stvarno jesu crno-bijele. Iz tih sela se u pocetku rata odmah....bilo. Punktovi sa naoruzanim ljudima. Likovi stoje uz cestu pucaju kalasnjikovima u zrak plase vozace druge. Ja se sjecam toga, isli u Mostar u rodiliste, rodica rodila prolazili majketi uz sela ta. Gomila likova uz cestu sjede svi u nekakvim plavim mantilima, velike zastave i pusketine...zaustavljanje svako malo prometa 3.14zdematerine. Prestalo tek kad je kao vojska tadasnja izasla na magistralu i postavila vojnike na most u Capljini itd...i to je kratko trajalo. Iz tih sela kad su sranja pocela se pucalo po Capljini,Dracevu,Gabeli,Metkovicu. U tim selima danas trava raste...nista nije ostalo. Jer kad je pukla spoznaja da ce racun na kraju trebati podmiriti, svi su utekli. Kad je tu naposlijetku usla nasa vojska i ljudi kasnije...nije kamen na kamenu ostao. Groblja nitko nije dirao jedino se po tome vidi da je tu bilo nesto. S druge strane.....dizanje u zrak manastira u Zitomislicima,unistavanje svega do temelja sto dinamitom sto bagerima itd....je provklasni primjer zlocina,kulturocida i unistavanja povijesne bastine za sto bi netko trebao ici na robiju. Razlikuju se slucajevi od jednoga do drugoga.
Doduse meni je to relativno jednostavno za objasniti u slucaju hrvata oko Capljine 100% opravdano. I tu stvari stvarno jesu crno-bijele. Iz tih sela se u pocetku rata odmah....bilo. Punktovi sa naoruzanim ljudima. Likovi stoje uz cestu pucaju kalasnjikovima u zrak plase vozace druge. Ja se sjecam toga, isli u Mostar u rodiliste, rodica rodila prolazili majketi uz sela ta. Gomila likova uz cestu sjede svi u nekakvim plavim mantilima, velike zastave i pusketine...zaustavljanje svako malo prometa 3.14zdematerine. Prestalo tek kad je kao vojska tadasnja izasla na magistralu i postavila vojnike na most u Capljini itd...i to je kratko trajalo. Iz tih sela kad su sranja pocela se pucalo po Capljini,Dracevu,Gabeli,Metkovicu. U tim selima danas trava raste...nista nije ostalo. Jer kad je pukla spoznaja da ce racun na kraju trebati podmiriti, svi su utekli. Kad je tu naposlijetku usla nasa vojska i ljudi kasnije...nije kamen na kamenu ostao. Groblja nitko nije dirao jedino se po tome vidi da je tu bilo nesto. S druge strane.....dizanje u zrak manastira u Zitomislicima,unistavanje svega do temelja sto dinamitom sto bagerima itd....je provklasni primjer zlocina,kulturocida i unistavanja povijesne bastine za sto bi netko trebao ici na robiju. Razlikuju se slucajevi od jednoga do drugoga.
Guest- Guest
tre911 wrote:pravednicima među narodima kao što je Ljubica Štefan
Preko 100 Hrvata je dobilo to odlikovanje od države Izrael.
Guest- Guest
Uzrok i posljedica je vidljiva u ovome što pišeš, u filmu se to ne vidi i svi su strpani u isti koš.MaximusDecimusMiridije wrote:Pa dobro realno muslimani i jesu njima ravnali sela slicno. Jesmo i mi jebiga. U BiH...bogati na svoje oci gledao.
Guest- Guest
Je ali nje sam se prve sjetio a nije mi se dalo guglati.speare_shaker wrote:tre911 wrote:pravednicima među narodima kao što je Ljubica Štefan
Preko 100 Hrvata je dobilo to odlikovanje od države Izrael.
Guest- Guest
U Lepa sela? Pa stoji. Samo kazem film je postavljen da promatraju se stvari kroz oci srpske jedinice. Realno u filmu za muslimane znas kroz pricu da rade sranja kad ovome majku ubiju. Ali to je to manje-vise. Nemas dakle vidljive dokaze da ovi rade pizdarije, iako se to spominje. Za srbe imas ocigledne primjere da rade sranja :)
Guest- Guest
Regoč wrote:Nisu imali "antifašisti" koji su zagospodarili HAVC-om. Sad ih treba rastjerati i objavljivati natječaje samo za domoljubne filmove.jastreb wrote:Hrvatski film o Dom.ratu nije stekao kultni status kakav su imali partizanski filmovi.
Hrvatska kao da nije imala namjeru snimati takve filmove.
Sto znaci filmove po narudzbi politike ?
I ti se zoves demokratom
Jbt . Nemas pojma ni o demokraciji ni o antifasizmu
DUDEK
MaximusDecimusMiridije wrote:U Lepa sela? Pa stoji. Samo kazem film je postavljen da promatraju se stvari kroz oci srpske jedinice. Realno u filmu za muslimane znas kroz pricu da rade sranja kad ovome majku ubiju. Ali to je to manje-vise. Nemas dakle vidljive dokaze da ovi rade pizdarije, iako se to spominje. Za srbe imas ocigledne primjere da rade sranja :)
Ajd neko neutralan na ovom forumu
Svaka cast, vise mi dosadno s tim "domoljubima" se stalno častiti etiketama
Podaci , podaci .. dragi moji fasisti
Sora wrote:Podaci , podaci ..
Ne podaci nego informacije odnosno činjenice. Podaci su u svojoj suštini zapravo samo hrpa znakova i simbola koja ne mora imati baš nikakvu komunikacijsko-informacijsku vrijednost.
Guest- Guest
šojka je naš pizzon... bokte onaj je glup al ni ona ne zaostaje...Sora wrote:Nije . To je dobro poznata lazspeare_shaker wrote:Sora wrote:Zatim Srbi su protjerani sa svojih ognjišta
Bože sačuvaj da su protjerani. Sami su ih napustitli slušajući naredbe o evakuaciji svojih civilnih i vojnih vlasti. Bar je to dobro poznata činjenica.
Mene zanima ovo : sto bi ti odlucio da ti netko naredi da odes iz svoje kuce , ostaviš sve, pođeš u neizvjesnost
A NITKO TI NE PRIJETI Smrću ?
Bi otisao ?
Daj ne seriite
Srbi su protjerani u okviru dogovora o humanom preseljenju za koji je odgovoran krivousti i dubre iz Bgd
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
bilo je 12%, bar po popisu...pa su se evakuirali pa ih je sad značajno manje... ali krivo percipiraš problem... nisu nama srbi problem, nama su problem jugoološari kojih ima punkuraciosamsto, a oni su dobro umreženi, zauzimaju hrpu funkcija i drže se na mnogim značajnim položajima, a okot im je na istoj mentalnoj trasi na kojoj su im bili i djedovi i roditelji... tak da si ne umišljaš da su nama problem srbi... ali neće ni ovo što sam naveo biti problem ako se zakuva na nekoj većoj i sveobuhvatnijoj razini... onda će se i jugoološari u kratkom roku evakuirati... ostane im i ona druga opcija ali mislim da im ta ne bi odgovarala...dzango wrote:Okovalo vas 4,5% Srba? Šta bi vam jebote radili da ih ima 10%. Iz štala vas ne bi puštali.Regoč wrote:Okovani u vlastitoj državi. I nije 2 %, nego 4,5 %.dzango wrote:2% Srba vam krivo za sve? Pa jebote, koji ste onda vi to kurac?Regoč wrote:Svekolike. Premrežili su Hrvatsku!dzango wrote:
Vi ste birali vlast koja daje pare za takve filmove. Kakve veze imaju četnici sa tim vašim sranjima?
2015-08-08
Ne valja Ugarska, ne valja Ugarska, ne valja AU, ne valja jedna jugoslavija, ne valja druga jugoslavija, envalja eu..pa sta valja...
2016-11-17
evo sta valja :Dgovinda wrote:Ne valja Ugarska, ne valja Ugarska, ne valja AU, ne valja jedna jugoslavija, ne valja druga jugoslavija, envalja eu..pa sta valja...
https://i.servimg.com/u/f25/20/30/76/79/flag-k10.jpg
"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU"
2015-08-08
Page 12 of 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Similar topics
» Hrvatski interes je da države 'Zapadnog balkana' ne uđu u EU nikad
» ''Satelitske snimke pokazale da Kina masovno gradi podzemne silose, stručnjaci otkrili o čemu je riječ"
» Netko grabi a netko jede smeće
» Biračko mesto 66 - Zvezdara
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» ''Satelitske snimke pokazale da Kina masovno gradi podzemne silose, stručnjaci otkrili o čemu je riječ"
» Netko grabi a netko jede smeće
» Biračko mesto 66 - Zvezdara
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
Page 12 of 20